Svatba 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.10.17 13:42

Ahoj, taky plánujeme příští svatbu. Konkrétně v červnu. Datum i místo už máme vybrané, i když je to hodně dopředu. Když bude hezké počasí, obřad i hostina bude venku na louce, pro případ deště bude připraven sál v myslivně. Rozpočet zatím nemáme, ale nějaké veliké částky si moc nemůžeme dovolit. Stejně nám nejvíc záleží na tom, že budeme spolu :srdce: Takže výzdobu si budeme dělat sami, tvoření a dekorování mě baví, účes s mamčinou pomocí bych zvládla taky. Vždy mě česala na plesy, do tanečních atd. Chtěla bych květinový věneček do vlasů :D Oběd bude vcelku netradiční, jako hlavní chod bychom chtěli kančí nebo srnčí guláš, další chody ještě musíme vymyslet, jako předkrm by možná mohla být zvěřinová paštika s pečivem? Co byste mi poradili? A jako svatební dort chceme dort mrkvový, ten oba milujeme :lol:
Jo, a líbilo by se mi, kdyby měl přítel místo normálního obleku mysliveckou uniformu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
25.10.17 14:49

Svatba 2018, šaty

Holky jak se pohybuje pujčovné šatů? svatbu budeme mít v sobotu tak od čtvrtka či pátek a v pondělí vrátit..ne nějaké moc honosné šaty, mám ráda jednoduché šaty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
25.10.17 14:59

@Romikulada pujcovala jsem si letos v lete za 8500, stredocesky kraj, nijak moc honosne saty to nebyly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2896
25.10.17 15:07

My máme ještě letos malou svatbu a nechala jsem si šaty ušít přímo na míru těhotného břicha :-)
Stálo mě to cca 3000, hotovo za 14 dní, paní mi je víceméně navrhla na základě mé nejasné představy. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.17 16:54
@Mari.G píše: Šaty hodlám koupit bazarové (klidně z Aliexpressu)

Máš už nějaké zkušenosti s Aliexpresem? Dají se šaty popřípadě vrátit, když mi nebudou sedět? Koukala jsem, mají tam hezké a levné, ale s nakupováním oblečení přes internet nemám zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
25.10.17 16:58

@KateřinkaB spis nez z Ali bych se mrkla na.saty tady, daji se pekne koupit uz od nejakych 2000 a nebo nechat usit. Z te Ciny nikdy nevis, co ti realne prijde :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
25.10.17 22:03
@Jitul.kaaa9 píše:
@KateřinkaB spis nez z Ali bych se mrkla na.saty tady, daji se pekne koupit uz od nejakych 2000 a nebo nechat usit. Z te Ciny nikdy nevis, co ti realne prijde :?

Já jsem tak levné šaty tedy v ČR nikdy neviděla. Máte tip???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.17 07:21
@Mari.G píše:
Já jsem tak levné šaty tedy v ČR nikdy neviděla. Máte tip???

Taky jsem zatím na tak levné nikde nenarazila, pár jich je na internetu, ale někde v obchodě těžko. A stejně většinu šat co prodávají u nás, tak šijou v číně :lol: Ale i tak mám v plánu se jít podívat do nějakého obchodu a vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
26.10.17 07:39
@Mari.G píše:
Já jsem tak levné šaty tedy v ČR nikdy neviděla. Máte tip???

Já kupovala šaty v Praze přímo v salónu za necelé 4 tis. s tím, že mi je přešili na míru, poslali do čistírny a vyžehlili ;) Teď mi leží ve skříni a pokusím se ještě dál prodat klidně za stejnou částku :lol: Dokonce mi k nim darovali spodničku. Mohla jsem si v tom stejném salónu půjčit šaty na 2 dny za 12. tis. nebo si je koupit za tuhle směšnou částku a že jich bylo na výběr :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
26.10.17 08:32

@Mari.G @KateřinkaB bud z vyprodeje ze salonu, to byvaji levne a nebo ruzne eshopy, zalezi jakou mate predstavu. Ale treba docela pekne jsem videla myslim na bonprixu a staly 2000. To uz jsem ale mela vybrane ty sve a ty mi proste sedli a naprosto odpovidali moji predstave, takze uz jsem dal nehledala. Koupit je tady (ikdyz je sijou v cine) je asi lepsi, kdyz ti nebudou sedet nebo budou v realu vypadat jinak, tak je vratis. Ja z Ciny nakupuju casto, ale spis drobnosti, u kterych me pak pripadne nemrzi, ze to neni ono, protoze si nedokazu predstavit, jak bych to vracela. Snad i to postovny by pak stalo vic nez ty saty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
13.1.18 17:30

Ahoj, nemel by nekdo tip.nebo svuj vlastni seznam co vse zaridit, na co myslet aby vse klaplo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
13.1.18 17:40

@Lilikaspi
Předem
Místo obřadu a hostina - termín
Matrika - termín a čas sňatku případně se píše žádost o konání sňatku na jiném místě než je oficiální. Šaty - s ohledem na termín
Kadeřnice, manikůra, líčení aj. - domluvit, zda bude volná
Hudba
Fotograf
Hostina, dort cukroví
Případné výslužky
Svatební oznámení - pozvánky hostům
Svatební dary - je dobré se předem domluvit, jestli chcete svatební dary a v jeké formě

Na svatbu - výzdoba - místo, auta, úklid aut
- zasedací pořádek
- naplánovat harmonogram odjezdů aut atd.
- hudba při obřadu
- řidiči - případné přespání rozvoz lidí - kdy focení aj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
13.1.18 19:12

@Lilikaspi zkus web beremese.cz tam je všechno a je tam také diskuse. Nejdřív bych si rozmýšlela termín a místo obřadu a hostiny a pak to rychle zamluvit. Ostatní - šaty, kytky, prsteny, výzdoba to se dá řešit o něco později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
13.1.18 19:49

Pokud nektera shanite tehotenske saty, mam velice dobrou zkusenost se znackou Tiffany Rose :srdce:
Saty jsou nadherne a za cenu pujcovneho, pak je prodate bez problemu dal ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
13.1.18 22:43

@janickaIII hostinu budeme muset asi resit nekde kde bude mozne I ubytovani, budeme asi 3kojici tak aby byl nejaky pokoj kde by se dalo odbehnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný