Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj:-)
my měli v Hotelu LaPark svatbu v roce 2009 a můžu je jen chválit;-) měli jsme u nich obřad, oběd, večerní raut, platili jsme i tvrdej alkohol a nějaké ubytování pro pár lidí…a vše komplet vyšlo na 50 tisíc pro cca 50 lidí
s tím že oběd byl teda jen pro 20 lidí (rodina) a kamarádi dorazili až večer na to grilčo… neměli jsme prase..jen klasický maso na grilu a tak… a pak večer ještě šunku na kosti ![]()
výzdobu zařídil LaPark, na obřad tam zajistili altánek… no paráda prostě ![]()
Tak musím říct, že po několika nedávných zkušenostech už bych La Park nedoporučila ![]()
Personál neochotný, vykecává se mezi sebou, kouří u baru. Na lístek jsme opakovaně čekali velmi dlouho. Jídlo studené. Neskutečná neochota a nepříjemný přístup.
Taky jsem měl tu zkušenost z Laparkem.Co se ceny týče vychází to dost draho, většinou vám tam připíšou dost za nápoje-nealko a pivo. Člověk si to musí hlídat. Hodně záleží která parta tam je.
Ahoj, mužů se zeptat, jak jste se potom rozhodli. Potrebovali by jsme poradit a nebo něco doporučit. Chceme taky malu svatbu cca 20 lidi.
Ahoj, mužů se zeptat jak jste si vybrali. A co by jsi mi mohla doporučit. My chceme len taku malu svatbu cca 20 lidi. budu moc ráda…
Ahoj, můžu se zeptat co jsi nakonec vybrala? Uvažujeme o hostině cca 15 lidí. Díky
Ahoj,
S přítelem plánujeme svatbu na Racku v Srbech nedaleko Kladna, nemáte tam s tím někdo zkušenosti?
to překrásně prostředí u té vody je boží.
Já už se nemohu dočkat
Moc děkuji