Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
U nás je 6 dětí - 3 kluci a 3 holky. 2 kluci a 1 holčička je po mě, 1 klučík a 2 holky jsou po muži.
..že on otec nemá poznat ,že není jeho? ![]()
Naše dcera není podobná nikomu - ještě , že podědila alergii, jinak bych měla co vysvětlovat. ![]()
oba moji kluci jsou víc podobní na mě,ale z tatínka taky něco mají. dokonce oba podědili po dědovi z manželo strany kudrnaté vlásky.
já tomu moc nevěřím, manžel je sice celá máma,ale jeho brácha je zas celej táta..tam si to hezky rozdělili ![]()
Mám dva kluky a oba jsou úplně jiný, ale namíchaný z nás obou
žádná kopie ani jednoho, a je zvláštní jak každej je vidí jinak, pořád poslouchám jak je první celej táta a to mi vůbec nepřijde, když má moje velký hnědý oči a mamča zas řiká, že druhej je celej já a to mi taky nepřijde páč má zas velký modrý oči po taťkovi ![]()
První syn mi (prý) je podobný…já teda nevím, občas mi to přijde..ale víc mi přijde jako moje sestra,když byla malá..No a druhej je celej můj táta (takže děda). Každopádně oba dva jsou do mojí rodiny
No co, po tatínkovi jsou to kluci, že jo ![]()
Mame tri kluky, ty dva jsou spis na manzela, prostredni byl vice do moji rodiny, ale ted se nam vybarvil a uz se toci taky k nemu!! Tak nevim.
Já se málo snažila, syn má po mě jen oči
Teď na druhém dítku jsem zapracovala tak snad ![]()
Lizbeth píše: ..že on otec nemá poznat ,že není jeho?
Naše dcera není podobná nikomu - ještě , že podědila alergii, jinak bych měla co vysvětlovat.
Ahojky,mám dva kluky a řekla bych,že sme si je hezky rozdělili
starší je víc do přítele a mladší do mě-ale oba mají moje oči.Ale děti se furt mění,takže kdo ví jak to bude za pár let-ale jedno vím jistě-pořád budou po nás obou
![]()
Ahoj čekám chlapečka,
jen se chci zeptat zda je na tom ěnco pravdy,mám k tomu osobní duvod..jak moc sou vaši chlapečcky po vás a jak po otci?my máme v rodině silné geny,okatí,pusatí..
vlastně všichni jsou do matky jak děvčátka tak chlapci.
Děkuji za odpovědi