Synechie - pozdni termin?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
393
18.11.13 12:50

@hofka tak v zemich, kde se plenky nenosi to urcite nikdo neresi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
18.11.13 12:53
@Lusita píše:
@hofka tak v zemich, kde se plenky nenosi to urcite nikdo neresi :)

http://www.levret.cz/…y/mb/2003-1/?… tady je to hezky popsáno, plínky to podle mě nezpůsobují, spíš to klidové hormonální období

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
18.11.13 13:39
@Lusita píše:
@Kaczenka tak to ziram… myslela jsem, ze se ot musi resit - prece jen je to kuze (sliznice)… logicky kdyz se neco slepi, tak to casem prece priroste, ja nevim teda :? Zkusim se na to ve stredu zeptat

U toho kluka: My to nenecháváme být. Musíme pořádně promazávat a nenásilně palcem masírovat, aby se mu uvolnila sama a stav se nezhoršoval. Co se neuvolní, tak se rozlepí nejpozději v pubertě. Pan doktor říkal, že by ho to rozlepení natolik bolelo, že by si na to nenechal sáhnout a s největší pravděpodobností by se mu to znovu přilepilo. A co by bylo horší, mohlo by mu to srůst… Dcerce prcku hodně hlídám, tam se snažím tomu přilepení zabránit hodně častým mazáním. Ale jak tak koukám, někdy se tomu člověk nevyhne, i když hlídá.. U synka přilepení zabránit nešlo právě kvůli tomu původnímu zúžení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
18.11.13 14:59
@Lusita píše:
tak to je silene… moc si nedokazu predstavit, ze by to mala mela tak dlouho. na druhou stranu pochybuji, ze driv se to nejak resilo :roll: moje pediatricka rikala, ze je to kvuli tem dnesnim plenkam… kdo vi…

více-méně je to tím…ony jsou v té plínce dýl protože i když je počůraná tak je suchá, ale tím jak je načůraná je tlustá a ty holčičky ji mají na ty pipince :-) nalepenou a tím se stávájí ty srůsty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí