Tablety pro lepší pleť, oční krém?

14047
27.1.12 11:10

Tablety pro lepší pleť? oční krém?

ahoj
tak jsem zjistila, že 30tka je prostě milník, už se musím něčím matlat, ač nerada. jelikož jsem v pubertě bojovala s akné a od té doby krémy nerada. Existuje nějaká tableta pro vnitřní zlepšení? třeba i na nehty a vlasy? a co krém na oči, mám kruhy pod očima a dělají se mi tam dvě slušný vrásky. takže je něco funkčního? mám pleť mastnější se sklonem k akne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
232
27.1.12 11:21

první vrásky řeším celkovou relaxací obličeje = jemná dlouhá masáž, nejlépe aromatickým olejem (superkvalitní, pleť paradoxně po umytí dělá hebkou a sametou a ne mastnou), chce to tak 20 -30 min donekonečna, třeba u televize, čtení knížky, v posteli před spaním… ale nemám děti jako ty :mrgreen: :mrgreen: po masáži mám pak mnohem hezčí oči, příjemné rysy, prostě nejsem ta ztrhaná nepříjemná baba co byla před tím :D jinak krémy jen tak máznout a čekat změnu, zázrak podle mě nefungují :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
27.1.12 12:11

Ahoj, existuje cela rada tablet na zlepseni pleti, ja pouzivala GS Eladen a Revalid, ale prijde mi, ze ucinek jsem nepozorovala ani u jednoho. Vic sazim na kosmetiku, nevim, co konkretne mas za problem s pleti ty, ale na vse se da najit vhodna kombinace kosmetiky tak, aby pomohla a nevadila ti. Z ocnich kremu doporucuji za sebe Nivea Visage ocni krem, ten na me fumgoval ve vsech bodech, ktere reklama slibovala.

• Citovat
  • Upravit
25324
27.1.12 14:26

Tablety-snad Viaderm beauty,oční krém od Eucerinu nebo La roche-Posay.Jsou i na citlivější pleť.
Mch,nic ve zlém,ale pokud jsi do 30-ti nic nepoužívala,tak teď to už nespasíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
27.1.12 17:07
momi33 píše:
Tablety-snad Viaderm beauty,oční krém od Eucerinu nebo La roche-Posay.Jsou i na citlivější pleť.
Mch,nic ve zlém,ale pokud jsi do 30-ti nic nepoužívala,tak teď to už nespasíš ;)

pouzivala jsem kosmetiku na akne, nemohla jsem se matlat normalnimi kremy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
27.1.12 18:01
jizvíková píše:
momi33 píše:
Mch,nic ve zlém,ale pokud jsi do 30-ti nic nepoužívala,tak teď to už nespasíš ;)
pouzivala jsem kosmetiku na akne, nemohla jsem se matlat normalnimi kremy

jj,já jen,že z úvodního příspěvku to tak vyznělo :oops:
ale jak sem psala,nic ve zlém :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
28.1.12 13:40

Já si myslím, že žádná kosmetika a tabletky nedělají zázraky. Proto, aby to k něčemu bylo, se musí prostě používat pravidelně a spíš to slouží jako prevence k mnohačetným vráskám apod. Já beru vitamíny na vlasy, nehty a pleť (ne pravidelně), prostě to beru jako doplněk stravy. Nedá se od toho čekat, že mi najednou naroste na hlavě hustá dlouhá kštice :) Krém používám na noc každý den, jednou týdně peeling a maska obličeje. Je mi skoro 30 a vrásky zatím nemám… tenkrát mě kosmetička upozornila, ať mažu a mažu, protože mám pleť sušší a na vrásky náchylnou… zatím je to ok a za sebe - co mažu pravidelně (je to už nějaký ten rok), tak mám pleť pěknou, nedá se srovnat s tím, jaká byla předtím.
Jinak si myslím, že když jsi se o pleť doteď moc nestarala, tak bych možná začla s návštěvou kosmetičky, pokud jsi trpěla na akné. Ona ti poradí a od věci by nebyla ani pravidelná kosmetika. Pokud budeš mít vhodný přípravky, můžeš si ji dělat i sama, ale já akné nikdy neměla, takže krém nedoporučím. Ale asi bych pohledala ještě na netu, Bioderma apod., sháněla bych radši v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
28.1.12 13:44

Jo a netřeba drahých krémů. Cena moc o kvalitě nevypovídá a každému vyhovuje něco jiného, což je jasný. Naopak používám výborný krémy za hubičku (český výrobek) ;) , který mi vyhovují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
29.1.12 22:02

Ahoj,
uprimne ja si myslim, ze strasne moc je dano geneticky a zivotnim stylem (koureni, spanek, strava, piti) a proste kdyz nekomu neni dano tak musi pracovat na sobe vic a stejn nikdy nebude mit takove vysledky jako ty stastne. Z tech drazsich kremu si myslim, ze jsou dobre napr. Clarins, ale jsou takove stastne ktere s Garnierem za 200KC vypadaji lepe. Ja bych ale doporucila zacit u tech levnejsich prijde mi zbytecne to napalit rovnou. Kdyz si clovek zvykne na luxus, tak zpatky je to horsi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
18.12.13 13:41

Genetika + prostředí +…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
18.12.13 14:49

@jizvíková Doplnit selen, zinek, biotin. Pit hodne vody. Detoxikovat organismus pitim vody a zeleninovych stav… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí