Tablet nebo notebook na intr

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
23.6.20 11:58

Tablet nebo notebook na intr

Zdravím,
moje neteřinka jde v záři na střední školu kde bude na intru. Nikdo z nich tady nemá účet, tak mě poprosili abych to napsala já. Neteř má v srpnu narozeniny, tak se s rodičema domluvili že jí koupí notebook a ona jim část zaplatí. Ale napadlo je že by si koupila tablet, hlavně kvuli cestování (tablet zabere míň místa a hlavně je lehčí) Ale neví co se víc vyplatí. Bude na něm muset dělat prezentace, referáty atd.. Co myslíte vy? Co byste dětem na intr koupili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4928
23.6.20 11:59

Určitě ntb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
23.6.20 12:04

Notebook, tablet je tak pro dítě do první třídy. Ať koukne na Lenovo Yoga, nebo jak se ten typ jmenuje. Je to noťas s některými vlastnostmi tabletu. Na cestování se dá koupit super batoh s ochrannou kapsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7197
23.6.20 12:07

Referát na tabletu nenapíše, nebo jí to zabere 5× tolik času jako na ntb. Leda tablet s klávesnicí ale i tak to není tak pohodlné na úpravu textů a prezentací jako notebook. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
23.6.20 12:11

Rozhodně notebook

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
23.6.20 12:14

Jestli na něm bude potřebovat dělat věci do školy, tak rozhodně notebook.

• Citovat
  • Upravit
6661
23.6.20 12:17

Určitě notebook. Využije ho hodně pro práci do školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58830
23.6.20 12:19

Určitě notebook nejlépe s dotykovým displejem a případně možností udělat něj tablet.
My jsme kupovali nedávno Lenovo a dcera je naprosto spokojená, typ si přesně nepamatuju, ale může ho používat jako notebook i jako tablet, když bude chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
23.6.20 12:39

Mám dvě děti na střední a obě mají notebook, o tabletu ani neuvažovaly. na vypracovávání úkolů a prezentací mi přijde strašně nepraktickej :nevim: jinak třeba holka si ho z intru ani pokaždé domů nevozí, pokud se z něj během víkendu náhodou nepotřebuje učit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27559
23.6.20 12:42
@Aduš8 píše:
Notebook, tablet je tak pro dítě do první třídy. Ať koukne na Lenovo Yoga, nebo jak se ten typ jmenuje. Je to noťas s některými vlastnostmi tabletu. Na cestování se dá koupit super batoh s ochrannou kapsou.

hele yogu máme a už bych ho víckrát nechtěla, pomalý zoufale pomalý, špatně se ovládá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
23.6.20 12:47

Určitě noťas. Tablet je spis vetsi mobil, delat na tom práce do skoly je ke vzteku, to chce klavesnici. I notas koupis kdyztak menší na cestování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13994
23.6.20 12:58
@Anonym969 píše:
Zdravím,
moje neteřinka jde v záři na střední školu kde bude na intru. Nikdo z nich tady nemá účet, tak mě poprosili abych to napsala já. Neteř má v srpnu narozeniny, tak se s rodičema domluvili že jí koupí notebook a ona jim část zaplatí. Ale napadlo je že by si koupila tablet, hlavně kvuli cestování (tablet zabere míň místa a hlavně je lehčí) Ale neví co se víc vyplatí. Bude na něm muset dělat prezentace, referáty atd.. Co myslíte vy? Co byste dětem na intr koupili?

Jelikoz si myslim, ze stredoskolaci by meli mit vlastni notebook(nebo Pc), kvuli tem prezentacim atp., takze za me jednoznacne ten notebook, nejaky s lehkou hmotnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
23.6.20 13:37

Taky hlasuji pro notebook. Efektivnejsi vyuziti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
23.6.20 13:41

Na práci do školy určitě ntb. Na tabletu psát třeba seminárku, to by si asi dala. A nebo třeba velký ipad s klávesnicí, ale ten už je rožerově i cenově stejně, jako mac, takže už je to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20832
23.6.20 13:48
@ka2ka píše:
hele yogu máme a už bych ho víckrát nechtěla, pomalý zoufale pomalý, špatně se ovládá

I ten nejlepsi tablet je zoufale pomaly, kdyz s tim clovek neumi delat a „zasere“ to neuveritelnym kvantem ruznych aplikaci.

Kazdopadne tady na 100% jsem pro notas. Na tabletu delat referat. :D no, asi to driv hodi oknem ven nez to dodela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák