Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte holky!
Mám celkem nedůležité téma, ale protože stále zápasím s časem, budu ráda za každou radu.
V sobotu jdeme na maškarní ples. Holčičky, dvojčátka, mají rok a 3 m. Co na ně? Máte nějaký tip na kostým z normálního oblečení? Napadli mě šmoulíci, modré triko, bílé štramplíky… Co jste měli vy?
Díky!
pat a mat, žluté tričko a červené tričko, jeden pruhovanou modro bílou čepici, druhý modrou.
šmoulové jsou teď v kurzu:-) Taky pirátů bývá plno, princezen jak naseto .. Co třeba Bob a bobek?.-)
Jako rychlý kostým jsem viděla vězně
…celý v bílém a černé pruhy s pásky
Ale je fakt, že je to spíše pro kluky. I když vězeňkyně můžou být taky ![]()
My měli lvíčka - měli jsme mikinku z CaA s ouškama a hřívou,hnědé punčocháčky a namalované vousky.
Předtím jsem chtěla berušku - černé punčocháčky a červené tričko, které bych obětovala a nakreslila nebo našila puntíky+čelenka s tykadýlkama.
Kamarádky dcera šla za motýlka - černé punčochy,černé tričko,tykadla a křídla měla z drátku a záclonky nebo se prodávají v obchodech nebo u vietnamců za pár korun.
případně za princezny - ale to si myslím, že chodí všichni.
Nebo jako rychlý kostým pro holky by mohla být muchomůrka
Bílé punčošky, krátká červená sukýnka, bílá halenka a z trvdého papíru udělat červený klobouček s bílýma tečkama ![]()
Podobně by se dala udělat beruška.
A nebo andílek, všechno bílé, křidýlka a žlutá svatozář by se dala taky lehce a rychle udělat,nebo i za pár korun koupit ![]()
kamarádka nedávno oblíkla svojí holčičku jako kočičku - koupila v papírnictví za pár korun ouška a ocásek, dala jí sukýnku, punčocháčky a tričko Hello Kitty, namalovala čumáček a malá byla krásná kočička ![]()
Myslím, že na princeznu maj čas, až do toho začnou kecat. V tom roce to ještě může být kreativní:-))
Naše malá byla za papouška. My dospělí za piráty a ona seděla na rameni. Když jsem ji viděla jak tam potom pobíhala a zkoumala všecko, říkala jsem, že příště půjde za straku. Vyfasuje košíček ..
Taky třeba indiánka je dobrá. Žádnou jsem neviděla, i když to asi nebude nic neobvyklýho.
Jééé, holky, moc dík za inspiraci! Tatínek chce pořád berušky, s Vaší pomocí mi to přijde jako hračka. Jo, červená trika a puntíky, super. Ale i ti andílci by šli.. a vše další, jen projdu skříň
.
Právě, říkám si, že v roce to není o kostýmech, ale oťukávání v kolektivu. Něco propracovanějšího můžou mít časem…
Tak moc dík!
Holky, a co květinka? pastelové triko, spíchnout lístky jako sukýnku…???
Jestli jsou jako moje „princezna“, tak ta by lístky určitě orvala
. Já jsem sháněla přesně kostýmek 2 hodinky před začátkem karnevalu minulý týden. Na vesnici nic moc výběr,ale půjčili jsme jen takové jako pončo s kapuckou a ušima - červenočerné jako micky maus. Vypadala nakonec kouzelně
.