Svatba - OP nebo rodný list?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pesee
25.4.11 20:56

Rodný list

Já mám v rodném listě jak jména rodičů, tak i prarodičů. A myslím si, že to partner pochopí :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1452
25.4.11 21:36

jj, ja tam mám taky povolání u všech, u dědy dokonce poznámku „zemřelý“

Zakladatelko, jdi na matriku a požádej o opis rodného listu, a řekni ať ti tam nepíšou ty prarodiče, v této době se to tam už nepíše. Určitě ti vyhoví. Budeš platit kolem 100 kč, a margita tě nebude strašit 8-)

Já měla podobný stres, ale kvuli prijmeni, protoze nasi si ho dali zmenit, bylo totiz hanlive :-P no a rodný list mi zmenili. horsí to bylo a vlastne aj je s krstným listem, protoze cirkev mi odmitla to jmeno tam zmenit, tak z toho duvodu jsme meli svadbu jen na urade, ale moc bych si prala i kostel, jen mam stres jak to udelat, pritel pochopitelne to prijmeni nezna, bych se propadla pod zem :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
25.4.11 21:42

Zakladatelko, mě taky nepřipadá na jménu Margita něco zas až tak cikánského :nevim: jen mi to teda připomíná Štefana Margitu a to myslím cikán není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
25.4.11 22:16

Ja ti poradim :) , dojdi si na matriku, nech si udelat duplikat a tam uz mit prarodice 100% nebudes :wink: a mas po problemu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
25.4.11 22:26

OT: ja rok po svadbe tituluji manžela přítel..sorry :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
28.4.11 09:05

Mám známou Margitu (má už dvě děti), cikánka to není a nikomu nepřijde její jméno divný, naopak, spíš je za své jméno obdivována. Že je jméno Margita jiné a velmi hezké jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí