Tablet na cesty do auta?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
714
20.5.12 13:33

Tablet na cesty do auta?

Prosím všechny o radu. V elektronice poslední dobou plavu, od té doby co nejsem na MD řeším jen práci a malou a domácnost. V létě opět pojedeme autem do Chorvatska a já chtěla Terezce pořídit cestovní DVD přehrávač. Jenže jsem četla, jak se to může sekat a jednou jsme ho měli už půjčený a malá na to pořád šahala a kopala do klávesnice, takže jsem jí musela stále spouštět DVDčka. Kamarád mi řekl, ať jí pořídím Tablet, že do něj malému natáhli pohádky a jak je to super, že on si na tom taky projede internet a využije ho i mimo čas dovolených.

Jenže já se v těch tabletech moc nevyznám. :pocitac: Mohl by mi někdo poradit, jestli je fakt lepší koupit ten tablet než cestovní DVD přehrávač? A co to musí umět abych ho i pak využila? Představuju si cenu max. 5000 Kč. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nikol.ondrášovka
20.5.12 13:35

No je to křehká věc bych řekla, takže asi nic pro děti, to by byla dost drahá hračka, já bych byla pro to DVD

• Citovat
  • Upravit
714
20.5.12 13:38
@julniki píše:
No je to křehká věc bych řekla, takže asi nic pro děti, to by byla dost drahá hračka, já bych byla pro to DVD

Myslíš? Kamarád má dvouleťáka a drží si to sám a prý na to kouká a hraje hry. :think: Taky by mi stačil nějaký jednoduchý, jen kamarád nevěděl značku, prý ho dostali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
20.5.12 13:48

@vesna no nikdy nevíš, co dítě napadne, nějaká nová hra :lol: ale co třeba tento http://tablety.hledejceny.cz/yarvik-10-4gb/

• Citovat
  • Upravit
3493
20.5.12 13:51

Máme televizky do auta i tablet. Je fakt, že malý do toho má občas tendenci kopnout, takže na něj musím zakřičet at to nechá. Ale jinak je to užasná věc. Malá na pohádky kouká od roku a půl při každé delší cestě autem nad 100km.
Tablet máme taky. Malá hraje hry, ale dvouletákovi bych to nedala. Ten náš se po tom sápe, ale má smůlu. Je to trdlo malý ještě a mám strah, že by to rozbil.
Takže za mě jednoznačně dvd přehrávač.
Nejdřív jsme měli panasonic, ten stál tenkrát před 4lety v akci 8tis, ted už bude levnější. Pak když jsme měli dvě děti, koupil manžel nějaký noname 2přehrávače na každý sedadlo jeden. Do jednoho se dá dvd a hraje to oběma.
Tablet stál cca 10tis. takže na něj může jen malá a jen občas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
20.5.12 14:00

My máme tablet, hlavně z důvodu, že jezdím s malou dlouhé cesty vlakem (4hodiny).Má 20.měsíců a kouká na pohádky, má na něm nějaké hry se zvířátkama,klavír, pexeso…Ale je to drahá „hračka“.Má tendence si to pořád vypínat a mačkat ten jediný čudlík co to má :roll: Samotnou bych ji nenechala si s tím hrát.Pokud by to bylo v autě přidělané tak, aby na to dítě nedosáhlo, tak je to super.Nemusíš měnit DVD, dá se tam nahrát hromada pohádek i hudby a nemusíš tahat žádné DVD.
Navíc tablet využiješ potom jako počítač, můžeš si přečíst maily, internet, zprávy (pokud máš připojení na internet), dá se skypovat, komunikovat po icq…

• Citovat
  • Upravit
Jenika
20.5.12 15:51

Využíváme tablet, na pohádky, super hry i pro malé děti na cesty i doma. Cena byla vyšší, poradit zn neumím, leč tomu nerozumím.

• Citovat
  • Upravit
1180
10.1.13 21:22

Najde se někdo, kdo mi doporučí hru pro prcky na tablet s Androidem? Synovy budou dva roky :think: teď ho nejvíc baví Talking Tom :lol: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
10.1.13 21:27
@berruska píše:
Najde se někdo, kdo mi doporučí hru pro prcky na tablet s Androidem? Synovy budou dva roky :think: teď ho nejvíc baví Talking Tom :lol: díky

Dceři se moc líbí Cut the Rope a Where is my water. Není to vůbec jednoduché pro děti, malá si tam jezdí prstem a moc jí to baví. Ty jsem si původně stáhla já a jsou její nejoblíbenější :roll:
Potom máme ještě PMQ Abeceda a od toho samého Výukové kartičky-je perfektní, že je to česky

• Citovat
  • Upravit
9879
10.1.13 21:39

Ahoj malému ted v neděli budou 3 roky a suveréně si ho sám pustí, nalistuje si co chce orientuje se v menu. Bud hraje hry nebo kouká na film. Za nás teda super věc. Manžel mu tam dal spoustu vědomostních her a m, alého to moc baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
10.1.13 22:02

@berruska Dinosaurs Jigsaw Puzzles, Kids memory game: animals (pexeso, dá se tam nastavit superjednoduchá úroveň), Kids Song Machine (interaktivní písničky), pak jsem stáhla pár oblíbených pohádek a jsou v playlistu, ze kterého si můžou sami vybrat, nějaké omalovánky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
10.1.13 22:17
@berruska píše:
Najde se někdo, kdo mi doporučí hru pro prcky na tablet s Androidem? Synovy budou dva roky :think: teď ho nejvíc baví Talking Tom :lol: díky

Ja sice moc neporadim ale ja mam tablet od apple.Nasi malosi talkin toma. ginger, bena a piera zboznuji. Dokonce se to da koupit jako hracka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
10.1.13 23:10

@lenaa5 presne tak :D Ja sice jeste prcky nemam, zato mam ipod a talking toma a myslim, ze to bude deti bavit…:D Na cesty je dobrej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3580
11.1.13 09:26

Tablet máme pro dceru, ale je už sedmiletá,,, doma si ho nevšimne, ale na cesty je to bezva pomocník. Akorát ten náš byl levnej, cena cca 2800,–, ve své kategorii vítěz, s Androidem, jediný minus je výdrž baterie 3 hod, pak je nutno dobít,,, takže na to pozor na delší cesty. Nevím jak je dcera velká, pro malé třeba dvouleté děti bych se tablet asi bála, pro školkové už bych ho koupila. je to víceúčelová hračka, i s tou zabudou wifinou, bezva věc. A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
11.1.13 12:51

@pandora no a poradíš nějaké hry? sem se tu na to ptala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák