Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, mám takovej dotaz, koupila jsem origoš Swaddle me a zajímalo by mě, na co je na prdelce ten výřez?
Mě napadá jen větrání…
![]()
Kakika píše:
na pás ve vajíčku
Ty jo, jako napadlo mě vajíčko, ale jak to protáhnu vpředu? ![]()
lyrica píše:Kakika píše:Ty jo, jako napadlo mě vajíčko, ale jak to protáhnu vpředu?
na pás ve vajíčku
dáš swadlle me do vajíčka, protáhneš tou dírou spodek, dáš tam dítě, zakšíruješ a až potom zavineš vršek ![]()
jo, já to tedy nezkoušela, ale je to podle mě jediné logické řešení
Taky jsem přemýšlela, proč je tam jen jedna díra ![]()
Ty jo, tak to zkusíme..ale asi nám to bude k ničemu, než bude tepleji, aby byl malej bez teplý zavinky do sedačky, tak už se do swaddle me nevejdem ![]()
lyrica píše:
Ty jo, tak to zkusíme..ale asi nám to bude k ničemu, než bude tepleji, aby byl malej bez teplý zavinky do sedačky, tak už se do swaddle me nevejdem
no je to do 6ti kil, pak si musíš koupit větší. Holka má 6 kilo teď, budou jí 3 měsíce a ježíšek je ještě daleko
Už se mi z téhle dokáže vyprostit, fakt to na ty kila sedí. Do autosedačky bych to teď v zimě taky nedávala, máme prostě blbě narozené děti ![]()
Nevíte kde by se dala v čechách koupit Swaddle Me velikost L…s cizojazyčnejma webama si moc nepokecám ![]()
Děkuju za případné rady.
Ahoj, objednávali jste někdo zavinovačku Swaddle Me na Ebay nebo Aliexpress? Balení i vzory vypadají stejně.