Syn 8 měsíců horečky, nic nezabírá

2183
17.12.13 12:47

syn 8 měsíců horečky,nic nezabírá

Syn 8 měsíců má od soboty horečky kolem 40,39.5-40,5.Vždy mu to na 3 hodiny jakž takž srazím, ale pak se mu to za 3 hodiny zase vyhoupne. Včera jsme byli na pohotoosti, píchali mu ucho, crp měl 7.Poté snad ještě horší, horečky opět vysoké, dneska jsme jeli k doktorce a crp dnes 22 a k tomu se přidal průjem, škrundá to v něm, pořád pláče, asi ho to dost bolí :( bojím se nějaké vážné nemoci a hledám ukidnění nebo se z toho už zcvoknu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
17.12.13 12:50

Studené zábaly, octové ponožky? Zažila jsem něco podobného, dcera měla 41 až 42 st. a nic nepomáhalo. Za pár dní se to srovnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
17.12.13 12:50

A jiné příznaky nemá?

• Citovat
  • Upravit
126
17.12.13 12:51

A dostal atb? Nebo něco na srážení horečky? Jinak doma pomohou jen zábaly a střídat panadol s nurofenem po 4 hodinách na srážení teplot. A dr. neřekla, co mu je???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
17.12.13 12:53

No, ucho dokáže pozlobit. Já co mám zkušenost, tak dcera když měla horečky tak to bylo buď to ucho nebo ledviny. takže při teplotách beru automaticky moč :nevim: No, možná se k tomu uchu přidala nějaká střevní viróza :nevim: Jinak dostal ATB??? To nepíšeš, dcera teda na ucho vždy, ty zabírají cca po 3dnech.
Ať je brouk brzy v poho :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
17.12.13 12:53

Já bych taky srážela pomocí obkladů, to je vyzkoušené - občas to srazí teploty, i když to nejde panadolem nebo nurofenem…Malé ale nesmí mít zimnici…Hodně sil, mimi musí mít co nejklidnější maminku, jinak bude plakat ještě více. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
17.12.13 12:55

Dr řekla že neví, že mu v tom tělíčku něco lítá, má průjem, trochu rýmu a je šíleně mimo nesměje se, jen kňučí, chce nosit, nechce ležet jen nosit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
17.12.13 12:56
@chelsea001 píše:
Dr řekla že neví, že mu v tom tělíčku něco lítá, má průjem, trochu rýmu a je šíleně mimo nesměje se, jen kňučí, chce nosit, nechce ležet jen nosit

když je dceři takhle ouvej, tak sedím a ona leží na mně a je to fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
17.12.13 12:57

Atb na ucho nedostal, páč ho měl píchané i před 14 dny a nedávno dobral atb, ale dnes mu doktorka napsala njaký atb sirup na ten průjem, ale má ho brát pouze 3 dny jednou za den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
17.12.13 12:58

@micelinka mám ho v manduce a ted spí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
17.12.13 12:59

@chelsea001 Prckovi taky dneska pichali ucho CRP 39, takze taky zadne vysoke.. od nedele ma taky horecky.. holt kazde telicko reaguje jinak.. ja mam teda deti, co hodne vydrzi, takze v pohode, ani u pichnuti nebrecel.. ale kazdy to snasi jinak. kazdeho to boli jinak.. snad bude lip.. ale prcek teda atb nakonec dostal.

Muze to byt spojene s nejakou virozou, treba zacinajici sesta, tak mi to i dnes rikala doktorka.. Vydrzte snad bude lip. :hug:

• Citovat
  • Upravit
2183
17.12.13 13:06

@Anielka díky,malýmu to už píchali podruhé :( šíleně plakal, ale spíš že se ho ta teplota nepouští a ten průjem, no jsem taky blbá když spí tak sedim na netu a nacházim samý lepší nemoci menigoka, slepé střevo…minulý týden byl hospitalizovaný starší syn pro šílenou alergickou reakci na atb a já jsem od té doby jak uzlíček nervů :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
17.12.13 13:37

Ahojky pokud by teploty byli kolem 40 tak bych jela hned do nemocnice. takovéhle horečky můžou způsobit i něco horšího. nechci tě strašit, ale neriskovala bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
17.12.13 13:51

CRP kolem 20 nevypadá na bakteriální infekci, ale spíš virovou, možná s horším průběhem. A ATB na průjem- hm, to bych nedávala bez prokázané příčiny. Spíš ten průjem rozjede, když poničí střevní mikrofloru. Určitě dávej probiotika. Na meningokoka nemysli, to by měl CRP o hoodně vyšší. A slepé střevo taky.
Je to o nervy s nemocnýma děckama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
17.12.13 14:10

Když je horečka 1 - 2 dny, tak třeba bych dávala zábaly na zápěstí a na kotníky, nebo zábaly do mokré tetra pleny (voda cca 25 st, nesmí mít ale studené nožky, to se zábaly nesmí!!!) ale nezakrývat ničím jiným než tou mokrou plenou a nechat volně na nepromokavé podložce. popřípadě opakovat. nebo otírat holé tělíčko teplou mokrou houbou na krku a na zápěstí- kde jsou hodně cítit tepny…
ale jestli horečky jsou tak dlouho, asi bych raději jela do nemocnice, nebo aspoň tam zavolala…takhle malé mimčo může skolit nějaký bacil raz dva, tak aby to nebylo něco horšího :-( :roll: ale nechci strašit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí