Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To asi časem přejde
nebo taky nepřejde.
A co nějaká tolerance vyznání? Když jsi věřící, tak bys měla tolerovat i jinou víru, ne?
Chichichi… Nejvtipnější poslední věta - klanět se nějakému budhovi??? A co klanět se nějakému Ježíši??? Není to totéž? ![]()
Každopádně ve třinácti je puberťák, hledá se, zkoumá, sám neví, co je… nebo revoltuje proti netolerantní matce, asi bych dělala totéž.
Já nechápu zas význam křesťanství a modlení se k nějakýmu Ježíši nebo jak mu nadáváte
![]()
Laickým okem mi budhismus přijde jako mnohem lepší náboženství jak křesťanství. Takové víc duchovní, víc zaměřené na osobní růst. Takže já bych řekla směle do toho a možná byste se mohli něco vy přiučit od něj ![]()
Budhismus je mírumilovné náboženství s dost styčnými body s křesťanstvím. Co se týká např. způsobu života a pod. Má velký duchovní základ. Já bych mu nebránila. Stejně s zím nic nenaděláš. Třeba si o tom něco přečti, oni se rozhodně neklaní nějakému budhovi.
@wobludka píše:
Můj chce být policajt, to je teprve noční můra![]()
![]()
Horší než pánbíčkář? ![]()
Soused je budhista a kdybys viděla, jakej je to sympaťák a slušňák, tak bys dala kluka na budhismus hned a s křesťanstvím se nezdržovala ![]()
Víš co, věřím v něco víc, říkejme tomu, jemu, třeba bůh, oslovují ho tak. Každý den pred spaním děkuji za vše, co mám a prosím, at jsme všichni zdraví. Svatbu jsem měla v kostele a dává mi to pocit klidu a jistoty a jak zpívá Landa a když nic není, tak co to změní? Svemu dítěti bych nikdy svou virů nevnucovala, o tom to opravdu není. Ve 13 letech spousta děti vyznává i satana, aniž by v dospělosti měly nějaké trauma, takže hp nechej žít a buď řada, že je to budha a ne Justin bieber. ![]()
No tak vás čeká mezináboženský dialog v rodině. To je výzva!!! Mnohem lepší varianta než hulení trávy, to je taky dost oblíbené mezi třináctiletými. Kluk je fajn.
Ahoj,
tak dneska jsem se dozvěděla, že můj syn chce být buddhistou.Jsme věřící křestanská rodina. Když uvěřil v Ježíše staly se s ním velké změny k lepšímu a najednou tohle, je mu 13 let. Nechápu význam jejich náboženství a klanět se nějakému budhovi mi přijde jako naprostý nesmysl.