Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne. Nejen teda ta cesta, většinou se hraje odpoledne nebo večer, ale občas to tam bývá docela divoké.
Ne, nepustila bych. Pouze s dospělým doprovodem. Občas mi stačí vidět ty policejní manévry 3 hodiny před zápasem.
Bez dospělýho doprovodu ne. Na Viktorce to umí bejt divoký, respektive, když člověk není pako a nemotá se kam nemá, tak je to v pohodě i pro rodiny s dětmi, ale pokud budou kluci dělat ramena, tak aby nedostali na budku jen proto, že neodhadli situaci a vyprovokovali Ultras soupeře před nějakou hospodou… ![]()
Příspěvek upraven 06.03.19 v 12:31
Ne,jak jiz padlo,nejen kvuli ceste,ale spis pomerum na miste..co rict nejakemu tatinkovi,at je doprovodi?
Osobně si i myslím, že partu 13 letých kluků bez doprovodu dospělého na stadion ani nepustí.
Ne, zkusila bych se domluvit s rodici kamaradu, jestli by treba nejaky tatinek je nedoprovodil
@Popokatepetla taky mě to napadlo - koukala sem teď na návštěvní řád, a tam to vysloveně uvedeno není, že nezletilí musí mít doprovod, ale jaká je situace na místě, to těžko říct.
Chlap chodí na Viktorku pravidelně, a děcka sou tam podle mě s tatínkama ![]()
Jinak zakladatelko, jsou tam i rodinné tribuny (mimo kotel a další případný průšvihový prostory), ale i tak, vesměs se to postrkuje před stadionem, různě po městě (přímo na stadionu už je relativně klid), a já bych měla trochu obavu, aby se do toho nepřimotali (prostě i jen náhodou).
Příspěvek upraven 06.03.19 v 12:32
@Anonymní píše:
Ahoj maminky stala se mi takova vec prisel syn ze chce na fotbal na Viktorku bohuzel je to 50km od naseho baraku a synovi je 13 let jel by bez dospeleho pouze s kamarady a chci se zeptat pustili byste ho nebo ne? Dekuji za odpoved
Ne, nepustila
Ahoj maminky stala se mi takova vec prisel syn ze chce na fotbal na Viktorku bohuzel je to 50km od naseho baraku a synovi je 13 let jel by bez dospeleho pouze s kamarady a chci se zeptat pustili byste ho nebo ne? Dekuji za odpoved