Maškarní bál - co na sebe?

1934
12.3.12 20:41

maškarní bál

Ahojte holky!
Mám celkem nedůležité téma, ale protože stále zápasím s časem, budu ráda za každou radu.
V sobotu jdeme na maškarní ples. Holčičky, dvojčátka, mají rok a 3 m. Co na ně? Máte nějaký tip na kostým z normálního oblečení? Napadli mě šmoulíci, modré triko, bílé štramplíky… Co jste měli vy?
 Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
152
12.3.12 21:01

pat a mat, žluté tričko a červené tričko, jeden pruhovanou modro bílou čepici, druhý modrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
12.3.12 21:03

šmoulové jsou teď v kurzu:-) Taky pirátů bývá plno, princezen jak naseto .. Co třeba Bob a bobek?.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
12.3.12 21:06

Křemílek a Vochomůrka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
12.3.12 21:11

Jako rychlý kostým jsem viděla vězně :mrgreen: …celý v bílém a černé pruhy s pásky :-D Ale je fakt, že je to spíše pro kluky. I když vězeňkyně můžou být taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
12.3.12 21:18

My měli lvíčka - měli jsme mikinku z CaA s ouškama a hřívou,hnědé punčocháčky a namalované vousky.
Předtím jsem chtěla berušku - černé punčocháčky a červené tričko, které bych obětovala a nakreslila nebo našila puntíky+čelenka s tykadýlkama.
Kamarádky dcera šla za motýlka - černé punčochy,černé tričko,tykadla a křídla měla z drátku a záclonky nebo se prodávají v obchodech nebo u vietnamců za pár korun.
případně za princezny - ale to si myslím, že chodí všichni.

• Citovat
  • Upravit
97
12.3.12 21:21

Nebo jako rychlý kostým pro holky by mohla být muchomůrka :-) Bílé punčošky, krátká červená sukýnka, bílá halenka a z trvdého papíru udělat červený klobouček s bílýma tečkama ;)
Podobně by se dala udělat beruška.
A nebo andílek, všechno bílé, křidýlka a žlutá svatozář by se dala taky lehce a rychle udělat,nebo i za pár korun koupit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
12.3.12 21:21

kamarádka nedávno oblíkla svojí holčičku jako kočičku - koupila v papírnictví za pár korun ouška a ocásek, dala jí sukýnku, punčocháčky a tričko Hello Kitty, namalovala čumáček a malá byla krásná kočička :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
12.3.12 21:48

Myslím, že na princeznu maj čas, až do toho začnou kecat. V tom roce to ještě může být kreativní:-))

Naše malá byla za papouška. My dospělí za piráty a ona seděla na rameni. Když jsem ji viděla jak tam potom pobíhala a zkoumala všecko, říkala jsem, že příště půjde za straku. Vyfasuje košíček .. :-) Taky třeba indiánka je dobrá. Žádnou jsem neviděla, i když to asi nebude nic neobvyklýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
12.3.12 21:56

Jééé, holky, moc dík za inspiraci! Tatínek chce pořád berušky, s Vaší pomocí mi to přijde jako hračka. Jo, červená trika a puntíky, super. Ale i ti andílci by šli.. a vše další, jen projdu skříň :-D.
Právě, říkám si, že v roce to není o kostýmech, ale oťukávání v kolektivu. Něco propracovanějšího můžou mít časem…
Tak moc dík!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
12.3.12 22:23

Holky, a co květinka? pastelové triko, spíchnout lístky jako sukýnku…???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
12.3.12 22:46

Jestli jsou jako moje „princezna“, tak ta by lístky určitě orvala :D . Já jsem sháněla přesně kostýmek 2 hodinky před začátkem karnevalu minulý týden. Na vesnici nic moc výběr,ale půjčili jsme jen takové jako pončo s kapuckou a ušima - červenočerné jako micky maus. Vypadala nakonec kouzelně :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný