Svatba v roce 2013 - jaké datum?

389
2.2.12 13:58

Svatba

Ahojky maminky,
chtěla jsem se zeptat,zasnoubily jsme se s přítelem a plánujem svatbu na rok 2013 někdy červen,červenec.Jenže-já mám problém s datumem.Nemám žádný významný číslo,žádné významné datum a tak to má i přítel.Tak se ptám,nějakou radu,podle čeho si vybrat?Či jaké jsou datumy v roce 2013?Nikde sem na netu nic nenašla a jsem v koncích.

Předem moc děkuji za reakce a odpovědi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11522
2.2.12 14:01

a proc by to melo byt nejak vyznamne? :nevim: ono se to vyznamnym stane az se vezmete ne ;) jinak bych moc cervenec nedoporucovala, to spis ten cerven (neni takove teplo a v cervenci vetsinou hodne prsi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118

My zjistili, kdy jsou volné postory, kde jsme chtěli svatbu slavit, a kdy je volná obřadní síň - ty oblíbené bývají zarezervované hodně dopředu. Podle toho jsme určili datum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

My jsme měli první rande 19.12., tak jsme chtěli i svatbu 19.12., ale to jsme už nestíhali a navíc jsme nechtěli před vánocema. Takže svatba byla 19.1., přesně rok a měsíc od seznámení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
2.2.12 14:02
alsem píše:
a proc by to melo byt nejak vyznamne? :nevim: ono se to vyznamnym stane az se vezmete ne ;) jinak bych moc cervenec nedoporucovala, to spis ten cerven (neni takove teplo a v cervenci vetsinou hodne prsi)

Chodím v tom poprvé,tak nevím zda-li by mělo být významné,někde píšou aby to nás oba doplňovalo apod.Nikdy jsme nikoho neviděla svatbu zařizovat natož sem nečekala že to bude tak v brzké době čekat mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5064
2.2.12 14:03

jéje to je ještě času a to už takhle do předu plánuješ? :-) červenec bývá hodně deštivý tak nevim no, my se brali v srpnu a počasí nám vyšlo nádherný, párty se pořádala venku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
Ywett píše:
My zjistili, kdy jsou volné postory, kde jsme chtěli svatbu slavit, a kdy je volná obřadní síň - ty oblíbené bývají zarezervované hodně dopředu. Podle toho jsme určili datum.

To právě musíme také,chceme to na zámku,takže už je skoro nejlepší čas i když je to až za rok… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569

a chcete to v pátek nebo v sobotu, nebo ti to je jedno ???
našla jsem :
bude sobota 13.7.2013
pátek 13.9.2013
sobota 2.3.2013
nebo sobota 30.3.2013

nebo sobota 6.7.2013
pátek 13.12.2013 :mrgreen:

jseš zatížená na numerologii ? to by chtělo zjistit, která čísla jsou nejlepší pro sňatek.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
2.2.12 14:06

Ono pokud chcete svatbu v sobotu, tak v daném měsíci máte na výběr pouze čtyři data :) Nemyslím si, že by muselo být datum něčím významným předem.

• Citovat
  • Upravit

No ono je dobrý to těm chlapům usnadnit nějakým hezkým datem, co si budeme povídat, že :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
Lenka512 píše:
a chcete to v pátek nebo v sobotu, nebo ti to je jedno ???
našla jsem :
bude sobota 13.7.2013
pátek 13.9.2013
sobota 2.3.2013
nebo sobota 30.3.2013

nebo sobota 6.7.2013
pátek 13.12.2013 :mrgreen:

jseš zatížená na numerologii ? to by chtělo zjistit, která čísla jsou nejlepší pro sňatek.....

Ani nejsem :D jen jak píšu,vůbec nevím zda-li je něčeho dobré se držet a nebo je to prostě jedno,vzhledem k tomu že ani já ani přítel na žádném datumu nelpíme.Tak to prostě hodíme od oka a bude :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052

my jsme se brali 9.9.2009, ale to chtěl muž mně to bylo putna. Chtěl nejdřív 8.8.2008 byla jsem těhotná a to jsem nechtěla. Podle mně na datumu nezáleží vůbec hádáme, udobřujem ikdyž máme 9.9. :mrgreen: prostě normální manželství jako mají naši 30.6.1969 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
2.2.12 14:08

A jinak den je asi také úplně jedno.Nám je to vlastně jedno,proto si s tím nevím rady :mrgreen: :mrgreen: Ten datum si pak nakonec budu pamatovat tak jako tak,ale nějaký vymyslet,už si nad tím lámu hlavu měsíc a nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.12 14:12

My se brali 02.10.2010, taky se nám to líbbilo, že to bylo dobré na zapamatování. Ale věř, že je to úplně jedno, vztah a život to stejně neovlivní. Kámoška se brala 8.8.2008 a rozvedli se po 3 měsících, docela mazec a to si mysleli,jaký jim to přinese štěstí :-(

• Citovat
  • Upravit
14541
2.2.12 14:19

Ahoj Kačinko,
my jsme věděli, že se chceme brát v létě, nejlépe v pátek odpoledne a hlavně jsme měli vybrané místo. Když jsme rok před svatbou (a zasnoubením :D ) volali na to místo (jen informativně, abychom věděli jak předem to budeme muset zamluvit), s tím že chceme pátek odpoledne, nabídli nám poslední dva volné termíny, takže jsme jeden z nich vzali a bylo hotovo :) 14.8. se nepamatuje moc dobře, ale nechali jsme si to vyrýt na prstýnky, takže když zapomeneme, máme nápovědu :lol: Na datumu nakonec až tak moc nezáleží, hlavní je aby jste si to pořádně užili a nerozešli se už při přípravách ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný