Svatební oznámení poštou nebo osobně?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
33129
13.1.26 12:53
@VěčnáNeurotička píše: Více

Tak nový účet no, to je fuk. Stejně si myslím že jsi to ty. A koukám že jen já :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VěčnáNeurotička
13.1.26 12:53

@Keyllah ehmmm ne?

• Citovat
  • Upravit
40868
13.1.26 12:54

Přítel chce, aby se mu všichni plazili u nohou? i ty? :think: a do života ho potřebuješ proč? k čemu někdo takový? tak pokud necháváš svůj život řídit jinými, tak se asi nedá nic moc dělat…co se postavit sama za sebe? jasně říct, že na terapii půjdeš, před nikým se plazit nebudeš a na svatbě budeš mít toho, koho chceš?! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VěčnáNeurotička
13.1.26 12:54

@arinecka jako kdo? Tuhle stránku jsem objevila omylem a když to tady tak vidím, tak zase hodně rychle ji smažu.🤣
Hlavně že tu jsou ženy pro ženy, to jo.

• Citovat
  • Upravit
VěčnáNeurotička
13.1.26 12:56

@Keyllah párkrát jsem byla, dočkala jsem se výsměchu a ponižování a jsem na to ještě hůř než předtím. Jak říkám, sebenežití je taky cesta.

• Citovat
  • Upravit
40868
@arinecka píše: Více

máš na mysli tz dvě sestry, kdy se hádají, která měla těžší maturitu, jedna ji dvakrát opakovala ale je velká podnikatelka, nad kterou se povyšuje mladší sestra na VS, do toho svatba, kam nechce mladší sestru, ale rodiče a okolo obíhá podivný přítel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40868

dočkala jsi se od terapeuta výsměchu a ponižování? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33129
13.1.26 12:59
@Keyllah píše: Více

Přesně tuhle. No to je fuk, už se smazala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40868
13.1.26 12:59
@arinecka píše: Více

její styl psaní je nezapomenutelný, vždy to začne takto a končí urážením s tím, že ona je velká podnikatelka a ostatní povl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
13.1.26 13:03

@Suzume-chan je to možné. Na jiné, než rodinné svatbě, jsem pozvána nebyla, takže jsou víceméně tradice totožné. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
13.1.26 13:50

Já bych se s nim ani nevdávala, když se nedokáže ovládat na návštěvě. Pozvání poštou leda tak hodně kilometrově vzdáleným příbuzným. Rodičům jedině osobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
13.1.26 13:54

O tvé sestře řekne, že je bú? Jsi připravená, že ti tak taky bude říkat, až se láska okouká a zevšední? Můžu mít jakýkoliv názor na manželovy příbuzné, ale nikdy bych o nich nemluvila hanlivě. Pokud by to teda nebyli sérioví vrazi nebo tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
13.1.26 22:33

No to by byla hrozná škoda, kdyby se urazili. Taky vždycky propláču celé noci, když se na mě urazí lidi, které někam zvu jen ze slušnosti :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15551
13.1.26 22:54

Tvého přítele naprosto chápu, taky bych na své svatbě nestála o někoho, s kým se nemám zrovna v lásce…
A mít ho tam jen ze slušnosti, aby se neřeklo?
Tak to ani omylem.
V žádným případě, bych si nenechala ničím a hlavně nikým, kazit svůj velký den mého života… :P
A k tomu žádné příbuzenstvo fakt nepotřebuju. :jazyk: :mrgreen:
Sral pes nějaký peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný