Syn přede mnou utíká

Napsat příspěvek
Velikost písma:
188
28.10.19 22:26
@Enmamma píše:
A zapomněla jsem napsat, že děti zlobí nejvíc toho, koho mají nejradši. Asi tě má hodně rád. :lol:

Ano toho už jsem si taky vsimla :lol: s tatínkem hodny chlapeček, přijde Mamka a taťka po hodině šílí :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
28.10.19 22:34
@Sarusss píše:
Je a hlavně vidis ty pohledy lidi, kteří se tvari ze mas nevycválane dítě a ty vis ze seš přísná, důsledná a laskyplná, každá mama se snaží, žádná nechce aby si její dítě lehalo na zem a dělalo sceny žejo, ale není to tak jednoduché… tedy s některými jo, ale já to štěstí nemám 😀 ale mám, je zdravý dikybohu, po narozeni to vypadalo všelijak a hrůzostrašně, s možnou vadou srdce, mozku nebo epilepsii a nakonec jsme vyvázli jen s nadměrně drazdivym kojencem :hug: - to má opravdu ve zprávě z neura - a to teda sakra je :zed: :D

Tak na ty jsem uz pak kaslala. Jednou jsem ho nesla v naruci vztekajiciho, kopajiciho a rvouciho z obchodu. Brutalni scena kvuli bonbonum, co jsem nechtela koupit. Pripoutala do sedacky, ze jsem ho musela zalehnout. To, ze je zdravy si opakuju dennodenne. :mrgreen: zkusenejsi rodice nesoudi matku, pokud vidi, ze se s tim snazi neco delat. Je to priste maly dite. Je tezsi a neprehlizis to. To je super.

• Citovat
  • Upravit
lolink
28.10.19 22:52
@Aduš8 píše:
@semisova to mi chceš říct, že to může trvat ještě rok :roll: 8o :lol:

Do tri. A pak zacal brecet. Kvuli vsemu. A nechrel rict, proc. To trvalo do 4. Ted je drzej, jak opice. Ma pozicku, ze me ma u zadku. Takze jsem zrovna v patek radila, jak cerna ruka a zase se trochu zklidnil. :mrgreen: Jsem zvedava, co prijde potom.

• Citovat
  • Upravit
767
28.10.19 23:16

@Sarusss dcera taky měla jednu dobu zdrhací období. Když už jsem se echt v točila, tak jsem se jí prostě schovala. Samozřejmě jen tam, kde nehrozilo, že vletí do cesty. To jsi měla vidět, jak se rychle ten její vítězný výraz typu mám tě na párku změnil. Hned valila zpátky, řvala a hledala mě a nechala jsem jí tak dobrou minutu. Tohle jsem udělala celkem 2×. Od té doby mi dává ruku už u bytu na schodech. Občas jí sice chytne blbá, když něco není po jejím a sekne se, že nejde a zůstane stát. Fajn, nechoď čau, otočím se a jdu. Ujdu deset metrů a už švihá. Jinak takové scény, jako dělá tvůj malý byly občas taky. Prostě jsem ji nechala ječet klidně na celé sídliště, ale svoje si nevyřvala a nakonec to vzdala. Jinak při vzteklé už jo přehnané scéně jí prostě přilítla jedna přímo na holou a nebo jsem jí omyla obličej studenou vodou nebo jí pokropila. Všechno stačilo jen párkrát a byl klid, pochopila, že nepochodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
28.10.19 23:21

@_0812_ jé, já když odcházela, tak se frajer otočil a odcházel taky, opačným směrem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
28.10.19 23:30

@Tamtama hrdina :mrgreen: ale fakt zůstat sám a nevidět tě, tak by po chvílí takový frajer asi nebyl. Takový mrňata a jak už dovedou zkoušet a prosazovat si svoje to je mazec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
28.10.19 23:43
@_0812_ píše:
@Tamtama hrdina :mrgreen: ale fakt zůstat sám a nevidět tě, tak by po chvílí takový frajer asi nebyl. Takový mrňata a jak už dovedou zkoušet a prosazovat si svoje to je mazec :lol:

ale byl, nejednou jsem ho musela hledat, kam jako odešel.. jemu to bylo fuk, šel si po svým, dělal si svoje, nějakou matku měl a má u pr.dele.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
29.10.19 04:42

Mám doma to samé. Ale úplně přesně. Utěšuju se tím, že z toho do tří let snad bude venku. Je nejmladší že čtyř dětí a tak je toho někdy fakt moc. Ale jak tu někdo zmínil vodítko s batuzkem, asi něco takového pořídím, dobrý nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
29.10.19 06:36
@Sarusss píše:
Nebo respektive, nedokážu si představit ze půjde se školkou na prochazku někdy :think:

