Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nene, v Jablonci, vyhlídla jsem si je na netu. Dneska jsem to nechala na paní prodavačce a vybrala troje a z toho ty co jsem si vybrala, takže to byly jasní favorité
ale mysela jsem si, že budu dojatá a ono fakt nic
asi to vážně přijde až v den svatby ![]()
Anie…já se taky těšila,až si jednou budu zkoušet šaty…a nějak mě to „nenadchlo“ ![]()
No právě, vždycky jsem se těšila na ten pocit a ono se nic zvláštního nedělo
přitom já jsem celkem dost velkej cíťa, ale je pravda, že mě spíš dojímají věci kolem mě, než ty moje
no tak věřím tomu, že to dojetí přijde, jen doufám, že se nesesypu třeba při obřadu ![]()
Holky chtěla jsem se zeptat máte některá zkušenost se šatama na míru z Polska? Např stránka : www.gogogu.pl
Pajulinko.....spíš pohledej na beremese.cz,tam o tom holky myslím psaly…
Ahooj
já toho mám teď moc, vánoce, svatba za rohem a do toho prcek
zítra jdu na velkej UZ, tak jsem celá napnutá, zda tam bude pindík nebo pinďule ![]()
No jo,myslela jsme si,že toho ted je všude dost…
Anie.....tak na UTZ držím palce a dej vědět jo???
Jasně, dám
jinak v naší skupině tady na emiminu zatím vedou chlapáci 6:0 tak jsem sama zvědavá, jestli už to rozseknu holčičkou ![]()
Tak čekáme kluka
bude to Vašík po tátovi. Ale neradovala jsem se dlouho, byly tam nějaké odchylky na srdíčku, ledvinách a cysta na mozečku, takže po konzultaci s genetikem jsem podstoupila odpěr plodové vody. Takže teď musím jen ležet, čekat a hlavně věřit, že výsledky budou v pořádku…achh jo ![]()
Anie…bude to dobré,uvidíš ![]()
Vašík je určitě v pořádku---gratuluj
a snaž se nestresovat a odpočívej
Jo a for-----nechala jsem si znemšit zásnubní prstýnek…a včera jsme si ho vyzvedla a představte si,že mi to někde vymenili a dali mi jinej…
Takže ted mi ho musej dohledat.
Ale už mám šaty ![]()
Jen mi marodí matyášek…od čtvrtka je na antibiotikách,dneska kontrola,nezlepšilo se to moc,tak odběry krve–strašně plakal,já taky…pak na rentgen plic,to řval taky,jen viděl doktora a ve črvrtek zase kontrola
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat