T9 na Samsungu

11
13.12.13 23:44

T9 na Samsungu

Dobrý večer, mám dotaz.. Najde se tady nějaká dobrá duše, která mi poradí jak u Samsungu galaxy TREND psát na T9, hlavně jak si tam vložit svoje slova atd.. Jsem z toho magor :,(,nejde mi to a jinak než T9 spát nehodlám… Hepl me. Předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2737
14.12.13 07:29

Ahoj. Zkus Google. Ten urcite poradi. :palec: Dost casto jsou odpovedi na forech lidi co maji samsung.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
14.12.13 10:07

@Vanysek79 a nemas v nastaveni nejakou zalozku jazyk a vstup nebo tak nejak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.12.13 16:33

Holky, zkusím nějaké to forum a uvidím. A v nastavení jsem záložku vstup nenašla. jazyk tam je, ale tam mám zadanou češtinu. Dneska jsem s tím byla v obchodě, v O2 a nikdo mi nebyl schopen poradit. Vážně uvažuji že kvůli tomu ten telefon vrátím…teda jestli to půjde. chjo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
14.12.13 21:58

@Vanysek79 našla jsi už? :) našla jsem deaktivaci T9, takže ji tak i zapneš ;) „pak by tato funkce k deaktivaci měla být dostupná přímo při psaní SMS přes tlačítko pro nastavení - Ozubené kolečko, které je součástí klávesnice pro psaní a zde - Prediktivní zadávání textu - tahem vlevo funkci vypnete.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.12.13 23:20

Nenašla jsem :-/ Jak si aktivovat T9 vím, ale přímo při psaní tam deaktivace dostupná není a což o to, to by mi ani nevadilo… jen nevím jak tam vložit svoje slovo a pak ho ještě uložit aby si to pamatovalo. Starší Samsung tam má přímo na klávesnici T9 a ještě kolonku pod slovama : přidat slovo.. Krása. Tady nikde nic!! No a ještě bych chtěla umět vymazat třeba nějaký nesmysl co tam je a to by mi bohatě stačilo. Zkouším ještě nějaký jiný forum, zatím nic, ale vzhledem k tomu že málokdo tu T9 používá, tak se obávám že mám smolíka a pak ten telefon nechci.Furt si stím hraju a lámu si hlavu.. doufám že na to někdo přijde :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
14.12.13 23:39

@Vanysek79 no teď čtu dotaz :oops: sem si myslela že potřebuješ poradit jak T9 zapnout :oops: a ono ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.12.13 23:49

V poho, i tak děkuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
15.12.13 00:02

@Vanysek79 mi to vrtá hlavou :mrgreen: :mrgreen: co toto? je to sice na s3mini, ale myslím, že by to mohlo být stejný na samsungy :think:
 http://androidforum.cz/…-t36520.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
15.12.13 21:53

Jéé děkuji, kouknu na to a dám vědět :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
19.12.13 09:02

@aksina Tak jsem si přečetla ten odkaz a moc děkuji. Zjistila jsem že je nás víc kdo má tento problém, ale zatím ho nikdo nevyřešil :-/ Už jsem se s tím nějak poprala a zjistila jsem že když chci napsat svoje slovo, tak dám telefon na šířku, jedině tak tam vložím svoje slovo.. Někdy je to složitý, musím slovo rozložit, pak vymazat mezery a pak si telefon už to slovo pamatuje. Podle mě to není správný postup, ale na jiný jsem zatím nepřišla. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
19.12.13 12:34

@Vanysek79 tak to je mazec teda, ale aspoň nějakej posun :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie