Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ve 4tt? To je ještě před termínem menstruace, ne? Hele uvidíš, hlavně nepanikař.
@Paoloska test byl pozitivní a ukázal mi 4tt tak proto jsem trochu nesvá ted
@Anonymní píše: Více
Neboj, kdybys měla nějaké trávicí potíže, dojdi si k lékaři, ale jinak to pusť z hlavy.
Jinak, nedivim se, že ti masová roláda při smažení zůstala na středu syrová. Je to moc velký flák masa. Příště peč. Je to i zdravější.
To je tady snad každý den, že někdo futruje nedodělaný kuřecí. Spíš mě překvapuje, že jednou to člověk sní naprosto v pohodě a druhej den teprve vysiluje.
@Cenarius píše: Více
také to nechápu, je to tu každý druhý den, to jedí poslepu a nevidí, že je to krvavé? a že to chutná hnusně?
@stinga píše: Více
Kvalitní hovězí klidně můžeš jist syrové respektive by to nemělo nivu vařit nejvíc nebezpečné je kureci
@ludmilaadamkova píše: Více
no právě, nechápu, že všechny těhotné omylem jí syrové kuřecí maso
přece snad se dívám do talíře a vím, co jím, i když nejsem těhotná, a asi by to i chutnalo špatně - nevím, nikdy jsem syrové kuřecí nejedla
@stinga píše: Více
Mě se teda stalo v těhotenství zatím dvakrát, že jsem snědla nedopecene maso. Vždycky to bylo dovezene menu z jedné konkrétní restaurace, takže to ani nešlo vratit (od té doby si tam už nic neobjednávam🤢). Jednou šlo o holandský řízek, kdy jsem si toho všimla fakt až v polovině, resp. V půlce byl nedopeceny. A podruhé jakási kuřecí plněná kapsa smažená. Tam jsem si toho všimla po pár soustech. Ale chuťově bych to asi fakt nepoznala. No bylo mi z toho zle spíš psychicky než fyzicky, jakože fuj
dítě se s tím snad nějak popasovalo, co už nadělám…
@stinga z tohoto důvodu jsem vrTila několikrát jídlo kuchaři… Syrové kureci navíc pro dítě nedodelany kureci rizek
Dobrý den prosím má dotaz… Dělala jsem včera kureci roládu ale dělala jsem ji obalenou a smaženou… Jsem ve 4tt a včera večer jsem není snědla.. Dnes jsem ohrivala znovu na oběd a všimla jsem si že je uprostřed syrová… Úplně mě natáhlo a mám teď strach je dost možné že i včera jsem snědla na půl nedodelanou a dneska pár kousků taky… Mám to říct dr až půjdu na kontrolu nebo co teď???