Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jde o to že už žádný měsíc není záruka že odhadnem počasí. Těch hezkých dnů je minimum.Jsou hlavně jen extrémy zimy a horka
…já chtěla vždy v létě(červen, červene) už jsem přesedlala na srpen ![]()
A máte některá z budoucích nevěst krátké vlasy? jak budete řešit účes? Nemám v plánu si kvůli svatbě nechat narůst vlasy, nesnáším dlouhý.
@Anonymní píše:
Ahoj, vdávala jste se některá v dubnu? Máme to v plánu, ale mám celkem strach z počasí. Je to překvapení, proto ten anonym.
Já se vdávala letos 25.4. večer a noc před byl slejvanec a bouřka, takže jsem se děsila rána, ale naštěstí to přestalo, sice trochu pofukovalo a bylo kolem 18 stupňů, ale i slunko občas vykouklo, takže jsem s počasím byla spokojená. Lepší, než pařák, to bych já horkokrevná osoba byla nanervy jen z toho ![]()
Přeju, ať se Vám to vydaří a i kdyby trakaře padaly, bude to jen váš den D a moc si to užijete ![]()
@Anonymní píše:
A máte některá z budoucích nevěst krátké vlasy? jak budete řešit účes? Nemám v plánu si kvůli svatbě nechat narůst vlasy, nesnáším dlouhý.
romantický rozcuch a na boku bílé velké kvítko, nebo pěkná čelenka, klidně čelenka na které je závojek, čelenka s kytkama, věneček
…pokud máš vlsy na kluka tak je to hodně o doplňku. Nechat třeba nějak promelírovat a nechat si přidělat třeba jen dlouhý proužek vlasů…možnosti jsou neomezené ![]()
Úplně na kluka nejsem, udělám pidi culík, ale samozřejmě ne ze všech vlasů.
@Anonymní píše: Úplně na kluka nejsem, udělám pidi culík, ale samozřejmě ne ze všech vlasů.
Wildcherry, to budeš hodná, když to pohledáš, nejsem si úplně jistá, co myslíš.
@Anonymní píše:
Mám krátké, na svatbu jsem si je nechala trochu delší, ale pořád nad ramena, pár cm pod uši. Máš hodně krátké?
Třeba něco takového, ale spíš jsem myslela míň zvlněného, ale víc napnutého dozadu, ale strašně moc jde o to jaký máš střih a tvar obličeje. Pošli mi sz a můžu ti poradit
…
A ta kytka je nádherná!!!Mám ráda jednoduchost a hezký doplněk v těch vlasech. Já si dělám i na plesy elegátní s kytkou a všichni obdivují.
Hany, mám asi to samé co ty, kousek nad ramena, tak nějak asi sestřihané, mikádo nemám, každej vlas jinej ![]()
@Anonymní píše:
Wildcherry, to vypadá opravdu dobře
no říkám, záleží jakej ty máš vkus atd, tobě se může líbit něco jiného
…nebo třeba ta čalenka aby ulehla ofinku a vlasy v zadu uplně natupírova nahoru(jak když má ženská dlouhé vlasy-efekt) a z boku ze spodu prdnout to kvítko. nebo i kvítko s mini závojkem. Ale spol účes stojí málo, tak si třeba párkrát zajdi a nech vyzkoušet co ti bude sedět:palec: …na moje delší vlasy stává cca 250-300kč účes ![]()
Koncem dubna bývá hezky na svatbu ideální, ale záleží jaká bude zrovna fronta
.
Hlavně né v červenci to je masakr, ráno jsem byla hezká upravená nevěsta a odpoledne potom upatlaná, ušmudlaná (nikde jsem se neválela, jen se strašně v tom horku potila). Červen a září je na svatbu nejlepší
.