Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To může být cokoliv. Prasklá žilka ze smrkání, kýchání… Zavrtávání embrya. Nemusí to znamenat nic špatného. Taky může, ale nejspíš to přejde. V těchhle začátcích to stejně člověk moc neovlivní.
No pravé ze jsem se šla vycurat utrela jsem se a bylo to tam po druhé když jsem šla tak nic ![]()
@Anonymní píše:
No pravé ze jsem se šla vycurat utrela jsem se a bylo to tam po druhé když jsem šla tak nic
To je dobrý znamení, třeba se to už neobjeví. Zmiň to pak jen pro sichr doktorovi. Řekne ti na to nejspíš totéž. Je to tam hodně prokrvený, zavrtava se tam embryo, roste, roste pomalu děloha. Občas tam něco může prasknout no. Můžeš si do té doby třeba pro klid duše koupit Ascorutin, je to na posílení stěn cév.
Pokud to není čistá krev, sráženiny a nic neboli, tak je to v pohodě
já tohle měla do 14 tt..vše je prokrvene, namaha, stres, pohlavní styk, těch důvodu je mraky a na začátku s tím nikdo nic neudělá..mě pak napsal utrogestan, později jsem brala i ascorutin, hořčík..ale to jen, když to bude porad, tak ti doktor něco napíše ![]()
Moc vám děkuji. Už to nemám jen včera sem se utrela a měla jsem to tam dneska už nic tak jsem se lekla před dvěma lety jsem měla biochemické těhotenství a od ty doby jsem nemohla otěhotnět tak se teď víc hlídal
Zdravím vás. Chtěla bys se vás zeptat dnes jsem 5+1 těhotná a stalo se mi ze jsem se utrela a byl tam úplně světly ale velice světly růžový výtok mám se bát? Nevíte někdo co by to mohlo byt jsem nemocná mám rýmu ale žádná prášky jsem nevzala