??Tak já už vážně nevim:(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3622
31.10.10 18:36
fikina píše:
AliceP píše: čau holky..tak jak jste na tom?,já pořád stejně:((..dnes jem to nevydržela a udělala si test a zase nic:((..teplotu mam každá ráno nad 37, prsa mě bolí, často čůrám, jsem přecitlivělá, ael těhotná nejsem:((..tak teď už aspo%n doufám, že to brzo dostanu a budu moct začít nanovo:((
nezoufej,třeba je ještě na testík brzy

kéž by:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
31.10.10 18:40
AliceP píše:
fikina píše:
AliceP píše: čau holky..tak jak jste na tom?,já pořád stejně:((..dnes jem to nevydržela a udělala si test a zase nic:((..teplotu mam každá ráno nad 37, prsa mě bolí, často čůrám, jsem přecitlivělá, ael těhotná nejsem:((..tak teď už aspo%n doufám, že to brzo dostanu a budu moct začít nanovo:((

a kdy to máš dostat nebo jsi to nedostala :-D ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
31.10.10 18:50
fikina píše:
AliceP píše:
fikina píše:

já to mam dostat právě až 2. listopadu a dva dny pred MS by to mělo jí tuž poznat a myslel jsem si že ovulaci jsem měla dřív než 14DC teda pokud je to možné..ale teď už vážně nevím..v květnu jsem měla rvizi v 5tt a od tý doby mam cyklus 27-42 dní ale většinou kolem 30 to je..takže zkusím počkat pár dní jeslti to nedostanu a pak zkusím další test..ale už tomu moc nevěřím:(..a co ty?fikino?ty se taky snažíš o mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
31.10.10 19:21
AliceP píše:
fikina píše:
AliceP píše:
fikina píše:
já to mam dostat právě až 2. listopadu a dva dny pred MS by to mělo jí tuž poznat a myslel jsem si že ovulaci jsem měla dřív než 14DC teda pokud je to možné..ale teď už vážně nevím..v květnu jsem měla rvizi v 5tt a od tý doby mam cyklus 27-42 dní ale většinou kolem 30 to je..takže zkusím počkat pár dní jeslti to nedostanu a pak zkusím další test..ale už tomu moc nevěřím:(..a co ty?fikino?ty se taky snažíš o mimčo?

Tak to ještě neplaš,udělej si test až tak 5.11.,fakt.vydrž.no,to je klidně možné,žes měla ovulaci dřív než 14 den.co ovulační test?nebo měření BT? tu já tedy neměřila,ovulaci zjišťuji pomocí ultrazvuku,s testama nemám dobré zkušenosti,ale asi to bylo tou rozhozenou menstruací.Ten čaj z kontryhele ti pomůže i k ovulaci.Já miminko nemám,snažíme se,tak doufám,zase,že to nedostanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
1.11.10 19:13

no ovulacni testy chci zkusit pristi mesic jeslti to nevyjde..a o cajiku jsem neslysela?ten si musim sehnat..no BT si merim mesic a podle teplot jsem ovulaci asi vubec nemela ale spis to vypada ze kdyz pozmenim v kalendari teplotu 17.DC a 19.DC na 37,0(protoze ty dny jsem vstavala moc brzo a myslim ze to ovlivnilo teplotu) tak mi vyjde ze jsem ovulaci mela od 8. do 13.DC tak nevim nevim..prsa me ale boli tak od cca 13.DC ..zkusim testik nejdriv toho 5. a pak se uvidi..drzim palecky at ti to vyjde..jo a jak to zjistujes ultrazvukem??to by me zajimalo..ty mas doma takovej ten prirucni?,nebo pracujes ve zdravotnictvi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
1.11.10 19:25
AliceP píše:
no ovulacni testy chci zkusit pristi mesic jeslti to nevyjde..a o cajiku jsem neslysela?ten si musim sehnat..no BT si merim mesic a podle teplot jsem ovulaci asi vubec nemela ale spis to vypada ze kdyz pozmenim v kalendari teplotu 17.DC a 19.DC na 37,0(protoze ty dny jsem vstavala moc brzo a myslim ze to ovlivnilo teplotu) tak mi vyjde ze jsem ovulaci mela od 8. do 13.DC tak nevim nevim..prsa me ale boli tak od cca 13.DC ..zkusim testik nejdriv toho 5. a pak se uvidi..drzim palecky at ti to vyjde..jo a jak to zjistujes ultrazvukem??to by me zajimalo..ty mas doma takovej ten prirucni?,nebo pracujes ve zdravotnictvi??

ten čaj je dobrej,určitě si nekupuj sáčkovanej,ale bylinky.No změnila jsem v koncem srpna doktora,takže na ultrazvuk jsem šla 17.den a pak říkal ,že je lepší přijít dřív,tak 13.den,a teď to bylo 14.den .Vždy mi dal injekci do zadku,aby folikula praskla,ale teď by mi praskla i bez ní,říkal.Myslim,že když se domluvíš se svoji doktorkou nebo doktorem,udělá to.Na začátku menstruace mi vzal krev,kvůli hladině hormonů,u mě byla dobrá a pak jsem právě sla na ten ultrazvuk.Nebolí to,trvá to tak 4=5 min a vidí to hned na obrazovce.S BT zkušenost nemám.Neboj se ničeho a hned zítra si k doktoru zavolej :-) Tohle je z mé zkušenosti ,doktor ti určitě poradí.držim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
1.11.10 19:32

no tak to zní zajímavě..no já jsem pů roku po potratu a od září to zkoušíme znovu..a v listopadu mam jít na kontrolu takže se tam tenhle týden objednám tak i tak..ale spíš myslím, že mi řekne že jsem zdravá a můžem se snažil(on mi totiž řekl, že do listopadu máme používat ochranu ale já ho neposlechla)..on je z tech starych doktoru co hned tak asi vsechno neresi..asi kdyby mi to neslo dyl tak by mi vyhovel ale jinak myslim ze ne:(..ale zkusim se na to zeptat sestřičky..je přívětivější tak uvidíme:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
1.11.10 20:00
AliceP píše:
no tak to zní zajímavě..no já jsem pů roku po potratu a od září to zkoušíme znovu..a v listopadu mam jít na kontrolu takže se tam tenhle týden objednám tak i tak..ale spíš myslím, že mi řekne že jsem zdravá a můžem se snažil(on mi totiž řekl, že do listopadu máme používat ochranu ale já ho neposlechla)..on je z tech starych doktoru co hned tak asi vsechno neresi..asi kdyby mi to neslo dyl tak by mi vyhovel ale jinak myslim ze ne:(..ale zkusim se na to zeptat sestřičky..je přívětivější tak uvidíme:)

mám tě v přátelích,ale mám u toho červený křížek a smazat,co s tim,nechci mazat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
1.11.10 20:09

já to tam mam taky ale asi to tam je jen pro pripad kdyby jsi si me chtela vymazat..jinak nevim..jsi muj prvni pritel:DD takze nemam zkusennosti:D..muzu se zeptat kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
3.11.10 20:49

Fiki nic s tym nerob…to tam ukazuje vzdy a iba ak by si chcela zmazat tak kliknes na krizik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
3.11.10 21:37
Nikuša píše:
Fiki nic s tym nerob…to tam ukazuje vzdy a iba ak by si chcela zmazat tak kliknes na krizik :mrgreen:

děkujuu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital