Syn chce být buddhistou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sophinka1
20.6.13 21:49

A jak k tomu rozhodnuti prisel?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.6.13 21:50
@Timinka píše:
A jak k tomu rozhodnuti prisel?

Nevím

• Citovat
  • Upravit
5278
20.6.13 21:50

No a co jako?? 8o

potkala jsem se s jedním takovým člověkem (budhistou) a hrozně se mi líbilo, že se nikdy nenavážel do jiných náboženství a vždycky říkal, že důležitý je, aby lidi měli nějakou víru a je jedno, jestli se modlí k Budhovi, Ježíši, Jehovovi nebo třeba příborovýmu noži! ;)

do dneška často vzpomínám na mnoho jeho slov a všechny mají pro mě velkej význam…napříč všema možnýma životníma situacema :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
20.6.13 21:52

Tahle diskuse je vtip, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
20.6.13 21:53
@Malinkasom píše:
Tahle diskuse je vtip, ne?

já jí tak beru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
20.6.13 21:54
@Anonymní píše:
Nevím

To nemas prehled co cte o co se zajima? Pokud jste verici modlite se? Odmita to? Vysvetlil ti co ho vede k takto zasadnimu rozhodnuti?

• Citovat
  • Upravit
48576
20.6.13 21:54

Muj syn chce být doktorem nebo bagristou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
20.6.13 21:55
Přesně s tím naprosto souhlasím :pankac:.
@Gladys píše:
Laickým okem mi budhismus přijde jako mnohem lepší náboženství jak křesťanství. Takové víc duchovní, víc zaměřené na osobní růst. Takže já bych řekla směle do toho a možná byste se mohli něco vy přiučit od něj :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569

No, pokud jste bigotní katolíci synovi se nedivím. Prostě vzdor je vzdor. Chce to toleranci a pochopení. Určitě začne být vegetariánem, nech ho být, jen mu hlídej vyváženost stravy. A s vírou jako takovou, respektive filosofickým smýšlením bych neměla problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
napresdrzku

Allah Akbar

Příspěvek upraven 20.06.13 v 21:57

• Citovat
  • Upravit
107
20.6.13 21:56

Jasně já bych taky radši fandila budhismu. katolické náboženství nechápu a nechci ho chápat, některé jeho zásady jsou podle mně naprosto stupidní( antikoncepce, potraty atd…) Za co bych vyloženě vraždila všechny rádoby katolíky je tahání malých dětí do kostela. Víra by neměla být nikomu vnucována, dokavaď si sám nerozhodne jakou cestou se vydá :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
20.6.13 22:02
@wobludka píše:
Můj chce být policajt, to je teprve noční můra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No a z nás prý bude indián :palec:

a teď k věci, provokace super :palec: Dlouho tu nebyla vtipná diskuze nebo já na ni alespoň nenarazila.

Pokud to někdo myslí vážně, tak za prvé kluk je v pubertě a zkouší, co by, buď ho to zaujme a vydrží u toho nebo půjde dál a zkusí třeba islám. A za druhé, když to nebude brát fanaticky, tak na tom nevidím nic špatného, lepší se zabývat tímto než chlastem, kuřivem, děvkama a automatama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
20.6.13 22:03
@Kamča.dalmatinka píše:
Muj syn chce být doktorem nebo bagristou :lol:

Hmmm ti moji pochopili ze nejlepsi je byt rentier.

• Citovat
  • Upravit
12978
20.6.13 22:05

Mě to připadá jako dost průhledná provokace..jinak si to nedovedu vysvětlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
20.6.13 22:05
@Gladys píše:
Laickým okem mi budhismus přijde jako mnohem lepší náboženství jak křesťanství. Takové víc duchovní, víc zaměřené na osobní růst. Takže já bych řekla směle do toho a možná byste se mohli něco vy přiučit od něj :mrgreen:
:palec: :palec:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová