Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky maminky,
chtěla jsem se zeptat,zasnoubily jsme se s přítelem a plánujem svatbu na rok 2013 někdy červen,červenec.Jenže-já mám problém s datumem.Nemám žádný významný číslo,žádné významné datum a tak to má i přítel.Tak se ptám,nějakou radu,podle čeho si vybrat?Či jaké jsou datumy v roce 2013?Nikde sem na netu nic nenašla a jsem v koncích.
Předem moc děkuji za reakce a odpovědi. ![]()
a proc by to melo byt nejak vyznamne?
ono se to vyznamnym stane az se vezmete ne
jinak bych moc cervenec nedoporucovala, to spis ten cerven (neni takove teplo a v cervenci vetsinou hodne prsi)
My zjistili, kdy jsou volné postory, kde jsme chtěli svatbu slavit, a kdy je volná obřadní síň - ty oblíbené bývají zarezervované hodně dopředu. Podle toho jsme určili datum.
My jsme měli první rande 19.12., tak jsme chtěli i svatbu 19.12., ale to jsme už nestíhali a navíc jsme nechtěli před vánocema. Takže svatba byla 19.1., přesně rok a měsíc od seznámení ![]()
alsem píše:
a proc by to melo byt nejak vyznamne?ono se to vyznamnym stane az se vezmete ne
jinak bych moc cervenec nedoporucovala, to spis ten cerven (neni takove teplo a v cervenci vetsinou hodne prsi)
Chodím v tom poprvé,tak nevím zda-li by mělo být významné,někde píšou aby to nás oba doplňovalo apod.Nikdy jsme nikoho neviděla svatbu zařizovat natož sem nečekala že to bude tak v brzké době čekat mě.
jéje to je ještě času a to už takhle do předu plánuješ?
červenec bývá hodně deštivý tak nevim no, my se brali v srpnu a počasí nám vyšlo nádherný, párty se pořádala venku ![]()
Ywett píše:
My zjistili, kdy jsou volné postory, kde jsme chtěli svatbu slavit, a kdy je volná obřadní síň - ty oblíbené bývají zarezervované hodně dopředu. Podle toho jsme určili datum.
To právě musíme také,chceme to na zámku,takže už je skoro nejlepší čas i když je to až za rok… ![]()
a chcete to v pátek nebo v sobotu, nebo ti to je jedno ???
našla jsem :
bude sobota 13.7.2013
pátek 13.9.2013
sobota 2.3.2013
nebo sobota 30.3.2013
nebo sobota 6.7.2013
pátek 13.12.2013 ![]()
jseš zatížená na numerologii ? to by chtělo zjistit, která čísla jsou nejlepší pro sňatek.....
Ono pokud chcete svatbu v sobotu, tak v daném měsíci máte na výběr pouze čtyři data
Nemyslím si, že by muselo být datum něčím významným předem.
No ono je dobrý to těm chlapům usnadnit nějakým hezkým datem, co si budeme povídat, že
![]()
Lenka512 píše:
a chcete to v pátek nebo v sobotu, nebo ti to je jedno ???
našla jsem :
bude sobota 13.7.2013
pátek 13.9.2013
sobota 2.3.2013
nebo sobota 30.3.2013nebo sobota 6.7.2013
jseš zatížená na numerologii ? to by chtělo zjistit, která čísla jsou nejlepší pro sňatek.....
pátek 13.12.2013
Ani nejsem
jen jak píšu,vůbec nevím zda-li je něčeho dobré se držet a nebo je to prostě jedno,vzhledem k tomu že ani já ani přítel na žádném datumu nelpíme.Tak to prostě hodíme od oka a bude
![]()
my jsme se brali 9.9.2009, ale to chtěl muž mně to bylo putna. Chtěl nejdřív 8.8.2008 byla jsem těhotná a to jsem nechtěla. Podle mně na datumu nezáleží vůbec hádáme, udobřujem ikdyž máme 9.9.
prostě normální manželství jako mají naši 30.6.1969 ![]()
A jinak den je asi také úplně jedno.Nám je to vlastně jedno,proto si s tím nevím rady
Ten datum si pak nakonec budu pamatovat tak jako tak,ale nějaký vymyslet,už si nad tím lámu hlavu měsíc a nevím…
My se brali 02.10.2010, taky se nám to líbbilo, že to bylo dobré na zapamatování. Ale věř, že je to úplně jedno, vztah a život to stejně neovlivní. Kámoška se brala 8.8.2008 a rozvedli se po 3 měsících, docela mazec a to si mysleli,jaký jim to přinese štěstí ![]()
Ahoj Kačinko,
my jsme věděli, že se chceme brát v létě, nejlépe v pátek odpoledne a hlavně jsme měli vybrané místo. Když jsme rok před svatbou (a zasnoubením
) volali na to místo (jen informativně, abychom věděli jak předem to budeme muset zamluvit), s tím že chceme pátek odpoledne, nabídli nám poslední dva volné termíny, takže jsme jeden z nich vzali a bylo hotovo
14.8. se nepamatuje moc dobře, ale nechali jsme si to vyrýt na prstýnky, takže když zapomeneme, máme nápovědu
Na datumu nakonec až tak moc nezáleží, hlavní je aby jste si to pořádně užili a nerozešli se už při přípravách ![]()