Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No, tak anonym jsem nezaškrtla, tak snad si to nikdo z rodiny nepřečte
![]()
Nějaké salónky mě napadají leda Domyno nebo La Medusa nebo jak se to jmenuje (tam kousek od Arkády Pankrác)… Personál i jídlo a prostředí je tam super.
Na obřad je super Nuselská radnice, nic jsme neplatili, i když tam nespadáme a je to tam nááádherný, asi nejkrásnější radnice v Praze
Hned potom jsme se přesunuli na oběd do restaurace U Rodinného Krbu, je v budově radnice, ceny přijatelné, jídlo moc dobré, provozní ochotná, super služby!!! ![]()
janisska píše:
Na obřad je super Nuselská radnice, nic jsme neplatili, i když tam nespadáme a je to tam nááádherný, asi nejkrásnější radnice v PrazeHned potom jsme se přesunuli na oběd do restaurace U Rodinného Krbu, je v budově radnice, ceny přijatelné, jídlo moc dobré, provozní ochotná, super služby!!!
Díky, zrovna se na ní dívám. Je to tam moc pěkné. No chceme to co nejdříve,tak snad budou mít nějaké volné termíny ![]()
Doporučuji Chodovskou tvrz
http://www.chodovskatvrz.cz/…a/525/svatby?…
mají tam i restauraci, ale na tu nemám žádné reference
Ahoj my měli obřad na Nuselské radnici a byla jsem moc spokojená ![]()
Oběd jsme měli na Karláku, ale kousek od Nuselské radnice je moc dobrá restaurace (teda vždycky bývala
teď jsem tam dlouho nebyla) Na Květnici ![]()
Díky
zítra se půjdem na nějaké místa dopoledne podívat. Hlavně na tu nuselskou radnici, jsem zvědavá. Moc jsem toho totiž na internetu nenašla ![]()
My meli taky mini svatbu - na jidlo jsme byli v Il Giardino v Braniku - bylo to tam moc hezke, nahore maji salonek pro max 18 lidi.
Jeste jsme uvazovali o Villa Voyta na Lhotce - tam by sel i udelat obrad na zahrade v altanku, pokud by ses nechtela vdavat na radnici.
Tak obřad budeme mít teda na té Nuselské radnici. Příští měísíc. No teď už jen zařídit hostinu a vše kolem toho
děkuju za doporučení. Zajedu se podívat na některé místa osobně a uvidíme.
Je toho ještě hodně. Snad to za ten měsíc stihnu ![]()
Tak my už máme
v pátek se berem
Na Šeberáku už jsme se byli ptát loni, je to tam pěkné, ale my to nakonec budeme mít na Jezerce. Je to taky v parčíku. Pěkné prostředí a obsluha uplně super. Vyšli nám ve všem vstříc. Tak už se těším na pátek
![]()
Ahoj, tak po dlouhém plánování velké svatby jsme se rozhodli úplně jinak. Chceme svatbu malou, levnou, bez rodiny. Jen pár kamarádů a my. Víte o něčem na Praze 4 nebo 10. Prostě v okolí. Kde se dá udělat obřad. Potom objednat nějaký salónek. Prosím poraďte

Anonymně proto, že rodina o tom neví a ani nechceme, aby to věděla