Svědivá vyrážka už 5 dní

9
11.10.23 10:29

Svědivá vyrážka už 5 dní

Ahoj, mám takový problém, už pár dní mám svědivou vyrážku, na nohou, rukou, břiše, nejvíce na stehnech. Byla jsem s tím samozřejmě u doktorky, bylo mi řečeno, že jde jen o kopřivku, nejspíše nějaká alergická reakce, i když jsem nic neobvyklého než jsem zvyklá na sebe nepoužila (kosmetika) ani žádné jídlo, na které nejsem zvyklá, které by mohlo vyvolat alergii nesnědla. Nejvíce to svědí hlavně na večer, zvažuji ještě návštěvu kožního, zatím jsem dostala léky na alergii. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MartinL45
11.10.23 11:09

Myslíš si, že zde dostaneš lepší rady než u lékaře? Ne, bohužel ne. Utíkej s tím na kožní, ty zjistí, co to je a nasadí správné léky..

• Citovat
  • Upravit
9
11.10.23 11:47

@MartinL45 Kéž by to utíkani ke kožnímu opravdu bylo tak jednoduché a rychlé. To se člověk musí několik dní předem objednávat, tak teď aspoň vím, že do konce tohoto měsíce mě možná vemou. 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12645
11.10.23 12:27
@Klara.332 píše:
Ahoj, mám takový problém, už pár dní mám svědivou vyrážku, na nohou, rukou, břiše, nejvíce na stehnech. Byla jsem s tím samozřejmě u doktorky, bylo mi řečeno, že jde jen o kopřivku, nejspíše nějaká alergická reakce, i když jsem nic neobvyklého než jsem zvyklá na sebe nepoužila (kosmetika) ani žádné jídlo, na které nejsem zvyklá, které by mohlo vyvolat alergii nesnědla. Nejvíce to svědí hlavně na večer, zvažuji ještě návštěvu kožního, zatím jsem dostala léky na alergii. Děkuji

Jee vitej v klubu. Mne vcera vecer zacal svedet krk a oblast brady, celisti. Svedive vystupky cervene, ktere jsem v noci rozdrbala, takze svedelo a cela cervena pulka obliceje, namazala betakremem a lepsi ale stejne citlive. Taky nic zvlastniho nejedla atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
22.7.25 10:11

Dobrý den, už jste zjistili co to je taky už ja a cela rodina škrábeme se děti víc mi min svrab přeléčeny uz dva krát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie