Syn přede mnou utíká

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
188
28.10.19 21:23

Syn přede mnou utika

Ahoj maminy, maly má 22m a drásá mi nervy tím, že přede mnou neustále utíká. Chceme oblect, začne utíkat, chceme utrit nos, začne utíkat, jdeme spat, utíká, venku to samé. Jde, a jakmile zmerčí ze jdu za nim, začne přede mnou utíkat. Samozřejmě se dostáváme do nepříjemných situaci, musim si dávat rezervu kdy pro nej jdu aby nevletel na cestu, než pro nej dobehnu, nebo nespadne ze schodu nebo něco, protože on proste “nevidim neslysim” a letí. O víkendu jsme byli v zoo a horor. 5 hodin jsme ho nosili téměř vkuse, nebyli jsme sami jinak bych se sebrala a šla domů. Mel kočár, jenže v kočáru proste nebude, řeči typu, ze ho privazu a proste tam bude - NEBUDE. Zaprve začne tak hystericky rvat ze se na mě každý dívá, zadruhé sebou tak mele a zuří, že se proste nějak vyvlece, a zatreti… no proste se z toho kočáru přes ten šílený vztek dostane. Dobře, tak půjde po nohách, jenže zase problém, on půjde, ale tam KAM CHCE ON. Ve chvíli kdy ho vezmu za ruku, ze teda půjdeme nekam si okamžitě sedá na zem a nohy proste má v tu chvíli jak z gumy, proste se nepostaví. Když ho nechám volně ať jde bez ruky, tak nemá absolutně žádný pud sebezáchovy ani nic takového, že by šel za náma. Takže jediné řešení bylo ho nosit. A to jsme teda trpěli protože nosit pořad 10kg - a to je fakt lehkej, byl vopruz :cert: ujistěte mě někdo ze tohle je normální, nebo období vzdoru, nebo já nevím, protože mě asi brzy odvezou :lol: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
28.10.19 21:28

@Sarusss je to normální. :hug: syn má za 14 dní dva roky a je to to samé. Dneska jsme potřebovala koupit látku a díky tomu, že mi neustále běhal kolem stolů, jsem vzala úplně jinou. Na přebalení, mytí, oblékání apod. ho musím odchytit nebo zahnat do kouta. No jo, ty děti nám rostou a nechtějí poslouchat, co řekne máma. Je to o nervy, ještě pak přijde manžel a s ním je to nejhodnější dítě má světě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
28.10.19 21:28

To ho přejde. Pak tě zase bude trápit jinak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
28.10.19 21:31

Vodítko a místo „on prostě nebude“, „nic než nosit“ začít s výchovou. Jak nebude v kocare? Prostě bude, připoutat a nevšímat si ho. Ze lidí koukají, tak ať. Tohle je hra kdo z koho, buď dýl vydrží on řvát nebo vy ho ignorovat. Stejně tak s chozenim, buď půjde tam, kam je třeba, nebo půjde za ruku, v kocare…
Ale je ještě malej a v tomto věku jsou mezi dětmi obrovské rozdíly. Náš starší všechno hezky chápal a nechal si vysvětlit, mladší ještě teď ve 3 letech na některé pokyny nereaguje a něco mu prostě nevysvětlim, i kdybych se na hlavu stavěla. Takže zhodnotte, jak je na tom syn a pak ho buď začnete vychovávat nebo vodte na vodítku, dokud nezačne chápat tu výchovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
28.10.19 21:31

Kamarádka měla holčičku podobného ražení, taky stále behala kam chtela sama a největší masakr na motorce, ta to vyřešila tím batuzkem co má v sobě vodítko a měla ji privazanou… někdy kolem třetího roku se to u ni zklidnilo a začala chápat a poslouchat. Takže Přivázat a vydrzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
28.10.19 21:34

Nevím jestli je to normální, naše děti si to nedovolili a ani nedovolí…ale každopádně tě obdivuju jak bych ho už asi zakousla. A nefunguje třeba nějaká motivace? Synovec to je taky dílo, ale když s ním komunikuji já téměř jako z debulem tak nakonec udělá co chci, e musí mít pocit že to vymyslel on…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
28.10.19 21:35

@semisova to mi chceš říct, že to může trvat ještě rok :roll: 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3166
28.10.19 21:38

