Syn je zlý na děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Doe_Jane
20.11.17 19:56
@kacz píše:
Hmm, ty jsi teda hotová… Těm dětem jsou 2 a 2,5 roku. Většina dětí v tomhle věku kouše, je to úplně normální.

většina dětí :mrgreen: jasný… určitě bych nechala pokousat děti které hlídám, dobrá práce :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Doe_Jane
20.11.17 19:56
@diskettes píše:
@Doe_Jane Sama se vyjadřuješ jako spratek
:lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
3145
20.11.17 19:58
@Anonymní píše:
Ahoj! Mám své dítě 2,5 roku a k sobě jsem si vzala na hlídání další 2 děti. 3 roky a 2 roky. ( Holky ) jenže moje dítě a ta starší se furt řežou.. o hračky. Hlídám je u nás doma. Ale věčně vracím děti s tím že jsou pokousaní.. mezi sebou se furt mlátí, berou si hračky.. Bijou se.. mám to nechat nebo přestat hlídat?

Domluvila bych se s rodiči na trestech. Ne bití, ale to, co udělají učitelky ve školce, tj. pokud se dítě rve, zlobí, jde si sednout na židličku. Nařídila bych minutku tak na 2-3 minuty a zkrátka budeš tu sedět, protože jsi udělala toto a to se nesmí. Svému dítěti zrovna tak.
Pořídila bych z druhé ruky hračky, které bych strčila do nějakých uzavíratelných beden a otvírala bych je pouze na hlídání, ty hračky by byly všech, erární, takže by tvoje dítě nemohlo říct, že jsou jeho a zásady by byly jednoduché, kdo má hračku první, ten si hraje, druhý ó ní může slušně poprosit a musí akceptovat případně odmítnutí.
No a nevím, jak moc se jim věnujes, ale když hlídání za peníze, tak s programem. Ve školce mají děti volnou hru dopoledne jen trochu, jinak je pořád něco, tvoření, svačina, hygiena, procházka, oběd, spánek, svačina, nemají moc času se mezi sebou rubat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
20.11.17 20:45

No pokud se nenaučíte zvládat pracovat se svěřenými dětmi tak, aby si u vás neubližovaly, tak opravdu přestaňte hlídat cizí děti, zejména pokud si za to necháváte platit.

Z vaší strany je to docela zásadní selhání v tom hlavním úkolu - vrátit děti ve stejném stavu, v jakém jste je dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
b22
273
20.11.17 21:04

No jako ze tu nekdo omlouva vek ditete ze kouse co to je? me holka jednou nekoho kousnout tak je doma coromoro, vzivote by si to nedovolila, jako nezlibte se, ale tohle o vychove je…jinak pokud ty deti jsou zly obe nemela bych na to hlidani nervy, je to o nicem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
20.11.17 21:05

@Ou prosím tě, ty mluvíš obvykle docela rozumně, ale tohle je tedy výplod! četlas to? matka hlídané holčičky si nestěžuje! její druhé dítko pokousané nechodí - řežou se jen ty dvě starší mezi sebou. Mělas někdy ve školce kousající dítko? to pak chodí dokousaný domu kde kdo. A učitelka kdyby byla i ze zlata, to taky nezmění hned - tahle maminka se také ptá, jak to řešit. Stejně jako by to řešila učitelka ve školce.

Doe_Jane - dělávám to sporadicky, ale budeš-li se tu takto nevybíravě navážet do zakladatelky, nahlásím tě.

zakladatelko - rady jsi dostala, když po sobě děti tak jdou, také si myslím, že je důležité dát jim program, aby na volnou zábavu, kdy se tahají o hračky měly méně času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
20.11.17 21:08

@harpyje nevyhrožuj :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7904
20.11.17 21:09
@Doe_Jane píše:
většina dětí :mrgreen: jasný… určitě bych nechala pokousat děti které hlídám, dobrá práce :mrgreen:

Mně syn ve dvou letech chodil ze školky taky pokousaný, s rozstříhaným trikem, když zkoušeli, jak fungujou nůžky a sám taky párkrát kousnul. A co? Mám zavolat na učitelky policii? Nejsem hysterka, vždyť se nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
b22
273
20.11.17 21:09

Jinak takhle, ja kdyz jsem hlidala 2lete dite a s nim byla moje dcera s obiuma jsem si hrala aby si neublizovali, malovali jsme, cetli, ukazovali obrazky, vymejsleli hry, kdyz se handrkovali sebrala jsem danou vec a delali neco jinyho a kdyz se joo nudili vzala jsem je ven;) jako nedokazu si to predstavit jak hlidate, jedine ze jsou sami spolu v pokojiku a vy si ctete casopis tamhle v obyvaku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
20.11.17 21:11

Ja doporucuju prestat hlidat a zacit se jim aktivne venovat. Nerikej, ze pokud s nimi malujes, neco spolecne skladate, jdete na prochazku… tak se stihnout na sebe tak zamerit. Podle me jen dohlizis na jejich hru a v lepsim pripade usmernujes. Ale je potreba se jijich zabavy aktivne ucastnit a potom proste nemuze vzniknout takova situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
20.11.17 21:22

@harpyje to že zakladatelka tvrdí, že si nestěžují, neznamená, že dotyčná zvládá děti. O tom, jak tady reaguje ani nemluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
20.11.17 21:23
@b22 píše:
No jako ze tu nekdo omlouva vek ditete ze kouse co to je? me holka jednou nekoho kousnout tak je doma coromoro, vzivote by si to nedovolila, jako nezlibte se, ale tohle o vychove je…jinak pokud ty deti jsou zly obe nemela bych na to hlidani nervy, je to o nicem…

jako co bys jí udělala, seřezala? Tomu zas neříkám výchova já. Nebo nevim, jakej máš recept. Vychovávat se musí, ale výsledky vždycky nejsou hned, alespoň rozumnej rodič to připustí.

Já nevim co dělá zakladatelka pro to, aby se děcka naučily řešit si spory jinak než tím, že se budou ohryzávat, ale vždycky nějaké možnosti jsou. Hlavně se jim musí aktivně věnovat a ty spory hasit hned v počátku.

to, že 2,5 leté dítě kouše, není žádná nevychovanost, batolata se musí naučit komunikovat jinak. někteří v tomhle věku třeba ještě nemluví, neovládají emoce, takže se uchylují k tomu nejjednoduššímu a nejrychlejšímu řešení. nakonec to dělají i někteří dospělí a rodiče.

A na dospělých je, aby je to naučili, jak spolu vyjít i bez bití se navzájem, ale to nemusí jít raz dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
21.11.17 08:58

8o 8o 8o proč je necháš se mlátit? Proč je necháš se kousat, prát? Tak je snad hlídáš, ne? Já mám 1,5 leťáka a 2,5 leťáka, kdybych je nechala, tak se taky pozabíjí, ale tak sedím u nich a jakmile vidím, že mají nějaké úmysly tak zasáhnu. Jakmile se praští, okamžitě vynadám a jde do pokoje. Jak reaguješ ty? Už se to děje minimálně a to se teda zrovna v lásce nemají. Zavřete se do jedné místnosti a tam je hlídej, budeš je mít víc pod kontrolou. A ne, není normální, že se malé děti kousají! :zed: Být tebou hlídání zruším. Nezvládáš to. A teda vracet pomlácené děti je hodně přes čáru. Hlídáš je, máš za ně zodpovědnost. Sama jsem děti hlídala, rozmazlené. Ale tohle bych si nedovolila ani dovolit nemohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí