Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No a co jako?? ![]()
potkala jsem se s jedním takovým člověkem (budhistou) a hrozně se mi líbilo, že se nikdy nenavážel do jiných náboženství a vždycky říkal, že důležitý je, aby lidi měli nějakou víru a je jedno, jestli se modlí k Budhovi, Ježíši, Jehovovi nebo třeba příborovýmu noži! ![]()
do dneška často vzpomínám na mnoho jeho slov a všechny mají pro mě velkej význam…napříč všema možnýma životníma situacema ![]()
@Anonymní píše:
Nevím
To nemas prehled co cte o co se zajima? Pokud jste verici modlite se? Odmita to? Vysvetlil ti co ho vede k takto zasadnimu rozhodnuti?
@Gladys píše:
Laickým okem mi budhismus přijde jako mnohem lepší náboženství jak křesťanství. Takové víc duchovní, víc zaměřené na osobní růst. Takže já bych řekla směle do toho a možná byste se mohli něco vy přiučit od něj
No, pokud jste bigotní katolíci synovi se nedivím. Prostě vzdor je vzdor. Chce to toleranci a pochopení. Určitě začne být vegetariánem, nech ho být, jen mu hlídej vyváženost stravy. A s vírou jako takovou, respektive filosofickým smýšlením bych neměla problém.
Jasně já bych taky radši fandila budhismu. katolické náboženství nechápu a nechci ho chápat, některé jeho zásady jsou podle mně naprosto stupidní( antikoncepce, potraty atd…) Za co bych vyloženě vraždila všechny rádoby katolíky je tahání malých dětí do kostela. Víra by neměla být nikomu vnucována, dokavaď si sám nerozhodne jakou cestou se vydá
.
@wobludka píše:
Můj chce být policajt, to je teprve noční můra![]()
![]()
No a z nás prý bude indián ![]()
a teď k věci, provokace super
Dlouho tu nebyla vtipná diskuze nebo já na ni alespoň nenarazila.
Pokud to někdo myslí vážně, tak za prvé kluk je v pubertě a zkouší, co by, buď ho to zaujme a vydrží u toho nebo půjde dál a zkusí třeba islám. A za druhé, když to nebude brát fanaticky, tak na tom nevidím nic špatného, lepší se zabývat tímto než chlastem, kuřivem, děvkama a automatama.
@Kamča.dalmatinka píše:
Muj syn chce být doktorem nebo bagristou
Hmmm ti moji pochopili ze nejlepsi je byt rentier.
Mě to připadá jako dost průhledná provokace..jinak si to nedovedu vysvětlit.
@Gladys píše:
Laickým okem mi budhismus přijde jako mnohem lepší náboženství jak křesťanství. Takové víc duchovní, víc zaměřené na osobní růst. Takže já bych řekla směle do toho a možná byste se mohli něco vy přiučit od něj
A jak k tomu rozhodnuti prisel?