Levná svatba Praha 4

Tarfinka
13.3.12 15:42

svatba Praha 4

Ahoj, tak po dlouhém plánování velké svatby jsme se rozhodli úplně jinak. Chceme svatbu malou, levnou, bez rodiny. Jen pár kamarádů a my. Víte o něčem na Praze 4 nebo 10. Prostě v okolí. Kde se dá udělat obřad. Potom objednat nějaký salónek. Prosím poraďte :think: ;)
Anonymně proto, že rodina o tom neví a ani nechceme, aby to věděla ;) :oops: ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tarfinka
13.3.12 15:43

No, tak anonym jsem nezaškrtla, tak snad si to nikdo z rodiny nepřečte :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
13.3.12 15:45

Nějaké salónky mě napadají leda Domyno nebo La Medusa nebo jak se to jmenuje (tam kousek od Arkády Pankrác)… Personál i jídlo a prostředí je tam super.

• Citovat
  • Upravit
Tarfinka
13.3.12 15:55

Jo, díky. Kouknu nato. Někde tam bych si to představovala :D

• Citovat
  • Upravit
3054
13.3.12 16:27

Na obřad je super Nuselská radnice, nic jsme neplatili, i když tam nespadáme a je to tam nááádherný, asi nejkrásnější radnice v Praze :pankac: Hned potom jsme se přesunuli na oběd do restaurace U Rodinného Krbu, je v budově radnice, ceny přijatelné, jídlo moc dobré, provozní ochotná, super služby!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
13.3.12 16:29
janisska píše:
Na obřad je super Nuselská radnice, nic jsme neplatili, i když tam nespadáme a je to tam nááádherný, asi nejkrásnější radnice v Praze :pankac: Hned potom jsme se přesunuli na oběd do restaurace U Rodinného Krbu, je v budově radnice, ceny přijatelné, jídlo moc dobré, provozní ochotná, super služby!!! :palec:

Díky, zrovna se na ní dívám. Je to tam moc pěkné. No chceme to co nejdříve,tak snad budou mít nějaké volné termíny :nevim:

• Citovat
  • Upravit
246
13.3.12 17:41

Doporučuji Chodovskou tvrz
http://www.chodovskatvrz.cz/…a/525/svatby?…
mají tam i restauraci, ale na tu nemám žádné reference

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
13.3.12 18:10

Ahoj my měli obřad na Nuselské radnici a byla jsem moc spokojená ;)
Oběd jsme měli na Karláku, ale kousek od Nuselské radnice je moc dobrá restaurace (teda vždycky bývala :lol: teď jsem tam dlouho nebyla) Na Květnici 8)

• Citovat
  • Upravit
Tarfinka
13.3.12 18:15

Díky :-) zítra se půjdem na nějaké místa dopoledne podívat. Hlavně na tu nuselskou radnici, jsem zvědavá. Moc jsem toho totiž na internetu nenašla 8)

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
13.3.12 20:28

jj, o nuselské radnici jsem slyšela jen samou chválu :palec:

• Citovat
  • Upravit
898
13.3.12 20:57

My meli taky mini svatbu - na jidlo jsme byli v Il Giardino v Braniku - bylo to tam moc hezke, nahore maji salonek pro max 18 lidi.
Jeste jsme uvazovali o Villa Voyta na Lhotce - tam by sel i udelat obrad na zahrade v altanku, pokud by ses nechtela vdavat na radnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
14.3.12 14:03

Tak obřad budeme mít teda na té Nuselské radnici. Příští měísíc. No teď už jen zařídit hostinu a vše kolem toho :roll: děkuju za doporučení. Zajedu se podívat na některé místa osobně a uvidíme. :think: Je toho ještě hodně. Snad to za ten měsíc stihnu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tarfinka
10.4.12 14:52

Tak my už máme :-) v pátek se berem :-) Na Šeberáku už jsme se byli ptát loni, je to tam pěkné, ale my to nakonec budeme mít na Jezerce. Je to taky v parčíku. Pěkné prostředí a obsluha uplně super. Vyšli nám ve všem vstříc. Tak už se těším na pátek :palec: :andel:

• Citovat
  • Upravit
sterezie
10.4.12 18:09

Tak ať vše klapne, jak má a ať jsi v manželství šťastná :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Tarfinka
10.4.12 18:29

Děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit