Svatba v dubnu 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
11.9.12 18:41

Jde o to že už žádný měsíc není záruka že odhadnem počasí. Těch hezkých dnů je minimum.Jsou hlavně jen extrémy zimy a horka :|…já chtěla vždy v létě(červen, červene) už jsem přesedlala na srpen :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17008
11.9.12 18:44

My měli svatbu 28.4 a bylo horko a slunečno :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.12 19:17

A máte některá z budoucích nevěst krátké vlasy? jak budete řešit účes? Nemám v plánu si kvůli svatbě nechat narůst vlasy, nesnáším dlouhý.

• Citovat
  • Upravit
2591
11.9.12 19:22
@Anonymní píše:
Ahoj, vdávala jste se některá v dubnu? Máme to v plánu, ale mám celkem strach z počasí. Je to překvapení, proto ten anonym.

Já se vdávala letos 25.4. večer a noc před byl slejvanec a bouřka, takže jsem se děsila rána, ale naštěstí to přestalo, sice trochu pofukovalo a bylo kolem 18 stupňů, ale i slunko občas vykouklo, takže jsem s počasím byla spokojená. Lepší, než pařák, to bych já horkokrevná osoba byla nanervy jen z toho :lol:
Přeju, ať se Vám to vydaří a i kdyby trakaře padaly, bude to jen váš den D a moc si to užijete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
11.9.12 19:23
@Anonymní píše:
A máte některá z budoucích nevěst krátké vlasy? jak budete řešit účes? Nemám v plánu si kvůli svatbě nechat narůst vlasy, nesnáším dlouhý.

romantický rozcuch a na boku bílé velké kvítko, nebo pěkná čelenka, klidně čelenka na které je závojek, čelenka s kytkama, věneček :nevim:…pokud máš vlsy na kluka tak je to hodně o doplňku. Nechat třeba nějak promelírovat a nechat si přidělat třeba jen dlouhý proužek vlasů…možnosti jsou neomezené :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.12 19:48

Úplně na kluka nejsem, udělám pidi culík, ale samozřejmě ne ze všech vlasů.

• Citovat
  • Upravit
24379
11.9.12 20:15
@Anonymní píše: Úplně na kluka nejsem, udělám pidi culík, ale samozřejmě ne ze všech vlasů.
:palec: vyfoukat do zadu a to kvítko…zkusím najít co myslím, mě se to osobně moc líbí
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.12 20:21

Wildcherry, to budeš hodná, když to pohledáš, nejsem si úplně jistá, co myslíš.

• Citovat
  • Upravit
1157
11.9.12 20:22
@Anonymní píše:

Mám krátké, na svatbu jsem si je nechala trochu delší, ale pořád nad ramena, pár cm pod uši. Máš hodně krátké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
11.9.12 20:29

Třeba něco takového, ale spíš jsem myslela míň zvlněného, ale víc napnutého dozadu, ale strašně moc jde o to jaký máš střih a tvar obličeje. Pošli mi sz a můžu ti poradit :)

A ta kytka je nádherná!!!Mám ráda jednoduchost a hezký doplněk v těch vlasech. Já si dělám i na plesy elegátní s kytkou a všichni obdivují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.12 21:26

Wildcherry, to vypadá opravdu dobře

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.9.12 21:27

Hany, mám asi to samé co ty, kousek nad ramena, tak nějak asi sestřihané, mikádo nemám, každej vlas jinej :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24379
11.9.12 21:34
@Anonymní píše:
Wildcherry, to vypadá opravdu dobře

no říkám, záleží jakej ty máš vkus atd, tobě se může líbit něco jiného :mrgreen: …nebo třeba ta čalenka aby ulehla ofinku a vlasy v zadu uplně natupírova nahoru(jak když má ženská dlouhé vlasy-efekt) a z boku ze spodu prdnout to kvítko. nebo i kvítko s mini závojkem. Ale spol účes stojí málo, tak si třeba párkrát zajdi a nech vyzkoušet co ti bude sedět:palec: …na moje delší vlasy stává cca 250-300kč účes :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.9.12 21:57

Koncem dubna bývá hezky na svatbu ideální, ale záleží jaká bude zrovna fronta :pankac: :lol:.
Hlavně né v červenci to je masakr, ráno jsem byla hezká upravená nevěsta a odpoledne potom upatlaná, ušmudlaná (nikde jsem se neválela, jen se strašně v tom horku potila). Červen a září je na svatbu nejlepší :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.12 22:00

Wildsherry, díky za rady, fakt se mi to líbí, díííík :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný