Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lilikaspi píše:
@janickaIII hostinu budeme muset asi resit nekde kde bude mozne I ubytovani, budeme asi 3kojici tak aby byl nejaky pokoj kde by se dalo odbehnout
Tak to bych začala řešit společně s obradem. Slušných míst za normální cenu moc není a jsou zamluvena i rok dopředu. Ale záleží dost na regionu a taky počtu hostů.
@Lilikaspi my nakonec sehnali malý vesnický penzionek s dvorkem. Na dvoře jsme měli obřad v sále uvnitř oběd a odpoledne oslavu s kamarády. Kdo chtěl být venku, seděl na dvorku pod pergolou a kdo vevnitř, tak byl v sále. Večer jsme to zapíchli a šli spát. Tím jsem jenom chtěla říct, že nejlepší je mít všechno na jednom místě. Máš klid a nemusíš řešit přejíždění sem a tam.
Svatební salon Adina na Praze 4
Před rokem jsem tam kupovala šaty za 3333,– nádherné, jen z minulé sezóny
Navíc mi je přešili na míru, vybrala jsem si o 2 čísla větší
a měla jsem v ceně ještě několik zkoušek šatů, darovali mi spodničku, týden před svatbou je poslali do čistírny a vyžehlili je, půjčili vak. Slečny byly moc příjemné, sympatické, nikam nespěchaly, vždy mi vyhověly…cítila jsem se u nich pěkně ![]()
Moc Vás zdravím,
mohla bych se zeptat na ten salon v Praze?
Děkuji za odpověď.
Chtěla bych se zeptat jaké příjmení budete mít po svatbě, jestli klasický ová nebo mužský tvar? Já se nemůžu rozhodnout, přítel má jméno cizí a relativně dlouhé
@Anonymní píše:
Chtěla bych se zeptat jaké příjmení budete mít po svatbě, jestli klasický ová nebo mužský tvar? Já se nemůžu rozhodnout, přítel má jméno cizí a relativně dlouhé
ová je naše tradice - pokud chcete žít tady, volila bych -ová, pokud v zahraničí tak mužský tvar.
Já mužský, s -ová je to jazykolam ???? a ani nebudu mít výjimku, u nás je to díky tomu, že příjmení konci na samohlásku. Tak je to v zákoně.
Mám ová, přijde mi že se lidi dneska předvádí když je to bez ová
@Lynette píše:
ová je naše tradice - pokud chcete žít tady, volila bych -ová, pokud v zahraničí tak mužský tvar.
Janů, Janků, Rihijaervi, ale třeba Králová, Štastná…
@Anonymní píše:
Klasicky Ová ![]()
Budu mít -ová.. sice jednou do zahraničí půjdem.. můj muž je fotbalista… ale nechtěla jsem končit na -iel
Když to končí na -a tak proč ne.. ale když -l -k a takové.. je lepší ová
Jsem ova, ptz mame otresny prijmeni a v muzskem tvaru pro zenu je to katastrofa jeste vetsi ![]()