Dcera se tím teď taky baví, má rok a půl ;)
Taky je to občas na palici, ale asi to patří k vývoji.. :think: :cert: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
28.10.19 21:38

Měla jsem to doma taky, s tím rozdílem, že do kočáru nešel připoutat, nebylo to fyzicky možné v jednom člověku.. pořídila jsem šátek, hodila kluka na záda a šlo se.. byl to záhul, klukovi byly skoro dva, já těhotná.. bude mu 8, za ruku nešel snad nikdy, zdrhá pořád..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
28.10.19 21:40
@chaela píše:
Vodítko a místo „on prostě nebude“, „nic než nosit“ začít s výchovou. Jak nebude v kocare? Prostě bude, připoutat a nevšímat si ho. Ze lidí koukají, tak ať. Tohle je hra kdo z koho, buď dýl vydrží on řvát nebo vy ho ignorovat. Stejně tak s chozenim, buď půjde tam, kam je třeba, nebo půjde za ruku, v kocare…
Ale je ještě malej a v tomto věku jsou mezi dětmi obrovské rozdíly. Náš starší všechno hezky chápal a nechal si vysvětlit, mladší ještě teď ve 3 letech na některé pokyny nereaguje a něco mu prostě nevysvětlim, i kdybych se na hlavu stavěla. Takže zhodnotte, jak je na tom syn a pak ho buď začnete vychovávat nebo vodte na vodítku, dokud nezačne chápat tu výchovu.

Já jsem na to asi měkká, nebo spis ho znám, vím co dokáže udelat a jak dokáže řvát, řve fakt příšerně, má ječák úplně brutální. Ale trochu mě uklidnilo to, že mamka je stejného názoru a proste ho připoutat a bude tam a jak ho viděla co dělá, tak si taky nevěděla rady. Ta mě ještě vystresla s tím, ze mi řekla, ze když ho vidí tak si uplně vzpomela na mě když jsem byla malá :mrgreen: :mrgreen: jinak jak ho mám proste donutit jít tam kam jdeme když on v tu chvíli “nemá nohy”. Musela bych ho táhnout buď ve vzduchu za ruku nebo po zemi po kolenách nebo po zadku. To jsou proste situace kdy já nevim jak na to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
28.10.19 21:40

Mě to drasa nervy jen to čtu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
951
28.10.19 21:41

Já mám skoro tříletou a je to téměř to samé :) až na to, že když jí chytnu, tak ještě začne hrozně hulákat pomoooc :lol: jo večer je to sranda, když nechce do postele a nesu jí tam a na celej panelák vyřvává pomóc, pomóc :lol: čekám kdy na mě sousedi zavolají policajty nebo sociálku :lol: :lol: :lol: když se zabejčí tak taky nohy jako z gumy, schválně utíká, nebo ječí jak pavián. Je to holt takové období, musíme vytrvat, jednou to ty naše miláčky přejde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
28.10.19 21:42
@Tamtama píše:
Měla jsem to doma taky, s tím rozdílem, že do kočáru nešel připoutat, nebylo to fyzicky možné v jednom člověku.. pořídila jsem šátek, hodila kluka na záda a šlo se.. byl to záhul, klukovi byly skoro dva, já těhotná.. bude mu 8, za ruku nešel snad nikdy, zdrhá pořád..

Ano není to fyzicky mozne, to je to správné vyjádření, jenže syn odmítá i nositko, odstrkuje se, kope, on není od narozeni nosící, vždycky byl takový sólo ale toto…je na palici. A nestraš že to potrvá ještě tak dlouho. Já mám tezke obavy ze ho ve skolce nebo ve škole učitelky asi zabijou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
28.10.19 21:44
@mackA159 píše:
Mě to drasa nervy jen to čtu :mrgreen:

Viď :mrgreen: :mrgreen: mě taky, nechce se mi ani chodit ven už, nedejboze mít druhé teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
28.10.19 21:45
@Sarusss píše:
Ano není to fyzicky mozne, to je to správné vyjádření, jenže syn odmítá i nositko, odstrkuje se, kope, on není od narozeni nosící, vždycky byl takový sólo ale toto…je na palici. A nestraš že to potrvá ještě tak dlouho. Já mám tezke obavy ze ho ve skolce nebo ve škole učitelky asi zabijou :cert:

Nebo respektive, nedokážu si představit ze půjde se školkou na prochazku někdy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí