Syn chce na fotbal

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31287
6.3.19 12:30

Tak mi to nedalo a zavolala sem chlapovi- tááákže, pustit je na stadion určitě pustí. Vůbec by se o ně nebál, ani v kotli, takových děcek je tam spousta (to sem teda sama překvapená, já na fotbal nechodím, tak sem myslela, že je to jinak). Pro ty kovaný fandy jsou extra vstupy, ti se na stadionu vlastně ani nepotkají.
Jen nesmí být ti mlaďoši kre*téni, a nepřimotat se do něčeho po městě před zápasem - dělat ramena nebo provokovat, někde před hospodou a podobně.
Jinak je tam klid a nikdo si jich tam ani nevšimne… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
6.3.19 12:45
@Anonymní píše:
Ahoj maminky stala se mi takova vec prisel syn ze chce na fotbal na Viktorku bohuzel je to 50km od naseho baraku a synovi je 13 let jel by bez dospeleho pouze s kamarady a chci se zeptat pustili byste ho nebo ne? Dekuji za odpoved

To chce jet ted v sobotu na zapas spartaxplzen?Jestli jo tak bych ho tam rozhodne samotnyho nepustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
6.3.19 12:48

@Mar__tanka1983 tak v kotli bych se o ne teda rozhodne bala.Jde teda taky o to co to ma byt za zapas,ale osobne bych do kotle svoje dite nepustila. Na fotbale jsem byla nekolikrat a kolikrat to tam neni prijemny ani pro dospelyho natoz pro samotny 13ti lety dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
6.3.19 12:54

@Ivana 85 prodávám, jak sem koupila… :mrgreen:
Oni to ti chlapi asi taky neberou tak tragicky jako my ženský…Já osobně bych tam puberťáka bez dospělýho taky nepustila, né proto, že by hrozilo nějaký přímý nebezpečí, ale proto, že bych se ukousala tím „coby kdyby“.

Jinak rozhodně souhlasím s tím, že záleží, o jaký zápas jde.
Třeba na tu Spartu by to mohlo bejt ostřejší (a i větší manévry po městě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
6.3.19 13:04

@Ivana 85 mě to třeba vždycky bavilo jenom v tom kotli, chodily sme 3 holky asi od 15 let samy. Ale umime se chovat no, nikoho sme neprovokovaly, nedělaly machry. Ale je to 10 let zpátky, dneska bych těm pubertakum tolik nevěřila, oni se pak předvádí jeden před druhým kdo je drsnější, aby pak nějakou někde nechytli. Já tam chodila chvíli i na brigádu a to pak člověk ty lidi pozoruje víc než zápas a kolikrát tam byli jedinci už docela namol, že jim stačilo se na ně blbě podívat a už vylitli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
6.3.19 13:07

@Mar__tanka1983 vzhledem k tomu ze se zakladatelka pta zrovna ted,tak si myslim ze se jedna prave o ten sobotni zapas.A myslim ze tam bude docela mela.Jedna se o jeden z nejvetsich tahaku jara a jeste jsou Spartani nastvany na Brabce,takze verim ze se tam neco semele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
6.3.19 13:21

@Ivana 85 Už sem si přešlápla - já to pochopila tak, že když psala že chce syn na Viktorku, tak tím myslí jako že chce jet do Plzně na stadion (a proto sem zjišťovala, jak to funguje na našem stadionu)
Takže sem teď ten zápas v Praze nebrala v potaz :mrgreen: :mrgreen: :zed: :mrgreen:

No já bych samotný třináctiletý dítě do Prahy nepustila samotný ani mimo fotbal, pokud není zvyklé se dnes a denně po Praze pohybovat :nevim:

Příspěvek upraven 06.03.19 v 13:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
6.3.19 13:28

Sice to bude sledované utkání, ale nevidím v tom problém. O jaké kamarády (a jak staré) se jedná? Spíš by mě zajímalo, jak to má vyřešené s lístky a dopravou, protože utkání končí kolem 20h. Na místě už žádný lístek nekoupí, pro domácí je zápas vyprodaný a není jasné, jestli jsou v Plzni ještě vstupenky do sektoru hostů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
9.3.19 19:16

@koumes kdo rikal ze na zapase nebude problem? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.19 19:56
@Ivana 85 píše:
@koumes kdo rikal ze na zapase nebude problem? :mrgreen:

Co se tam děje?

• Citovat
  • Upravit
4248
9.3.19 20:19
@Anonymní píše:
Co se tam děje?

Jsi zakladetelka?Doufam ze je tvuj syn v poradku.Tupci z Plzne hazeli delobichy mezi ostatni fanousky :zed: Nakonec byl zapas asi na 10 minut prerusenej a musel byt celej sektor hostu vyklizenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.19 20:37
@Ivana 85 píše:
Jsi zakladetelka?Doufam ze je tvuj syn v poradku.Tupci z Plzne hazeli delobichy mezi ostatni fanousky :zed: Nakonec byl zapas asi na 10 minut prerusenej a musel byt celej sektor hostu vyklizenej.

Syn tam prave ze je a jel s bratrancem dospelym takze nevime co se deje nema nabity telefon nic snad to bude vse v poradku

• Citovat
  • Upravit
4248
9.3.19 20:49
@Anonymní píše:
Syn tam prave ze je a jel s bratrancem dospelym takze nevime co se deje nema nabity telefon nic snad to bude vse v poradku

Ani synovec nema tel?Pak schvalne napis jaky ma zazitky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
20.3.19 11:35

@Ivana 85 Výjimka potvrzující pravidlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie