Taky máte nechápavého chlapa?

Anonymní
14.12.11 12:30

Taky mate nechapaveho chlapa?

Ahoj, rozhodla jsem se zalozit tohle tema, protoze mi uz na nekteryma otazkama a planama mojeho muze zustava hlava stat :) jsem v pocatku tehotenstvi a ten muj uz ted chce vsechno planovat dopredu do nejmensiho detailu. Bude to jeho i moje prvni dite. Problem je v tom, ze jsme ted aktualne pres tisic kilometru od sebe, ale budeme se pak sestehovavat. No a to je prave to :) strasne se divi proc nechci v tehotenstvi X-krat letat letadlem. Kdyz jsem mu rekla ze na konci tehotenstvi ani nikoho do letadla nikdo nevezme, tak se zamyslel a zeptal se me jestli teda chci jet vlakem :lol: :zed: pak kdy ze dite po porodu muze cestovat, tak jsem rekla ze je dobre pockat minimalne 6 tydnu, a on ze to je v pohode, ze pak s nim muzu prijet sama autem. Kdyz jsem mu rekla jestli si umi predstavit jak 6tydenni dite cestuje 10h autem jen s matkou rekl ze mu to prijde v poho :lol: na otazku jestli si umi vubec predstavit co to obnasi mit tak maly mimino pak uz moc odpovedet nedokazal :zed: zacinam si klast otazku jestli mam tehotensky zatmeni mozku ja nebo on :lol: nebo jestli je to v tehotenstvi normalni ze proste nekteri chlapi zacnou uvazovat uplne mimo 8o protoze jinak je to normalne racionalni clovek. Budu rada za vase nazory :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1666
14.12.11 12:32

Já myslim, že to u nich způsobuje určitá genová mutace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
14.12.11 12:34

Málokdo si umí představit, co to obnáší mít dítě, kdo ho ještě nemá a zvlášť chlap :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1307
14.12.11 12:38

tak teď jsem se zasmála :mrgreen:
neboj však ono to příjde a až bude mimčo na světě, tak to začne tomu tvému všechno docházet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
14.12.11 12:38

Mě to divné nepřijde, je to vaše první dítě a každý má o miminku mlhavé naivní představy.. On se vrátí nohama na zem až se malé narodí :) nemůžeš se na něho zlobit že to všechno nedomyslí až do konce, já jsem taky fůru věcí nevěděla ale s miminkem to přišlo samo u nás na obou stranách - na mé i partnerově

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
14.12.11 12:41

Ne nemáš zatmění. Kdo nikdy neměl mimino, tak to prostě nepochopí. Vydrž, ono mu to dojde. Mě můj drahý muž neustále rozčiloval řečma o porodu, že to nic není, všechny to zvládly atd. Byl u porodu, při tlačení měl snad horší výraz než já a pak mi děkoval a plakal a smekal klobouk, že je to ku.va jízda. A pochopil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
14.12.11 12:46

A viděl vůbec někdi živý mimino dýl než 5 minut? Jen neví do čeho jde, bych mu aspoň nařídila povinné studium nějaké knížky nebo webu o miminech. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.11 12:52

anonymka - ja jsem mu doporucila at se zepta sve matky kolikrat denne kadil a musely se mu menit pliny kdyz mu bylo 6 tydnu a jestli by tenkrat hrave zvladl jet 10h autem, tak jsem zvedava jestli tchyne nezklame :mrgreen: :lol: mne to ze zacatku prislo pomerne vtipny dotazy a plany podobnyho razu ale ted me to zacina teda uz nervovat ponekud :lol: hlavne kdyz se mu to snazim vysvetlit ze s tak malym ditetem to neni tak jednoduchy jak si mysli a on si porad vede svou :roll:

• Citovat
  • Upravit
13119
14.12.11 12:54

nezlob se, ale mě to přijde v pohodě jet 10hodin autem s miminem. Pro mě lepší než letět letadlem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
14.12.11 12:57

A nemáte kolem sebe někoho s malým mimčem? Že by se šel poučit. :mrgreen:
Diskuzí jsi mě fakt pobavila, ten popis chlapa je parádní. :lol: :lol: :lol:
A problém fakt není u tebe. ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.11 12:58

ynax - fakt ? no jeste zes nerekla ze bude lepsi ten vlak :lol: mne prijde letadlo lepsi 1) rychlejsi, 2) bezpecnejsi

• Citovat
  • Upravit
15319
14.12.11 13:00

Taky bych volila letadlo, když už, autem ani vlakem ne. Protože můžeš krmit, chovat, přebalovat a nemusíš řídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.11 13:05

nelisa - no prave bohuzel nemame, hlidat prtavy mimino tak pul dne to by ho nejspis vylecilo hned :mrgreen: ja se trochu prave na zaklade tohohle i bojim aby to tak nebylo i po porodu ze se pak vsho bude stranit, nebuse se chtit starat a tak, co ja vim…ale to se tedka nevyresi :nevim: na druhou stranu treba dnes jsem mu vykladala jak jsem byla na ultrazvuku a videla jak se to hybe a to byl uplne dojatej :) tak treba je proste jen tedka ze vseho mimo nebo ja nevim :nevim:

• Citovat
  • Upravit
ŠárušN
14.12.11 13:05

Tohle znám :D Když jsme čekali prvního syna, tak si manžel plánoval, že až si pro nás přijede do porodnice, tak nepojedeme rovnou domů, ale vezmeme to velkým obloukem přes všechny příbuzné a všem ho ukážeme :D A pak si jednou v obchodě všiml maminky s asi 8-mi měsíčním dítětem, a šeptal mi do ucha: „Dívej, ona má novorozence, to se muselo narodit teď někdy, ne?“ :lol: A ještě si pamatuji, jak plánoval, že mezi naši postel a postýlku pověsíme nějaké prostěradlo nebo závěs, aby na nás malý neviděl. :lol: Tak v tu chvíli se moje idylické představy o mém chlapovi rozplynuly :D A když jsme se dohadovali, jak si rozdělíme úlohy v péči o dítě, sdělil mi, že on mi pomáhat s ničím nebude, od toho budu na mateřské abych všechno stíhala, on přece bude muset pracovata bude tedy unavenej, narozdíl ode mě!!! V té době mě to strašně rozčilovalo a mohla jsem vysvětlovat jak jsem chtěla, nechápal. On prostě neměl o tom, co je to mít dítě, ani sebemenší představu. Ale je to pochopitelné, protože měl plnou hlavu jiných starostí, a určitě neseděl celé hodiny u internetu nebo nad knížkama aby se dověděl jak probíhá porod a jak se starat o miminko, tak jako já :) Já jsem samozřejmě taky neměla představu, ale přecejenom jsem věděla něco víc. My ženy máme holt lepší představivost :mrgreen: Chlapi potřebují čas a osobní zkušenost. Takže, dnes je z mého manžela skvělý otec a mnohdy se jeví rozumnějším než jsem já :D Už dávno všechno pochopil, chvíli to trvalo, ale neboj, každý člověk se po narození dítěte změní, to se budeš divit! :)

• Citovat
  • Upravit
14.12.11 13:10

n tak manžel mně taky kolikrát dokáže takovýma věcma překvapit, u nich je to asi normální, mají jiný způsob myšlení, takový jednodužší, nedokážou dělat ani šest věcí najednou jako my ženský :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová