Synovi je 17 let a stydí se holek, nechce o tom ani mluvit.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
83
29.7.16 19:38
@Ellusa píše:
Zakladatelka má spíš asi strach, aby syn nešel ve stopách otce, proto ta péče o jeho sexuální život :think:

Jen jestli ten strach z vlivu výchovy otce neměla mít o kousek dřív.
Fakt si nemyslím, že by si chlapec nevěděl rady až přijde ta jeho chvíle. Nerozumím spíš zakladatelce, že z důvodu úplné rodiny byla ochotná obětovat nejen sebe (neuspokojivý sex a nesoulad v názorech na něj), ale i syna (jistě postoj otce má na něj velký vliv).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2917
29.7.16 20:06

Nechala bych to tak, bejt vámi jako rodiči bych to neřešila, prostě každý je jiný, ono fakt není kam spěchat, většinou je to takm že ti co začali později nebo, prostě byli nezkušení dýl, tak mají lepší vztahy, jak ti co randí třeba od těch 15 a aji dřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
29.7.16 20:16
@Dračice 2 píše:
To jste se do mě pustili. :think: Ale beru to pozitivně a děkuju. Ono nejde o to, jak si tady mnohé myslí, že bych se pozastavovala na tím, že kluk neměl v 17 letech ještě sex. To bych snad ani nechtěla. Na to má dost času. Jde o to, že když se mě na něco v té souvislosti zeptá, nevím, jak se s ním o tom bavit. Některé tady myslí, že se ho vyptávám na jeho intimní život. Tak to vůbec není. Jezdíme hodně na kole a často se stavujeme někde v „zahrádce“ na kofolu a povídáme si. A baví se se mnou někdy i o těchto věcech. Tak přece nebudu mlčet a říkat mu jako jeho táta že se o tom nemluví. Já bych chtěla, aby jeho pohled na ženu byl NORMÁLNÍ! A ne takto pokřivený. Bojím se, že se ve svém partnerském vztahu bude na svou budoucí partnerku dívat očima svého otce. Samozřejmě že mu neříkám, že manžel mne při souloži nepřivede k orgasmu. To je blbost. Myslím, že ani neví co orgasmus je. Ale snažím se mu vysvětlit, že milování a mazlení mezi mužem a ženou je naprosto normální, příjemné a že to není nic sprostého. Obávám se, že když slyší občas co o této věci pronese manžel, že jeho vztah k budoucí partnerce bude tak nějak „pokřivený.“
Manžel je ale jinak hodný. Od malička se dětem věnuje, hraje si s nimi(máme ještě dceru) jezdíme na dovolené. Jinak se chová naprosto normálně. Pomůže v domácnosti, na zahradě někdy i uvaří. Až na ten sex.
Někdo mne kritizuje že chodím na ty erotické masáže a vlastně manžela podvádím a že to má i vliv na výchovu syna. Ale to je blost. Na výchovu syna to určitě žádný vliv nemá.
Ono se lehko kritizuje, ale milé dámy kdybyste dvacet let žili bez orgasmu a sloužili partnerovi jen pro jeho uspokojení, možná byste mluvili jinak. :oops:
Celou dobu pokud jsem se chtěla „udělat,“ s prominutím, že to píšu trochu vulgárně, musela jsem si to dělat ve sprše.
A to že jsem neopustila manžela? Dům v kterém bydlíme je jeho, děti jej mají rady a vůbec by to nepochopily. Myslíte, že mám pubertálním dětem(dceři je 14 let) říct že se s tatínkem rozvádím, že mne při souloži nepřivede k orgasmu?
Pro mne byly ty erotické masáže jediným východiskem po mnoha letechj trápení!!!

