Syn narazil na břicho

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.1.23 13:51

Syn narazil na břicho

Dobré odpoledne. Prosím vás mám otázku, syn 10 let si včera hrál s manželem, “boxovali” atd, proste ty klucici věci. No dojdu do pokoje a brek (syn je trochu citlivka), manžel ležel na posteli a měl na sobě takové ty velké plastové brýle proti modremu světlu, syn zakopl o hračku a spadl manželovi do té postele břichem na manzelovu hlavu kde měl nasazené ty brýle. Jako nebyl to pád z metru, proste syn byl u té postele, navic je to ta vysoká americká, mohlo to být tudíž tak půl metru. No začal brecet (syn :D), ze ho to místo bolí, potom už byl v klidu, dneska ráno si jen stěžoval, ze ho to trochu poboliva. Mě to nepřišlo jako nějaký úraz, ale teď si říkám, jestli jsem to neměla řešit u Dr, ale teda nedokážu si představit, co bych ji řekla :roll: co si o tom myslíte, řešili byste to? Jako já už zase myslela na nějaké poranění vnitřních orgánu, ale říkám si, že z takového “nárazu”, to už bychom museli být všichni mrtví. Ve fotkách pošlu místo nárazu i ty brýle pro představu :palec:.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
4.1.23 13:56

Ne. Neřešila.

• Citovat
  • Upravit
Ledová káva
4.1.23 13:57

Cože? :think: Vždyť to je banální úraz ne? Krvácení do břicha nebo polámaná žebra opravdu nebude mít z nárazu na manželovu hlavu s brýlemi. A navíc to už by se do dneška nějak projevilo. Byla bych v Klidu.

• Citovat
  • Upravit
37114
4.1.23 14:01

Ne to bych fakt neřešila, moje děti takhle na něco padnou několikrát za den, když se poštuchujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33139
4.1.23 14:02

A manžel je ok? Jeho to muselo bolet daleko víc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4814
4.1.23 14:02

Ne tohle bych neřešila. Dnes ho mohly třeba lehce pobolívat namožené břišní svaly, jestli včera nějak víc blbli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35442
4.1.23 14:03

Neřešila. Max to má trochu narazeny. Vnitřní zranění určitě ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.23 14:11

Díky holky. No přijde mi, že syn se o sebe začal v poslední době hodně bát, nevím, po kom to má, třeba manžel neřešil ani svůj otřes mozku, ten je úplný flegmatik. No a přece jen už má 10, dokáže si říct co a jak a když mi i teď říkal, ze ho to porad bolí, tak nevím, co teď. Jak mu vysvětlit, ze to bude v pořádku, porad má strach, ze se mu něco stalo. Až vystresoval i mě, že jsem si četla, ze i z nárazu na břicho muže mít vnitřní krvácení. To je poprvé, co jsem si něco četla na internetu. Možná kdyby tu byl někdo z odborníků, co by napsali, ze se mu takhle nemohlo nic stát protože… a já bych mu to dala precist. já nejsem Dr, nedokážu mu takové věci asi vysvětlit tak, jak by si představoval. Je dost chytrý na to jak je malý. Přemýšlím už i o psychologovi, ale zase nevím, jestli ho ještě něčím takovým zatěžovat. Snad je to srozumitelné.

• Citovat
  • Upravit
Janli
4.1.23 14:26

Ono ho to asi bolí z toho, jak rychle a silně zatnul svaly. Má to namožený. Já jednou spadla ze schodů a paradoxně mě nejvíc bolelo břicho, jak jsem ho při pádu zatínala. Přitom jsem se do něj vůbec neuhodila.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.1.23 18:08

Nebyl by mi tady prosím nějaký zdravotník ochotný napsat nějaké rozumné vysvětlení pro syna ohledně toho úrazu, jak jsem to psala výše. Doma brečí že se boji, ze se mu určitě něco stalo, pohotovost máme nejblíže hodinu cesty a zrovna teď ho tam nechci tahat, aby mu nedejboze dělali ct nebo rtg zbytečně.. poté určitě navštívíme Dr a asi psychologa. Pokud by byl někdo ochotný, moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.1.23 18:10

Pokud je tady třeba @Pudloslava :(

• Citovat
  • Upravit
43019
4.1.23 18:16

Tyhle situace jsou blbe. Prakticky jiste mu nic neni, ale jak ho vezmes k doktorovi, malokdo si vezme na triko poslat vas domu bez nejakeho zobrazovaciho vysetreni, v dnesni dobe doktor musi chranit sebe. Takze je to vlastne na rodicich.

Kluk se proste malicko pohmozdil, to je stejne, jako kdyz se bouchne do kolene, prejde to. A moznost, ze je rupla slezina, je tak 1:10000000, ale zustava nenulova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.23 18:23

@Pudloslava no právě, proto ho tam nechci tahat, ale pokusit se nějak uklidnit, vysvětlit. Co bys na mém místě dělala ty? Jela nejela? A teda když nepojedu a zkusím ho uklidnit ještě, nezanedbam nic ze ne. Ať si to pak nevycitam. Říkáš tedy, ze by mu nic být nemělo?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.1.23 18:24

@Pudloslava ještě mě napadla názorná ukázka na sobě, ale to nevím jestli je dobrý nápad :D

• Citovat
  • Upravit
43019
4.1.23 18:26
@Anonymní píše:
@Pudloslava no právě, proto ho tam nechci tahat, ale pokusit se nějak uklidnit, vysvětlit. Co bys na mém místě dělala ty? Jela nejela? A teda když nepojedu a zkusím ho uklidnit ještě, nezanedbam nic ze ne. Ať si to pak nevycitam. Říkáš tedy, ze by mu nic být nemělo?

nejela, ale mozna bych byla nervni :-))) nevim, jak vysvetlit, prirovnani ke koleni nestaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák