Svatba okolí Mladá Boleslav, Jičín

102
23.3.12 22:39

svatba okolí Mladá Bolelsav,Jičín......

Ahojte. nemůžete mi prosím poradit kde usořádat svatební obřad. Chtěli bychom být oblečeny v historickém stylu. Koukala jsem na hrady ale ty jsou pro nás příliš drahé, ale když to jinak nepůjde :hug: . Nemáte někdo zkušenosti se svatbou třeba u sebe na zahradě? Poraďte :think: mi nějaké místečko a napište kde jste měli svatbu Vy? Chtěli bychom se vzít ke konci srpna.To je plánování… :D
děkuji a hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3209
23.3.12 22:56

Ahojky, provázela jsem nějakou dobu na zámečku Humprecht v Sobotce a zažila jsem tam spoooooustu svateb :-) Kdyby to bývalo jen trochu šlo, tak jsme se tam s manželem brali také (miluju tu atmosféru a nádhernou hodovní síň s ozvěnou - to „ano“ tam vždycky tak nádherně a dlouho znělo :oops: :) ) Ale nevím, jak je to tam teď cenově, je to přeci jen nějaký ten rok zpátky.. a hlavně jak to bude s termíny, bývalo docela hodně dopředu obsazeno :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
23.3.12 23:12

O Humprechtu už mi říkal přítel. Ty jsi to tak pěkně napsala a nevíš nějakou prima restauraci na svatební oběd? Bud se do toho okolí teprve stěhovat a vůbec t tam neznám. :nevim: . Jsem ráda za každou informaci a moc ti děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.12 08:02

Měli jsme svatbu na Valdštejně a byla jsem spokojená http://www.hrad-valdstejn.cz/…-obrady.html i ceny jsou slušné.

• Citovat
  • Upravit
201
25.3.12 23:11

My budeme mít svatbu v červnu na Humprechtu, cena je 4 tisíce, na hostinu bych doporučila buď obyč Syrovandu ne Poštu, ty jsou v Sobotce, anebo je pěkná a dobrá na svatební hostinu restaurace Šetřilovsko u Turnova. Pak by šlo mít svatbu na Hrubém rohozci v kapli. Tak jsme to měli naplánováno původně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3209
26.3.12 12:04

Přesně jak psala martalex :-) Taky jsem slyšela od svatebčanů vždycky chválu na Syrovandu a hodně chvály (i z vlastní zkušenosti - veliká oslava) na Šetřilovsko.. Je tam strašně milý personál a ochotně vyjdou ve spoustě věcí vstříc :-) Fakt pohodové místo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klikařka
26.3.12 16:21

Ahojky holky. Nevíte někdo o někom, kdo by měl hostinu v zámečku v Tuři? Je to královehradecký kraj.. Moc by mi to pomohlo! Děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3209
26.3.12 16:43

Klikařko - bohužel nevím o nikom :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klikařka
26.3.12 16:53

I tak děkuji :mavam:

• Citovat