Už dlouho trpím na akné a nic nezabírá. Nějaké rady?

20
5.10.23 17:02

Už dlouho trpím na akné a nic nezabírá. Nějaké rady?

Už dlouho trpím na akné a nic nezabírá. Mycí gely, kosmetika, mastičky, nic z toho není účinné. Nevíte někdo o nějaké efektivnější léčbě akné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4513
5.10.23 17:07

Návštěva kožního nebo se s tím smířit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
5.10.23 17:21

Me sedramaticky zlepsiloakne, kdyzjsem omezilamaso

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
5.10.23 18:08

Na koznim jsi byla? Vis, z ceho to mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
5.10.23 18:11

Ja zkoušela vše. TČM, kožní, kosmetika, všechny možný procedury jako chem. peeling, utratila jsem tisíce za kosmetiku z lékárny a jediný, co pomohlo okamžitě je HA.

Edit: zkoušela jsem i různě vysazovat lepek, mléčné výrobky, maso…cvičila jsme hormonální jógu, zkoušela bylinky…nic kromě HA nezabralo.

• Citovat
  • Upravit
Parninas
5.10.23 18:14
@Tosidelassrandu píše:
Ja zkoušela vše. TČM, kožní, kosmetika, všechny možný procedury jako chem. peeling, utratila jsem tisíce za kosmetiku z lékárny a jediný, co pomohlo okamžitě je HA.Edit: zkoušela jsem i různě vysazovat lepek, mléčné výrobky, maso…cvičila jsme hormonální jógu, zkoušela bylinky…nic kromě HA nezabralo.

Potvrzuju, stejná zkušenost.
Teď HA musím vysadit, tak mám už hrůzu, co se mi zase na tom ksichtě začne zjevovat.

• Citovat
  • Upravit
2294
6.10.23 06:23
@Kamila909 píše:
Už dlouho trpím na akné a nic nezabírá. Mycí gely, kosmetika, mastičky, nic z toho není účinné. Nevíte někdo o nějaké efektivnější léčbě akné?

Akné v mnoha případech způsobuje vyšší hladina testosteronu. ten lze velice efektivně snížit pitím mátového čaje. Někdy bývá způsobeno i celkovým rozhozením hormonů, to zjistíte pouze z testu. pokud se potvrdí hormonální disbalance, je to nižší hladina progesteronu, pak je vhodné v době od ovulace po menstruaci užívat byliny podporující progesteron.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.10.23 08:45

@Paní.Norrisová

@Paní.Norrisová píše:
Návštěva kožního nebo se s tím smířit.

U kožního jsem byla kdysi dávno. Dostala jsem x mastiček, které na chvíli zabraly, ale pak se akné zase vrátilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4070
6.10.23 08:50
@Kamila909 píše:
Už dlouho trpím na akné a nic nezabírá. Mycí gely, kosmetika, mastičky, nic z toho není účinné. Nevíte někdo o nějaké efektivnější léčbě akné?

Jediny, co mi zabralo, byla antikoncepce Diane 35.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.10.23 08:55
@smile_xxx píše:
Vyčistit tělo zevnitř, udělat si detox. A čistit pleť ráno po probuzení a večer před spaním. Plus pravidelná návštěva kosmetičky a dermatologa.

Nad detoxem jsem přemýšlela, ale moc pořádně nevím jak to udělat správmě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
6.10.23 09:12

Dlouhodobě mě trápí akné, už jsem si myslela že mi nic nepomůže..Pořád na mě vyskakovaly reklamy na magu, že to pomáhá na hubnutí, akné a kožní problémy.. Už mě to štvalo tak jsem si o tom začala něco zjišťovat, hodně lidí to různě v komentářích chválí někteří zase říkaj že je to hnus předražený apod.. Zkusila jsem to.. Po týdnu jsem si říkala vyhozený peníze, ale samozřejmě že to nevyleju, tak jsem to dopila, trvalo to dohromady asi 3 týdny, potom jsem zpozorovala že moje akné ze zad a hrudníku se razantně zmírnilo, nevěřila jsem tomu že by to mohlo být díky magu, ale ničím jiným se to projevit nemohlo, jelikož jsem neměnila jídelníček ani životní styl prostě nic. Neříkám že ty slogany v jejich reklamách jsou pravda, nebo komentářích, ale na akné musím zaťukat, ale zatím mi to pomáhá teď budu objednávat už 3. balík. Ano je pravda že to není nic levného, ale ve finále je to pořád levnější než kosmetika na akné a jiné věci. Ke všemu to i osvěží a dobře chutná. Doporučuju zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
6.10.23 09:34
@ZuzaDvor píše:
Dlouhodobě mě trápí akné, už jsem si myslela že mi nic nepomůže..Pořád na mě vyskakovaly reklamy na magu, že to pomáhá na hubnutí, akné a kožní problémy.. Už mě to štvalo tak jsem si o tom začala něco zjišťovat, hodně lidí to různě v komentářích chválí někteří zase říkaj že je to hnus předražený apod.. Zkusila jsem to.. Po týdnu jsem si říkala vyhozený peníze, ale samozřejmě že to nevyleju, tak jsem to dopila, trvalo to dohromady asi 3 týdny, potom jsem zpozorovala že moje akné ze zad a hrudníku se razantně zmírnilo, nevěřila jsem tomu že by to mohlo být díky magu, ale ničím jiným se to projevit nemohlo, jelikož jsem neměnila jídelníček ani životní styl prostě nic. Neříkám že ty slogany v jejich reklamách jsou pravda, nebo komentářích, ale na akné musím zaťukat, ale zatím mi to pomáhá teď budu objednávat už 3. balík. Ano je pravda že to není nic levného, ale ve finále je to pořád levnější než kosmetika na akné a jiné věci. Ke všemu to i osvěží a dobře chutná. Doporučuju zkusit.

Kombucha jde sehnat o dost levněji ve zdravých výživách. Magu je fakt mega předražená, ale chápu, že pro někoho můžou být zajímavé ty různé příchutě. A nebo se dá dělat doma, to už je úplně skoro zadarmo. Jen takový tip, je to všechno to samé, jen za Magu dáš majlant. ;)

• Citovat
  • Upravit
518
6.10.23 09:41

Ja nevim, ale me jediny, co pomohlo, byl Roacutan, pokud jsem ten nazev nezkomolila. Je to driak na predpis, nesmi se jeste asi 6 mesicu po dokonceni lecby otehotnet. Ale akne mi zmizelo. Jako mlada jsem to mela strasne, cervene hnisave bolaky po celem obliceji, zadech. Cizi lidi me zastavovali na ulici a radili mi, co si mam koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek