Česká Simka na Slovensku - jde to?

447
22.6.20 12:37

Česká Simka na Slovensku - jde to?

Ahoj holky, zajímá mě a nemůžu to nikde zjistit může si Slovák koupit českou simkartu a normálně přijímat hovory z Česka? Mám kontakt na Slovensku a potrebuju volat na českou simku abych to měla zadarmo… Tak jestli se ta Simka dá třeba vůbec aktivovat nebo jak to je děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37141
22.6.20 12:39

Da normálně :D taky to tak mame, zas mame pribuzne na slovensku nebo deda naopak ma slovenskou simku v česku, aby zas mohli volat zadarmo oni jemu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
22.6.20 13:06

Normálně :mrgreen: přítel má jak českou, protože mu nechci pořád volat na slovenské číslo.
Ale je Slovák a v ČR používá českou na v Sk tu jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
22.6.20 13:20

To je snad jasný, že to jde. To je jak kdybys jela na týden do Tater a nemohla používat telefon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
22.6.20 13:28

@Kriss Tina díky za odpověď a je TM nějaké omezení že to bude zahraniční hovor? Když mám volání Zdarma na české čisla tak to bude platit? Nepotřebujeme roaming a tak podobně? 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
22.6.20 14:13

@Jannys no jo… Jestli používá českou v ČR to chápu… Ale dá se Česká Simka používat na Slovensku běžně jak v Česku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37141
22.6.20 14:33
@Ga Briela píše:
@Kriss Tina díky za odpověď a je TM nějaké omezení že to bude zahraniční hovor? Když mám volání Zdarma na české čisla tak to bude platit? Nepotřebujeme roaming a tak podobně? 🤷‍♀️

Je to české číslo, takže žádné omezení. Upřímně ja to tak do detailu nezkoumala, prostě se koupila simka, aktivovala se a pouziva se :nevim: ja treba kdyz jedu na slovensko se musim napojit na toho jejich operatora, oni nemaj t-mobile ale telecom ci co :D ale funguje to porad stejně, pořád sem české číslo a češi mi volaj v rámci tarifu pro česko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
22.6.20 21:14

@Ga Briela jo může…a běžně jsem používala českou simku na Slovensku. Volala, psala na slovenské číslo a operátor strhává peníze jakoby to bylo v Česku.
Vlastně stejný tarif.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
22.6.20 21:16

@Ga Briela asi tak… Používám i běžně data za cenu jako v ČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák