Tablet či mobil pro dítě - doporučení

Anonymní
31.5.23 08:16

Tablet či mobil pro dítě- doporučení

Dobrý den, chtěla bych doporučení na tablet či telefon pro 5ti letého kluka.

Jde mi hlavně o to, aby mě nebo manželovi mohl zavolat, nejlépe abychom se mohli vidět i přes videohovor. Žádné extra složité ovládání, aby proste klikl a volal. Možná aby se tam mohla dát i SIMka, když zrovna nebude mít WiFi, tak aby to šlo i přes simku. Nic herního.

Letos bude jezdit poprvé k biologickému otci na spaní a bude si ho brát pouze tam, aby mohl zavolat, když se mu bude stýskat nebo jen tak zavolat. Sám si to přeje. Poprosím i konkrétní typ či odkaz. Děkuji :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
pet p
31.5.23 08:24

Biologický otec nemá pc s kamerou a skypem nebo něčím podobným?

• Citovat
  • Upravit
44
31.5.23 08:26
@pet p píše:
Biologický otec nemá pc s kamerou a skypem nebo něčím podobným?

Bilogický otec PC nemá, pouze telefon a ten mu prý půjčovat nebude.

Prosím o doporučení na tablet či telefon. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
31.5.23 08:30

Já bych asi koupila telefon. Z toho může i volat, psát, video hovor, YouTube, hry… Není velký, nezabere moc místa. Ty chceš jako konkrétní tip na výrobek? Kolik na to máš peněz.

Btw, znám i případy kdy otec děcku elektroniku u něj zabavil. Tak abys neporizovala zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
31.5.23 08:33
@debra.morgan píše:
Já bych asi koupila telefon. Z toho může i volat, psát, video hovor, YouTube, hry… Není velký, nezabere moc místa. Ty chceš jako konkrétní tip na výrobek? Kolik na to máš peněz.Btw, znám i případy kdy otec děcku elektroniku u něj zabavil. Tak abys neporizovala zbytečně.

Děkuji za komentář. Zabavit mu to, si určitě nedovolí. Máme jasně daná pravidla. Ano, nejlépe konkrétní typ. On právě hry, youtube, apod. nechce, od malička jej vedeme k tomu, aby ho spíš bavilo trávit čas venku, což se povedlo, takže mu jde opravdu jen o to, abychom si mohli zavolat a vidět se. Ať koukám na netu jak koukám, tak nemůžu najít něco vyhovujícího a hlavně mě zajímají osobní zkušenosti. Něco do 3tis. něco fakt obyčejného. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
31.5.23 08:37

@Hancaaa1 kupuješ mobil, to je spotřební zboží, do 3 tisíc to nebude žádné dělo. Vyber podle filtru na alze, xiaomi redmi note je fajn, ale i to je myslím dražší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
31.5.23 08:37

Nevím jaký máš bunget. Třeba Xiaomi redmi 10?
To by mohlo stačit. Snad mu nespadne. Ty dětské ručičky… Synovi spolužáci mají do jednoho prasklý displej.
Nebo nějaký odolný? Tam nevím jestli jde videohovor. U CAT S60 jde, ten je dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
31.5.23 08:38

@Sylvania 333 stačí dát na mobil folii nebo sklo, ale to máš zas pár stovek navíc + obal. Já si sklo měním co půl roku a pak vždy mobil jak nový :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
31.5.23 08:41
@Hancaaa1 píše:
Děkuji za komentář. Zabavit mu to, si určitě nedovolí. Máme jasně daná pravidla. Ano, nejlépe konkrétní typ. On právě hry, youtube, apod. nechce, od malička jej vedeme k tomu, aby ho spíš bavilo trávit čas venku, což se povedlo, takže mu jde opravdu jen o to, abychom si mohli zavolat a vidět se. Ať koukám na netu jak koukám, tak nemůžu najít něco vyhovujícího a hlavně mě zajímají osobní zkušenosti. Něco do 3tis. něco fakt obyčejného. :think:

Tak nějaký bazarový za pár stovek? Telefon pro důchodce, Aligátor?
Ten Redmi 10 stojí od 3500,–.
Syn měl první Nokii, Nokia 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
31.5.23 08:47
@Hancaaa1 píše:
Děkuji za komentář. Zabavit mu to, si určitě nedovolí. Máme jasně daná pravidla. Ano, nejlépe konkrétní typ. On právě hry, youtube, apod. nechce, od malička jej vedeme k tomu, aby ho spíš bavilo trávit čas venku, což se povedlo, takže mu jde opravdu jen o to, abychom si mohli zavolat a vidět se. Ať koukám na netu jak koukám, tak nemůžu najít něco vyhovujícího a hlavně mě zajímají osobní zkušenosti. Něco do 3tis. něco fakt obyčejného. :think:

Tak nějaký bazarový za pár stovek? Telefon pro důchodce, Aligátor?
Ten Redmi 10 stojí od 3500,–.
Syn měl první Nokii, Nokia 2.

@debra.morgan píše:
@Sylvania 333 stačí dát na mobil folii nebo sklo, ale to máš zas pár stovek navíc + obal. Já si sklo měním co půl roku a pak vždy mobil jak nový :lol:

Asi jak komu, no. :lol: já mám všechny telefony zachovalé. Jen se mi u Xperia Ray odlupuje display uvnitř.
Ale stačí se podívat navmobil některým dětem, samý pavouk a padají jim i na bok, na beton, to se obávám nezachrání ani Gorrilla glass. :D
Ta Nokia 2, pravda měla dobrý, nezničitelný displej, ovšem baterie odešla za půl roku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
31.5.23 08:52

Mrkni na Aligator Figi note.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11598
31.5.23 09:29

Radši telefon, za 3 500 bude tablet nic moc:

https://www.alza.cz/realme-9i?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28865
31.5.23 09:40

Telefon. Syn má starší xiaomi redmi 9 a je to příjemný stroj za rozumnou cenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
31.5.23 09:54

Na to, co chceš ti stačí jakýkoli telefon low kategorie.

Kdyby syn neměl ještě svou simku, tak u svého mobilího operátora můžeš dostat mobil za 1,–.

@Ploskutáček Realme 9 mám já. Teda ten typ s 8 GB Ram a používám to jako takový herní mobil. Ona chce jenom na zavolání podstatě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11598
31.5.23 09:56

Tohle je ale 9i (4/64), nic lepšího a nového za trojku nesežene, takže bych moc neváhal, než jim na Alze hrábne a o 500 to zdraží. Xiaomi a Redmi nemám rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák