Tajné svatbičky naposledy ;o)

178
26.7.05 11:15

Tajné svatbičky naposledy ;o)

Ahoj holky,tak sem jen touto cestou chtěla poděkovat všem radilkám a oznámit,že v sobotu to sfouknem :) Šaty sem sehnala móc pěkný v sekáči - šeříkový, k tomu za třináct stovek bílé sandálky a je to.Prstýnky máme zatím stříbrné a ty „pravé“ necháme udělat až dodatečně.
Držte palečky :)

Mila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5618
26.7.05 13:52

Ahojky Milo,

takze predem gratuluju, preju do spolecneho zivota vsechno nej a uzijte si tu tajuplnou sobotu…

stazka

P.S:Tesime se na fotecky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
26.7.05 13:58

Pripájam sa aj ja, a želám celý život taký krásny a plný šťastia ako Váš svadobný. Všetko najlepšie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
1.8.05 12:03

Ahoj holky,děkujem za přání a musím říct,že 7-minutový obřad a dobrý oběd se povedl a vůbec celý den byl pohodička.Žádný nerváky předtím :)
 Mila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
1.8.05 14:27

Že jo? Že těch pár minut za hodiny příprav nestojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.8.05 14:33

No Pimpo,já myslím,že vůbec ty nerváky předtím jsou zbytečný…takhle to bylo fakt pěkný a pohodový :))))

• Citovat
  • Upravit
3417
1.8.05 15:53

Moje řeč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
3.8.05 14:56

Ahoj Milo, ja zrovna diskuse pod " pozor na prarodice " nesleduju, ale tehle jsem si vsimla a trochu ji sledovala. Ted po nejake dobe me napadlo zjistit situaci a ejhle. Tak at vam to dopadne a hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.8.05 14:58

Už je po,ale sem ráda,že sis vzpoměla.Bylo to bezvadný a v klídku :)))Mila

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
4.8.05 18:13

Ahoj Milo,
dodatecna gratulace!!!My jsme to takhe „sfoukli“10.6.,bylo to super a vubec si nedovedu predstavit vse planovat treba pul roku.....Jen maly hacek vyvstal po svatbe,rodice to nejak nemuzou zkousnout,teda manzelovy.Je pravda,ze jsme jim to rekli 5 dnu predem a jelikoz nas deli 350km,tak to bylo bez nich.Ted porad slysim,jak jsme se unahlili,meli pockat…zkratka se rozhodli nam,teda hlavne me to davat pekne vyzrat.Dokonce kdyz jsme prijeli po svatbe,jeho matka nam ani nepoprala.Asi si mysli,ze stacilo to strohe prani,co poslala.Zacina to ovsem byt docela dost neprijemne,probiraji to s manzelovym bratrem a jeho zenou,kteri teda jsou pri nich.(bydli ve stejnem meste,a maji jiste vyhody)Podotykam,ze jsme se brali po 4 lete znamosti a nejsme uz pubertaci.(ja 31 a manz.29)Jsem z toho docela spatna,manza to vi,ale rozhazet si je nechce.Dcera(z pred.vztahu)je ted u nich na prazdninach a to co se dovidam,je hruza.Asi se tomu budu muset postavit sama,jen tak se jim nevzdam!!!A manzel?ten se bude muset rozhodnout na ci strane bude.Nechci se rozhadat,ale taky se k nim nepoplazim po ctyrech.
tak jsem se vykecala… :? omlouvam se.
 M.

• Citovat
  • Upravit
178
23.8.05 10:26

Ahojky,to je fakt zapeklitá situace-my nastěstí neměly problém ani na jedné straně…být tebou,až pojedete pro dcerku,tak bych si s nima promluvila a zdůvodnila jim ty výhody takovéto svatby…navíc by si měly i před vnučkou dávat pozor na pusu (to bych jim taky řekla-Tahat do tohoděti !!! A manža bude určitě na tvý straně - přece rodina ste teď vy!!!Neboj,ono se to srovná…to chce čas :)
 Mila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
20.11.05 12:59

Milo,
opožděně, ale přece :) … vše nejlepší k svatbě.

Vlasta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová