Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý večer, mám dotaz.. Najde se tady nějaká dobrá duše, která mi poradí jak u Samsungu galaxy TREND psát na T9, hlavně jak si tam vložit svoje slova atd.. Jsem z toho magor
,nejde mi to a jinak než T9 spát nehodlám… Hepl me. Předem děkuji
Ahoj. Zkus Google. Ten urcite poradi.
Dost casto jsou odpovedi na forech lidi co maji samsung.
@Vanysek79 a nemas v nastaveni nejakou zalozku jazyk a vstup nebo tak nejak?
Holky, zkusím nějaké to forum a uvidím. A v nastavení jsem záložku vstup nenašla. jazyk tam je, ale tam mám zadanou češtinu. Dneska jsem s tím byla v obchodě, v O2 a nikdo mi nebyl schopen poradit. Vážně uvažuji že kvůli tomu ten telefon vrátím…teda jestli to půjde. chjo ![]()
@Vanysek79 našla jsi už?
našla jsem deaktivaci T9, takže ji tak i zapneš
„pak by tato funkce k deaktivaci měla být dostupná přímo při psaní SMS přes tlačítko pro nastavení - Ozubené kolečko, které je součástí klávesnice pro psaní a zde - Prediktivní zadávání textu - tahem vlevo funkci vypnete.“
Nenašla jsem :-/ Jak si aktivovat T9 vím, ale přímo při psaní tam deaktivace dostupná není a což o to, to by mi ani nevadilo… jen nevím jak tam vložit svoje slovo a pak ho ještě uložit aby si to pamatovalo. Starší Samsung tam má přímo na klávesnici T9 a ještě kolonku pod slovama : přidat slovo.. Krása. Tady nikde nic!! No a ještě bych chtěla umět vymazat třeba nějaký nesmysl co tam je a to by mi bohatě stačilo. Zkouším ještě nějaký jiný forum, zatím nic, ale vzhledem k tomu že málokdo tu T9 používá, tak se obávám že mám smolíka a pak ten telefon nechci.Furt si stím hraju a lámu si hlavu.. doufám že na to někdo přijde ![]()
@Vanysek79 no teď čtu dotaz
sem si myslela že potřebuješ poradit jak T9 zapnout
a ono ne..
@Vanysek79 mi to vrtá hlavou
co toto? je to sice na s3mini, ale myslím, že by to mohlo být stejný na samsungy ![]()
http://androidforum.cz/…-t36520.html
@aksina Tak jsem si přečetla ten odkaz a moc děkuji. Zjistila jsem že je nás víc kdo má tento problém, ale zatím ho nikdo nevyřešil :-/ Už jsem se s tím nějak poprala a zjistila jsem že když chci napsat svoje slovo, tak dám telefon na šířku, jedině tak tam vložím svoje slovo.. Někdy je to složitý, musím slovo rozložit, pak vymazat mezery a pak si telefon už to slovo pamatuje. Podle mě to není správný postup, ale na jiný jsem zatím nepřišla. ![]()