Syn zvracel a bolelo ho břicho

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5808
11.12.16 21:53

Jestli je to pravda tak chudak dite… je jedina rada a ta tu nekolikrat zaznela a ano, jsou rehydratacni roztoky, ale i tam bys mela mit jasno, kde v tom brise je problem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2966
11.12.16 21:56

@Terka1145 Doufám, že to je příspěvek, kterým zkoušíš jak maminky zareagují. Pokud ne, tak se nezlob ale nejsi normální. Už v pátek v noci bych volala pohotovost k sobě domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9167
11.12.16 22:05

No, maminky sice reagují, zakladatelka nikoli…Tak doufám, že už je se synem na pohotovosti!!! Protože nepomoci mu, když se choulí v křeči, to je na přeshubu.
Moje dítě takto mělo slepé střevo, jiné může mít neprůchodnost střev..
A to že zvrací 15×, 10×, to je četnost jako blázen..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
11.12.16 22:06

Wow! A to já jsem si myslela, že jsem rodič pohodař, ale toto je moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
11.12.16 22:36

Zustavá rozum stát. Na to proste ani nejde nic napsat. Chudák dítě :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
11.12.16 22:40
@Terka1145 píše:
Ahoj maminky, píšu takhle poprvé ale potřebuju poradit. V pátek mi volali ze skoly že si mám prijít pro Lukáše protože ho prý bolí břicho a zvracel.Jela jsem hned do školy a tam mi řekli že si Lukáš stěžoval na bolest břicha a že asi po peti minutách pravidelně zvracel.Tak jsme jeli domů. Doma jsem mu měřila teplotu a měl 38,7 tak si říkám tady něco není v pořádku, potom do večera Luki ještě 15× zvracel a prý ho hodně bolelo bricho. Když Lukáš usnul tak jsem si myslela že je vše ok.To jsem nevěděla co mě čeká ráno. Lukáš trpí na zažívací problémy takže jsem myslela že ráno bude ok.Ale nebylo ráno šel Luki na záchod když vtom se ze záchoda ozval křik. Běžela jsem rychle nahoru a tam Luki leží na zemi se strašnou křečí v břiše. Zem byla celá pozvracená. Lukáš se nemohl bolestí ani zvednout. Když mu křeč odezněla tak jsem ho odvedla dolů kde si lehnul na gauč.2× se vyzvracel a potom usnul.Spal do 3 odpoledne, dala jsme mu napít trochu vody.Hned šlo všechno ven. Když jsem mu dala trochu napít hned vše vyzvracel.Bylo mu strašně špatně do 5 zvracel ještě 10×.  si stěžoval, že ho bolí břicho. Večer se mi povedlo do něj dostat půlku rohlíku. Dala jsem mu ještě napít. Potom všechno i rohlík vyzvracel. Potom spal až do rána. Dneska už zvracel jenom 4×.Ted zase spí. Ale co když se probudí a bude znovu zvracet. Uvítám všechny rady.

Hlavne aby se syn vůbec probudil…ona dehydratace je docela nebezpečná vec. Mate prostě jedinou volbu. Okamzite jet na pohotovost. Pani uz asi nenapíše, jak to dopadlo. Budu na to myslet a doufat, ze dobre…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
11.12.16 23:00

Sory, ale tohle je fakt na pohotovost, ne na to, psát na emimino. chudák Lukáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
12.12.16 10:21

Syn(18 let)měl toto v létě. Byla to střevní chřipka. Zvracel snad v kuse 24 hodin…Až se mi skácel k zemi a rychlá ho odvezla do nemocnice.Byl těžce dehydratovaný. Fuj, bylo to šílené…Naštěstí ty dva malý to jen lízlo. Umí to být pěkně hnusný. Tipuju na střevní chřipku…Doufám, že je syn už v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
12.12.16 10:33

8o Tvoje nervy bych chtěla mít zakladatelko! (teda spíše nechtěla).
Nám syn začal zvracet jednoho dne v poledne. Zvracel všechny tekutiny (i když jsme mu dali lžičku čaje, šlo to do pár minut ven). Večer to neustálo a bylo vidět, že už je úplně vyřízený a bledý, pospával a já fakt měla strach, že se ani neprobudí, vůbec mě nevnímal. Absolutně by mě nenapadlo ho nechat doma s tím, že se to „nějak“ zlepší. Byli jsme na pohotovosti, píchli mu injekci a jestli by i po dvou hodinách zvracel, museli by ho hospitalizovat a napíchnout kapačku kvůli dehydrataci. :zed:
U dospělého ta dehydratace není až tak závažná, tělo si s tím údajně poradí nesrovnatelně lépe, ale u těch dětí je to celkem hazard…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
12.12.16 20:27

Nevěřím, že je to pravda… tohle by normální člověk takto neřešil… :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí