Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Video není vidět (dej ho na youtube a sem vlož odkaz, pokud chceš), takže těžko říct. Ale bubnování, pokud vím, bývá tepání břišní tepny (myslim
). Řekla bych, že se jen víc pozoruješ. Já třeba taky občas cítím „pohyby“ i když vím, že je to blbost a jsou to střeva např…
Každopádně nakonec bude nejlepší skočit ke gyndr., případně na krev…
Holky, je to me druhe tehotenstvi, ano na brisku mam kousek chleba, je videt jak se mi hybe…ale potrebuji sem vlozit to video…
@Denyska22 jestli mas pozitivni tehu test, tehu asi budes.Spis sem vloz ten test:-)
@Denyska22 testy jsou dnes velmi spolehlivé. to se mi nezdá, že by si je měla takovou dobu negativní. naopak s postupujícím těhotenstvím mohou být testy později negativní a přitom seš už třeba v 5. měs. měří se hodnota HCG, tak dosahuje max. snad kolem 3. měsíce pak klesá… ![]()
@Denyska22 Ja myslim, ze se moc pozorujes
Ale je fakt, ze ja taky citila takove jakoby dobani od kurete davno pred tim, nez skutecne pohyby… ![]()
@lekarnicka28 Já jsem jako prvorodička cítila první pohyby v 17. týdnu a nebyly to žádné bublinky ani motýlí křídla, byly to rovnou pěkné kopance (placenta vzadu a akční holčička, zůstalo jí to dodnes).
Zakladatelko: bubnování bude asi tlukot tvojí břišní tepny. Nebo plyny ve střevech. Nebo jsi minimálně ve 4. měsíci ![]()
Tak pokud bys byla těhotná od září tak to pohyby být muzou, já jsem od začátku října, pohyby citm od 15tt (2.těhotenství) a poslední dva týdny je to i vidět
Holky, resim tu, zda si dle videa buidete myslet, ze to jsou vazne streva…mr. tanko, prosim te, mohla bych ti to zaslat na email? a mohla by jsi mi tosem prosim vlozit???
jsem na toto jelito..jatez citila nekdy pohyby i kdyz uz byla mala venku, ale totomi neprijde normalni ![]()
@Denyska22 Krasny pozitivni test.Jak pise Andy, sjet na pohotovost, ze te boli bricho a nejspis si tehu. Udelaji ti UTZ.
@Andy27 pohotovost je snad pro život nebo zdraví ohrožující stavy, ne?
rada nad zlato. já myslím, že toto snad do normálního termínu na gyndu vydrží. tím spíš, že tam jde zakladatelka zítra…
Opinko, me zajima, co reknete na to video, jasi prave myslim, ze jsemtehu od zari, jen to testy neukazovaly..zitra jdu na gyndu, takze na pohotovost dnes uz nepojedu, ale uz to nemuzu vydrzet, zajimaji me vase nazory
@Denyska22 že bys to od září netušila
no, jako možné je všechno… ale spíš je to mladší a to tepání bude tepna ![]()