Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím, jdu si pro radu. Budu si kupovat tablet a chci ho používat nejvíce na internet. Máme počítač, takže ostatní nebudu asi využívat
Jakou značku, velikost, tip…?
Díky ![]()
Hlavně jde o to, zda se budeš připojovat k internetu přes Wifi nebo přes mobilní síť.
@Martinka11.1.1985 Taky záleží, jak si představuješ cenu. Já mám iPad 3.generace už 3 roky a byla jsem maximálně spokojená. Šlapal mi celou dobu perfektně. Letos si asi pořídím iPad Air.
Jinak z levnějších nedoporučuju Evolveo, svého času se u nás doma vyskytoval a zbavili jsme se ho hodně rychle. Baterka na nic a každý 2.den jsme museli obnovovat tovární nastavení.
@Martinka11.1.1985 mam iPad air a teda super. Je to o zvyku na iOS ale jinak slapka jak hodinky
muj ma Xperia Z a ten je taky dobry
akorat mi teda prisel dost drahy..
To záleží, kolik za něj chceš dát. Každopádně do ruky do postele je ideální ta 8", slušné rozlišení a slušná baterka, pokud nechceš pobejvat na napájecí šňůře.
@Martinka11.1.1985 máme iPad. Ale u nás jej používá jen náš tříleťák. Ostatní, i děti raději notebooky. Asi bych jej znovu nepořídila…
Tak cenově ňáký střed
ne nejlevnější, ale ani žádnou drahotu
Takže 8 palců stačí. Ještě teda značku ![]()
My máme asi půl roku acer iconia A1-810 v bílé, 10,5" cca. Krásnej displej. Vydrží nám dost dlouho nabitej.. Už teda nevím přesně kolik stál, ale určo to nebylo víc jak 3000.. Sme s ním velice spokojeni, máme krásně velkou obrazovku, wifina jede taky dobře, e pro nás celkem intuitivní, nato, že to byla první novější věc krom počítačů co sme si kdy s manželem koupili. (hlavně první dotyková) Nejsme moc fandové koupit něco za 16 tis. a za rok si kupovat znova, jen aby sme měli nejnovější no.
@Martinka11.1.1985 tak sem jukla na net a koukám, že mám pravdu
Jen sem asi spletla ty palce, nebo máme nějakou starší větší verzi.. http://www.zbozi.cz/…-tab-a1-810/?…
Jukni na Acer Iconia 8 nebo Lenovo IdeaPad S8. A zajdi někam, kde tablety prodávají a ohmatej si je, jestli ti velikostně vyhovují. Nemusí to být přímo tyhle. Jinak měly by mít 2GB paměti a co nejlepší rozlišení displeje.