Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
ahoj
tak jsem zjistila, že 30tka je prostě milník, už se musím něčím matlat, ač nerada. jelikož jsem v pubertě bojovala s akné a od té doby krémy nerada. Existuje nějaká tableta pro vnitřní zlepšení? třeba i na nehty a vlasy? a co krém na oči, mám kruhy pod očima a dělají se mi tam dvě slušný vrásky. takže je něco funkčního? mám pleť mastnější se sklonem k akne.
první vrásky řeším celkovou relaxací obličeje = jemná dlouhá masáž, nejlépe aromatickým olejem (superkvalitní, pleť paradoxně po umytí dělá hebkou a sametou a ne mastnou), chce to tak 20 -30 min donekonečna, třeba u televize, čtení knížky, v posteli před spaním… ale nemám děti jako ty
po masáži mám pak mnohem hezčí oči, příjemné rysy, prostě nejsem ta ztrhaná nepříjemná baba co byla před tím
jinak krémy jen tak máznout a čekat změnu, zázrak podle mě nefungují ![]()
Ahoj, existuje cela rada tablet na zlepseni pleti, ja pouzivala GS Eladen a Revalid, ale prijde mi, ze ucinek jsem nepozorovala ani u jednoho. Vic sazim na kosmetiku, nevim, co konkretne mas za problem s pleti ty, ale na vse se da najit vhodna kombinace kosmetiky tak, aby pomohla a nevadila ti. Z ocnich kremu doporucuji za sebe Nivea Visage ocni krem, ten na me fumgoval ve vsech bodech, ktere reklama slibovala.
Tablety-snad Viaderm beauty,oční krém od Eucerinu nebo La roche-Posay.Jsou i na citlivější pleť.
Mch,nic ve zlém,ale pokud jsi do 30-ti nic nepoužívala,tak teď to už nespasíš ![]()
momi33 píše:
Tablety-snad Viaderm beauty,oční krém od Eucerinu nebo La roche-Posay.Jsou i na citlivější pleť.
Mch,nic ve zlém,ale pokud jsi do 30-ti nic nepoužívala,tak teď to už nespasíš
pouzivala jsem kosmetiku na akne, nemohla jsem se matlat normalnimi kremy
jizvíková píše:momi33 píše:pouzivala jsem kosmetiku na akne, nemohla jsem se matlat normalnimi kremy
Mch,nic ve zlém,ale pokud jsi do 30-ti nic nepoužívala,tak teď to už nespasíš
jj,já jen,že z úvodního příspěvku to tak vyznělo ![]()
ale jak sem psala,nic ve zlém ![]()
Já si myslím, že žádná kosmetika a tabletky nedělají zázraky. Proto, aby to k něčemu bylo, se musí prostě používat pravidelně a spíš to slouží jako prevence k mnohačetným vráskám apod. Já beru vitamíny na vlasy, nehty a pleť (ne pravidelně), prostě to beru jako doplněk stravy. Nedá se od toho čekat, že mi najednou naroste na hlavě hustá dlouhá kštice
Krém používám na noc každý den, jednou týdně peeling a maska obličeje. Je mi skoro 30 a vrásky zatím nemám… tenkrát mě kosmetička upozornila, ať mažu a mažu, protože mám pleť sušší a na vrásky náchylnou… zatím je to ok a za sebe - co mažu pravidelně (je to už nějaký ten rok), tak mám pleť pěknou, nedá se srovnat s tím, jaká byla předtím.
Jinak si myslím, že když jsi se o pleť doteď moc nestarala, tak bych možná začla s návštěvou kosmetičky, pokud jsi trpěla na akné. Ona ti poradí a od věci by nebyla ani pravidelná kosmetika. Pokud budeš mít vhodný přípravky, můžeš si ji dělat i sama, ale já akné nikdy neměla, takže krém nedoporučím. Ale asi bych pohledala ještě na netu, Bioderma apod., sháněla bych radši v lékárně.
Jo a netřeba drahých krémů. Cena moc o kvalitě nevypovídá a každému vyhovuje něco jiného, což je jasný. Naopak používám výborný krémy za hubičku (český výrobek)
, který mi vyhovují.
Ahoj,
uprimne ja si myslim, ze strasne moc je dano geneticky a zivotnim stylem (koureni, spanek, strava, piti) a proste kdyz nekomu neni dano tak musi pracovat na sobe vic a stejn nikdy nebude mit takove vysledky jako ty stastne. Z tech drazsich kremu si myslim, ze jsou dobre napr. Clarins, ale jsou takove stastne ktere s Garnierem za 200KC vypadaji lepe. Ja bych ale doporucila zacit u tech levnejsich prijde mi zbytecne to napalit rovnou. Kdyz si clovek zvykne na luxus, tak zpatky je to horsi ![]()
@jizvíková Doplnit selen, zinek, biotin. Pit hodne vody. Detoxikovat organismus pitim vody a zeleninovych stav… ![]()