Světelné čidlo v domácnosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1163
16.1.15 23:30

Světelné čidlo

Ahoj holky, chtěla jsem jen se zeptat, nemáte někdo doma světelná čidla? Např. v předsíni, na záchodě, v koupelně? Kde jste kupovali?

Budu ráda za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1908
16.1.15 23:47

@Zirafka11 jaké konkrétní potřebuješ? Nevím jestli je to přesně to, co myslíš, ale my máme z Ikey noční světlo se senzorem - když je tma, tak svítí. Máme na chodbě a v dětském pokojíku. Spotřeba je úplně minimální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
16.1.15 23:53
@Zuzlounek píše:
@Zirafka11 jaké konkrétní potřebuješ? Nevím jestli je to přesně to, co myslíš, ale my máme z Ikey noční světlo se senzorem - když je tma, tak svítí. Máme na chodbě a v dětském pokojíku. Spotřeba je úplně minimální.

Hodila bys odkaz? Dá se koupit i přes net?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
16.1.15 23:56

@BlueFairy přes net ne, Ikea nemá eshop. Manžel spočítal, že když by svítilo 20 hodin denně, tak spotřeba je 10 Kč za rok :D
 http://www.ikea.com/…ts/70239022/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
16.1.15 23:57
@Zuzlounek píše:
@BlueFairy přes net ne, Ikea nemá eshop. Manžel spočítal, že když by svítilo 20 hodin denně, tak spotřeba je 10 Kč za rok :D
http://www.ikea.com/…ts/70239022/
:hug: děkujiii, my totiž ve Zlíně IKEU nemáme, nejblíž asi Brno :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
17.1.15 00:02
@BlueFairy píše: :hug: děkujiii, my totiž ve Zlíně IKEU nemáme, nejblíž asi Brno :?

Tyhle čidla bývají ale i v normálních elektro obchodech :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
17.1.15 00:04
@majki.r píše:
Tyhle čidla bývají ale i v normálních elektro obchodech :kytka:

My jsme teď dětem koupili novou dvoupatrovku, tak asi řeknu máti, ať mi přiveze ty klasické IKEA nástěnné lampy - hvězdičku a měsíček :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
17.1.15 00:05

Jestli spíš ale zakladatelka nemyslela pohybové čidla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
17.1.15 07:43

Máme to na schodech, ale dělal to elektrikář a nevím kde to splašil. Na schodech a nahoře na chodbě jsou LED světýlka, na té chodbě čidlo. Když se setmí a někdo jde v noci na záchod, tak se to rozsvítí a je vidět na cestu a na schody. Nebo se to dá na stálo zapnout, nebo vypnout. Za denního světla se to nerozsvěcí. Je to super, všem se to u nás líbí. A ty ledky spotřeba nula nula prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
17.1.15 07:56
@Zirafka11 píše:
Ahoj holky, chtěla jsem jen se zeptat, nemáte někdo doma světelná čidla? Např. v předsíni, na záchodě, v koupelně? Kde jste kupovali?Budu ráda za info :)

Potřebuješ čidlo, které reaguje na stmívání - nebo to kombinované, které reaguje na stmívání i pohyb ve svém dosahu? To je dobré upřesnit, k čemu má sloužit…
Pokud chceš kupovat ve velkém hobbymarketu, Zkusil bych BAUHAUS (i když v sortimentu ho zřejmě mají i jinde). Ale jinak bych se vydal do specializovaného obchodu s elektroinstalačním materiálem. Tam je větší pravděpodobnost, že ho budou mít skladem, než například v obchodě s polovodičovými elektrosoučástkami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
17.1.15 08:58

@BlueFairy My máme tohle
http://led-osvetleni.heureka.cz/…specifikace/#…
Svítí oranžově, docela dost - neruší jako ve spánku :lol:, ale třeba na chodbě fakt vidíš, kam šlapeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
17.1.15 09:15

My máme taky, na wc a kupovali jsme ho v lídlu :mrgreen: :mrgreen:,měli tam několik druhů a jsme spokojeni.Ale asi to byla zas nějaká jejich akce, nevím, jestli je tam mají i teď..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
17.1.15 11:50

Světelné čidlo je v akci v Lidlu od tohohle čtvrtka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
18.1.15 19:39

Od čtvrtka? :) Musím se mrknout. Myslela jsem ale jiné než vy :) tohle do zásuvek jsem koukala taky, ale myslela jsem konkrétně čidlo ke světlu, na wc a chodbu třeba :) ale možná tohle do zásuvek je lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák