Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky,vím jak je to čekání a jsem napnutá jak kšandy,tak až uděláte testíky tak dejte vědět,já vám držím pěsti ![]()
ahojky..holky to čekání je strašný..dnes ráno jsem si měřila zase teplotu a měla jsem 37,3..takže opravdu nevím a doufám, že se MS nedostaví a já za pár dní zkusim ten testík..ale už to asi dlouho nevydržim a testnu se
taky čekám až napíšete, že máte // …držim palce!:D
čau holky..tak jak jste na tom?,já pořád stejně:((..dnes jem to nevydržela a udělala si test a zase nic:((..teplotu mam každá ráno nad 37, prsa mě bolí, často čůrám, jsem přecitlivělá, ael těhotná nejsem:((..tak teď už aspo%n doufám, že to brzo dostanu a budu moct začít nanovo:((
Neboooj,tak mne až dnes,čo je 7. deň meškania ukázal mamatest10 // a asi som ešte v šoku
Test s Citlivosťou 20 fakt len dúšika,úplne slabulinkého…keby som to neobzerala z kazdej strany tak si to určite nevšimnem..
Držím všetkým moc palce
Nikuša píše:
Neboooj,tak mne až dnes,čo je 7. deň meškania ukázal mamatest10 // a asi som ešte v šokuTest s Citlivosťou 20 fakt len dúšika,úplne slabulinkého…keby som to neobzerala z kazdej strany tak si to určite nevšimnem..
Držím všetkým moc palce
jůů tak to je super to gratulujuu..no já jsem to dsotala naposledy 1. září, takže nyní jsem 34. den cyklu a pořád nic..test jsem dělala 29. den cyklu a 33. den cyklu a nic:(
ahoj holky tak jsem to dnes dostala..takže aspoň že tak a začínáme zase nanovo..kroutila jsem se ráno bolestí..to e mi nikdy nestávalo..ale už je to lepší:)
Nikuša gratuluji.
AliceP,jak píšeš,aspon se můžeš snažit dáLa víš na čem jsi.budu ti dál držet palečky.
Alice to neva,uvidis ze nabuduce tam tie dve // najdeš ![]()
Blanka moc dakujem
jj holky díky..no kéžuž by to vyšlo příště..taky vám držim palce těm co ještě nejsou a těm co jsou tak držim palce ať se vám daří co nejlíp:))
Sumaya píše:
Alice..jak dlouho se snažíte? Já teprv 2 měsíc po atk.
no my od března..ael v dubnu jsem otěhotněla jenže v 5tt jsem potratila a teď to zkoušíme znovu od září..
no holky mam to pěkně rozházený..dostala jsem to 5. a 6. uz jsem to nemela a vrátilo se to 8. a pak zase nic a dnes rano se mi to vratilo zase..no ale vcera jsem byla na diskotece a tancila jsem dlouho a dnes me bolelo bricho a zada a pak jsem zacla krvacet..ale ta krev byla dost svetla tak uz jsem se lekla ze se hitorie opakuj e a mazala jsem si udelat test ale nastesti byl negativni protoze to uz bych asi vazne nezvladla kdyby se mi to melo stat znouv..no kez by to uz tenhle mesic ale vyslo…drzim palce sumayo at ti to vyjde co nejdriv
ahojky holky..tak jak se vám daří a už máte nějáky novinky??já jsem dnes 27 DC..dělal jsem si test a opět negativní:((tak doufám, že je to třeba ještě moc brzy na detekování těhu..tento měsíc jsme se poctivě tulili tak už by to mohlo klapnout..
AliceP píše: čau holky..tak jak jste na tom?,já pořád stejně:((..dnes jem to nevydržela a udělala si test a zase nic:((..teplotu mam každá ráno nad 37, prsa mě bolí, často čůrám, jsem přecitlivělá, ael těhotná nejsem:((..tak teď už aspo%n doufám, že to brzo dostanu a budu moct začít nanovo:((
nezoufej,třeba je ještě na testík brzy