Nechtěla jsem se do tebe nijak pustit a ani si nemyslím, že jsem se do tebe pustila. Možná by dámy 20 let bez orgasmu nežily a nesloužily partnerovi jen pro jeho uspokojení, některé by se na vybodly třeba už po půl roce, těžko říct :nevim:.
Píšeš, že nevíš, jak se synem mluvit, jaké ti třeba pokládá otázky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9273
29.7.16 20:38
@blumen píše:
Proboha hlavne ho nechte zit a na pokoji a vubec se o to nestarejte. Pripadne mi divny, ze se vubec o tomto bavite. Tak si najde holku pozdeji, az ho nebudete pronasledovat, a co?

souhlasím :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
29.7.16 21:02

@Dračice 2 dobrý je, že víš, že funguje"…nevím, jak tomu říkají 17 letý kluci, ale myslím, že jich moc „famfulínka“ nemá… :think:
Asi mu řekni, že je to úplně normální a že se mu to bude stávat častěji a že to má i svůj význam…sama o tom nezačínej, ale když se tě bude ptát, tak mu odpověz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
29.7.16 22:50

Nečetla jsem reakce, ale vůbec bych rto s ním neřešila.. Přijde mi, že je ve věku, kdy takové věci spíš bude řešit s kamarády než s rodiči 8o a už vůbec ne s mámou..
Jako jo, najdou se děti co se extra svěřují, ale už bych nechala na něm, jeslti přijde a něco bude s váma řešit..
myslím, že je doba hodně dopředu, že věci okolo sexu ví už 13 leté děti- myšleno načteno, od kamarádů..
Určitě ví, co a jak, jak na to, ale věřím, že těma blbýma řečma ho jenom deptáte- manžel a vůbec otázky-máš holku, kdy budeš mí holku, co holky atd..
Já třeba nemohla dlouho najít k sobě kluka a strašně mě to deptalo a trápilo..
Já mám sousedy co mají 40 letého a 42 letého svobodného-jeden s holku snad neviděl, druhý jednu měl, a manžel má 35 letého, který snikým nechodil..takže má času dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.7.16 23:15
@Malaga píše:
@Dračice 2 dobrý je, že víš, že funguje"…nevím, jak tomu říkají 17 letý kluci, ale myslím, že jich moc „famfulínka“ nemá… :think:
Asi mu řekni, že je to úplně normální a že se mu to bude stávat častěji a že to má i svůj význam…sama o tom nezačínej, ale když se tě bude ptát, tak mu odpověz…

Famfulínek mě dostal. Doufám, že je kluk aspoň chytrej a spolužaček blbé kecy časem odpálkuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
29.7.16 23:28

@Dračice 2 nech to na něm…Můj puberťák se mi taky nesvěřuje…Když na něj budeš jakkoli naléhat, vystresuješ ho nebo v něm vyvoláš nějaký mindrák. Ale tvůj manžel by potřeboval dostat na frak s těmito postoji :cert: vyhnala bych ho z ložnice, když je sex takový hnus!
Můj brácha to měl podobně, na SŠ se mi zdál takovej divnej, zajímaly ho jen modely vlaků, aut a letadel. Po dvacítce se docela rozšoupl a ted jsem proti němu co do sex. zkušeností skoro panna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
30.7.16 13:32
@Dračice 2 píše:
Je normálně inteligentní. Je trochu pomalejší, šel do školy o rok a půl déle, měl odklad. Ale je hodně dětský. P. učitel na základce mě na rodičáku říkal, že takové dítě neměl za celou svou učitelskou kariéru. Že je kluk hrozně hodný, poslouchá, nelže, nepodvádí, holkám podrží dveře, když vycházejí ze třídy. Že to ještě nezažil.
Na střední má samé holky, jak jsem psala, a všechny kouří a mluví dost sprostě. On je zapřísáhlý nekuřák, alkohol nikdy nepil a často o tom mluví, jak ty holky všechny kouří a mluví vulgárně. Dost mu to vadí.
Je na tuhle dobu až moc slušný a hodný. Bude to mít v dnešní době, v době „ostrých loktů“ asi dost těžké.

To nejspíš bude a vy jako rodiče byste ho na to měli připravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
30.7.16 21:25

@Dračice 2 jak muj bratr. Na vysoke se otrkal, az moc :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.8.16 16:35

Nemějte strach

Já bych to zas tak neřešila, je to jeho problém, že o tom nechce mluvit, vždyť bude dospělý a bude se o sebe brzy muset postarat sám. Však ona se najde ta pravá, jen to chce chvíli času a trpělivosti. Váš syn si to snad uvědomí a už se nebude tak stydět. Přeji hodně štěstí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí