Tablet Sencor x Gogen pro děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
88
5.5.15 20:29

Tablet Sencor x Gogen pro děti

Dobrý den,
ráda bych dceři pořídila tablet rozhoduji se mezi dvěma Sencor element 8 4kids dual 2 a gogen maxipad 7 G3P nebo GoGEN MAXPAD 9 G1P.
A má sencor nějaké vyúkové programy jako Gogen Maxpad?
Děkuji za Vaše názory a rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1437
5.5.15 20:59

Nedělej to. Od té doby, co mají neteř a synovec tablet, nic jiného doma nedělají, než že do něj čučí. Jinak mají toho Fíka, přijde mi, že na to, jak to je velký tablet, má malý display.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
5.5.15 21:19

Taky bych to nedelala. Deti se od toho neumi odpoutat. Kdyz uz, tak bych diteti chvili pujcila svuj tablet, kde mam stazeno par naucnych aplikaci a to staci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
5.5.15 21:25

Já tablet nemám.
A taky ho bude používat jen pod dozorem a chvíli. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
5.5.15 22:19

Vím, že je to off topic, ale taky bych zvážila, zda to kupovat. Nač? Kvůli interaktivnímu vzdělávání? Své dítě můžeš vzdělávat sama a mnohem kvalitněji. Všichni, co znám, co dávají dětem tablet, taky říkali, že to budou děti mít jen na chvíli každý den. A hle, děcka nedělají nic jinýho, než že čučí do tabletu. Dle výzkumů mají děti, co takhle od útlého dětství čučí do tadytěch kravin autistické rysy…proto se tomuto zarytě bráníme. Když si s dětma sedneš nad knihou a budete si spolem číst, tak uděláš stokrát líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
6.5.15 08:06

Je to věc názoru, a rodičů jak dlouho dítě na něm nechají. Ptala jsem se na názor jaké mate zkušenosti z určitým tablet. Ne zda ho mám koupit. Chci ho kvůli učení a ne hrám. Nevím, že bych si z malou neměla číst, když jí ho pořídím. Čtu jí každý večer. a tablet to nezmění.
Nějaké aplikace má u mě na telefonu co jí učí lokopedii a tak. A malá se v mluvení moc zlepšila. A taky mi u něj nesedí pořád.
Ale jsou aplikece který můj starší telefon již nepodporuje a jsou dobré.
Je to věc každého. Do nedávna jsem se mu také bránila.
A pak jsem přišla do styku s Gogen Maxpad a zjistila, že tam jsou opravdu zajímavé aplikace na učení.
Ale nikde nemohu najít co má za aplikace ten Sencor. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13729
6.5.15 10:07

Nekoukala jsem na ty tvé typy tabletů, pokud jsou nějaké vyloženě „dětské“ tak bych je nebrala, obvykle mívají nic moc výkon a bývají předražené. My máme pro dítě normální tablet, dostali jsme ho, je to nějaký obyč levný (koukala jsem, že stojí asi 1000), s Androidem. Dá se do něj stáhnout spoustu her. Koupila jsem na to takový tlustý silikonový kryt na ebay a je to dětský tablet jako vyšitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13729
6.5.15 10:11

@boon tablet přece nemívá žádné aplikace (nebo jo, takové ty základní), stáhneš si do něj, co chceš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
6.5.15 12:19

@AnastazieB to ano ale třeba ten od Gogenu je má ke stažení zdarma. Tak jsem chtěla názor jak jsou na tom u Sencoru - nikde v recenzích jsem se nedočetla.
Zrovna mi jde o aplikace které nejsou zrovna levně ke stažení. :-)
Ale obyčejné nemají rodičovskou kontrolu nebo?
Dcera je zvídavá a stačí chvíli od ní odejít a už bude brouzdat někde jinde než má.

Zatím o něm jen uvažuji a srovnávám atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13729
6.5.15 13:25

Myslím, že aplikací je spousta, i na rodičovskou kontrolu… A podle mého názoru aplikace už předinstalované v tabletu nebudou moc kvalitní. Radši si je vyberu sama a ty kvalitní a potřebné i zaplatím. My ale jedeme v obyčejných hrách, číslech atd., nic speciálního (jako třeba logopedie) zatím nepotřebujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
14.6.15 13:52

No právě řeším taky nějaký výukový tablet pro pětiletého. našel jsem ty gogeny s maxipsem, ale je to strašná plečka. dnes jsem se díval na androidu co mám na PC u televize na ty výukové SW ale je to skoro vše v EN.
Dokáže mi někdo poradit výukové sw v CZ, čtení, počítání, klidně i vesmír atd. Klidně i placené ale aby to prostě za něco stálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák