Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, před pár měsíci mě konečně ten můj požádal o ruku
a jsme v plánování svatby a dětmi v jednom kole. Vyskočila na mě reklama na svatební webovky od Zaslíbeni za slušnou cenu. Zkusila jsem jejich testovací verzi a vypadá to dobře, ale vyplatí se to vůbec? Máte s tím nějaká zkušenost? Výhodu vidím zejména v tom sdílení fotek a informace na jednom místě, co se na svatební oznámení nevejdou. Možná chci mít svatbu až moc „dokonalou“, ale myslím, že by to čas mohlo ušetřit a že by to mohlo být ok. ![]()
Edit: Odkaz jsem smazala po upozornění diskutujícího.
Děkuji za reakce, Tereza S.
Příspěvek upraven 06.05.26 v 20:59
„Nevím jestli tu mohu dávat odkazy, tak to zkusím“
Nemůžeš, smaž ten odkaz.
No ano, každá babička moc ráda koukne na web, jakou máš časovou osu
@JancaS84 reklama to není, nikdo mi za to neplatí. Slušně jsem se zeptala na zkušenosti, protože zvažuji koupi plánu. ![]()
@Zvedava1 To se tu fakt člověk nesmí na nic zeptat? Nevím co je na tom tak špatného. Pokud chci radu/názor/zkušenosti s konkrétní službou, tak ji musím jmenovat, bez toho to nejde.
Dobře, budu se tvářit, že to není reklamní příspěvek. Jako ok, v celkových nákladech na svatbu tohoto typu (rozuměj - svatba, která potřebuje vlastní web) to bude kapka v moři, takže asi nic proti ničemu, bude to fancy a tak dál… Ale počítej s tím, že ti lidi stejně budou psát / volat / potvrzovat i mimo systém, třeba ty zmíněné babičky. Jako ucelený zdroj informací asi dobrý, medailonky zúčastněných už jsou pro mě trochu „cože???“
Suma sumárum - svou cílovku to jistě najde, jako spousta dalších svatebních „nezbytností“. Já si kdysi vystačila se stránkami Beremese.cz, nevím, zda to ještě funguje, jejich odškrtávací plánovač byl pro mě naprosto dostačující a navíc na jednom místě i bazar, inspirace a diskusní fórum pro nevěsty. Vše zdarma.
@Michelle_M moc děkuji za rozumnou odpověď. Babičku tam budeme mít jednu, tak to s ní vyřešíme individuálně. Převážně tam budeme mít přátele a jejich rodiny, tak by to mohlo něco vyřešit a když ne, dám vědět.
Plánovač to má, zdá se mi dobrý. Beremese jsem zkoušela, ale nějak nepochopila. Po registraci mám všechno prázdné, včetně plánovače. Spíš mi to přijde jako supermarket na dodavatele, kde v mém regionu jsou jen tři na něco, co nevyužijeme. Zdá se mi to jako mrtvý a nefunkční projekt už. Ale třeba měli jen nějakou technickou chybu.
Asi to vezmu, protože jsem zatím spoko a zase taková investice to není. Zdá se mi to jako dobrý nápad. Ještě jednou děkuji za komentář.