Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Nos vyloženě ne. Ale když sním červenou papriku svědí mě patro. Asi alergie
@tali98 píše:
Ahoj holky, stává se vám někdy, že vás při jídle svědí nos? Stávalo se mi to už kdysi, když jsem byla malá, hlavně při jezení kuřecího masa, ale teď už se mi to delší dobu nestalo. Teď mám pár dní zpoždění MS, zatím jsem netestovala, bolí mě břicho jako bych to už měla dostat, ale ne celý den. Prsa a nic jineho mě neboliA zrovna dneska mě po dlouhé době začal svědit nos při jídle
Nebudu se vás ptát, jestli jsem těhotná, to odhalí asi až test, spíš mě zajímá, jestli se někomu z vás stalo to svědění
Díky bohu za tu větu
Už jsem kroutila očima, že tady chce někdo vědět, jestli je svědění nosu těhotenský příznak a ještě nejlíp úplně stoprocentní, podle kterýho se to vždycky pozná
Na druhou stranu tedy nechápu, proč tu vyprávíš o zpožděné MS a bolesti břicha
Jinak mě svědívá i nos i patro, ale rozhodně jsem nevypozorovala žádnou souvislost s jídlem.. Vlastně s ničím
Považuji to za zcela nahodilý jev
Tak je možné, že je to separovaná alergická reakce, jestli to maso bylo z obchoďáku a byla bys na to echt citlivá, možné to je (v krmivu jsou obsažené hormony aby rychle rostly, nebo může vadit chlor, kterým je před „škubacím“ procesem stříkají, akorát je to tedy slabší roztok). U těhotenství se kolikrát zvyšuje citlivost, takže i domněnka s těhotenstvím nemusí být mimo.
Taky to tak mám! Myslela jsem si, že jsem jediná
. Vypozorovala jsem, že se mi to stává, když je v něčem něco špatného - éčka, atd. Prostě když to je nějaká sr… ![]()
@Martina1991 No já včera měla kuřecí křídla se zelím, a musím říct, že třeba když si dávám kuře v KFC tak se mi to nestane
Právě nevím co to spouští, hlavně teď se mi to fakt dlouho nestalo
@tali98 já to taky nemám pokaždý, ale když už, tak fakt u něčeho nic moc
tak si zkus zapisovat, u čeho se ti to zrovna stane ![]()
Ahoj holky, stává se vám někdy, že vás při jídle svědí nos? Stávalo se mi to už kdysi, když jsem byla malá, hlavně při jezení kuřecího masa, ale teď už se mi to delší dobu nestalo. Teď mám pár dní zpoždění MS, zatím jsem netestovala, bolí mě břicho jako bych to už měla dostat, ale ne celý den. Prsa a nic jineho mě neboli
A zrovna dneska mě po dlouhé době začal svědit nos při jídle
Nebudu se vás ptát, jestli jsem těhotná, to odhalí asi až test, spíš mě zajímá, jestli se někomu z vás stalo to svědění