Tak to tě můžu uklidnit, ten náš ďábel chodí do jeslí. Tam chodí s učitelkou nebo dětmi za ruku. Oni si to tam prostě nedovolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
29.10.19 06:50

Ale je pravda, že jak jsme normálně klidná, tak bych někdy ty blbě hledící lidi poslala do pr… A úplně nejvíc mě štvou keci maminek, jako,, já tohle neznám, to musí být výchovou ". A já si připadám jak ta nejhorší máma, přitom nás malej má doma opravdu tvrdou výchovu, nepářeme se s ním ani jeden. Je to prostě o temperamentu dítěte. Některé jsou hodné, chodí všude za ruku a některé mají prostě volné smýšlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
29.10.19 09:47
@Sarusss píše:
Nebo respektive, nedokážu si představit ze půjde se školkou na prochazku někdy :think:

Ve školce to bude andílek a učitelky budou koukat jak vrány, o kom to mluvíš, když je upozorňuješ na svého satánka. :mrgreen:

Mám takové nejmladší dítě. Teď jsou mu čtyři a občas se s ním dá domluvit. Vydrž a obrň se. Já nenáviděla xichty lidí kolem, když se dítě někde zmítalo, zdrhalo, řvalo.

Vždycky se mi líbí, jak někdo píše o výchově, mantinelech. Má je. Starší děti nedělaly nikdy to, co on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
29.10.19 11:06
@Aduš8 píše:
Ale je pravda, že jak jsme normálně klidná, tak bych někdy ty blbě hledící lidi poslala do pr… A úplně nejvíc mě štvou keci maminek, jako,, já tohle neznám, to musí být výchovou ". A já si připadám jak ta nejhorší máma, přitom nás malej má doma opravdu tvrdou výchovu, nepářeme se s ním ani jeden. Je to prostě o temperamentu dítěte. Některé jsou hodné, chodí všude za ruku a některé mají prostě volné smýšlení.

Přesně toto jsou má slova, nerikam ze výchova není 50% úspěchu, ale povaha je věc druhá, hele já jsem z toho taky vyrostla, alespoň si myslim, tak snad ho to přejde dřív než mě odvezou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
29.10.19 11:09
@Flyingfrog píše:
Ve školce to bude andílek a učitelky budou koukat jak vrány, o kom to mluvíš, když je upozorňuješ na svého satánka. :mrgreen:

Mám takové nejmladší dítě. Teď jsou mu čtyři a občas se s ním dá domluvit. Vydrž a obrň se. Já nenáviděla xichty lidí kolem, když se dítě někde zmítalo, zdrhalo, řvalo.

Vždycky se mi líbí, jak někdo píše o výchově, mantinelech. Má je. Starší děti nedělaly nikdy to, co on.

Ano, to je to o čem mluvím, a to pochopí asi jedině maminy které mají více děti, se stejnou výchovou ale jedno je třeba proste jinaci a nespolupracuje, přitom má úplně stejné podmínky a pravidla jako ostatní. Můžeš se stavět na hlavu a ono to proste lépe nejde, prijdes si jako neschopná matka, ale ono to tak asi prostě je. Nemůžou být všichni úplně stejni že… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
29.10.19 19:38

@Sarusss já jsem z toho poslední dobou byla strašně špatná a dost jsem si o tom hledala na internetu. Oni tím vztekáním uvolňují emoce, které neumí zpracovat. Naopak, ty děti, které jsou uvztekanější a tohle období prožívají hůř, jsou prý daleko více citově založené. A s povahou a charakterem to prý nemá nic společného. Fakt se snažím zachovat klid. Dneska mi udělal scénu v bance, válel se po zemi a kopal kolem sebe. Zůstala jsem naprosto v klidu, sedla jsme si stranou a řekla, že počkám, až ho to přejde. Za pár sekund bylo po scéně. Čím víc se ho snažím uklidnit, tím to bývá horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
29.10.19 20:19
@Aduš8 píše:
@Sarusss já jsem z toho poslední dobou byla strašně špatná a dost jsem si o tom hledala na internetu. Oni tím vztekáním uvolňují emoce, které neumí zpracovat. Naopak, ty děti, které jsou uvztekanější a tohle období prožívají hůř, jsou prý daleko více citově založené. A s povahou a charakterem to prý nemá nic společného. Fakt se snažím zachovat klid. Dneska mi udělal scénu v bance, válel se po zemi a kopal kolem sebe. Zůstala jsem naprosto v klidu, sedla jsme si stranou a řekla, že počkám, až ho to přejde. Za pár sekund bylo po scéně. Čím víc se ho snažím uklidnit, tím to bývá horší

Tohle bude asi pravda. Byli jsme s nim u neurologa, kvuli necemu jinemu. Ale odchazeli jsme s velmi emotivne zalozenym ditetem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML