Svatební web, názor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6.5.26 20:08

Svatební web, názor

Ahoj holky, před pár měsíci mě konečně ten můj požádal o ruku :srdce: a jsme v plánování svatby a dětmi v jednom kole. Vyskočila na mě reklama na svatební webovky od Zaslíbeni za slušnou cenu. Zkusila jsem jejich testovací verzi a vypadá to dobře, ale vyplatí se to vůbec? Máte s tím nějaká zkušenost? Výhodu vidím zejména v tom sdílení fotek a informace na jednom místě, co se na svatební oznámení nevejdou. Možná chci mít svatbu až moc „dokonalou“, ale myslím, že by to čas mohlo ušetřit a že by to mohlo být ok. :P

Edit: Odkaz jsem smazala po upozornění diskutujícího.

Děkuji za reakce, Tereza S.

Příspěvek upraven 06.05.26 v 20:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35638
6.5.26 20:13

Když reklama tak hlavně nenápadně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
6.5.26 20:21

„Nevím jestli tu mohu dávat odkazy, tak to zkusím“
Nemůžeš, smaž ten odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7356
6.5.26 20:52

No ano, každá babička moc ráda koukne na web, jakou máš časovou osu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.26 20:56

@JancaS84 reklama to není, nikdo mi za to neplatí. Slušně jsem se zeptala na zkušenosti, protože zvažuji koupi plánu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
6.5.26 20:57

Nahlášeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.26 21:05

@Zvedava1 To se tu fakt člověk nesmí na nic zeptat? Nevím co je na tom tak špatného. Pokud chci radu/názor/zkušenosti s konkrétní službou, tak ji musím jmenovat, bez toho to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14602
6.5.26 21:11

Dobře, budu se tvářit, že to není reklamní příspěvek. Jako ok, v celkových nákladech na svatbu tohoto typu (rozuměj - svatba, která potřebuje vlastní web) to bude kapka v moři, takže asi nic proti ničemu, bude to fancy a tak dál… Ale počítej s tím, že ti lidi stejně budou psát / volat / potvrzovat i mimo systém, třeba ty zmíněné babičky. Jako ucelený zdroj informací asi dobrý, medailonky zúčastněných už jsou pro mě trochu „cože???“ :lol: :lol: Suma sumárum - svou cílovku to jistě najde, jako spousta dalších svatebních „nezbytností“. Já si kdysi vystačila se stránkami Beremese.cz, nevím, zda to ještě funguje, jejich odškrtávací plánovač byl pro mě naprosto dostačující a navíc na jednom místě i bazar, inspirace a diskusní fórum pro nevěsty. Vše zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.26 21:19

@Michelle_M moc děkuji za rozumnou odpověď. Babičku tam budeme mít jednu, tak to s ní vyřešíme individuálně. Převážně tam budeme mít přátele a jejich rodiny, tak by to mohlo něco vyřešit a když ne, dám vědět. :D Plánovač to má, zdá se mi dobrý. Beremese jsem zkoušela, ale nějak nepochopila. Po registraci mám všechno prázdné, včetně plánovače. Spíš mi to přijde jako supermarket na dodavatele, kde v mém regionu jsou jen tři na něco, co nevyužijeme. Zdá se mi to jako mrtvý a nefunkční projekt už. Ale třeba měli jen nějakou technickou chybu.

Asi to vezmu, protože jsem zatím spoko a zase taková investice to není. Zdá se mi to jako dobrý nápad. Ještě jednou děkuji za komentář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný