Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Diskuse pro odlehčení.
Jsem posedlá cizrnou. Jsem schopná ji do sebe házet po hrstech samotnou, jen uvařenou v neslané vodě.
Zajímalo by mě, jestli jsem ojedinělý úkaz. Je tu někdo, kdo by vášnivě miloval cizrnu? Napadá mě, jestli neobsahuje nějaké látky, které mi chybí, jako když se lidi cpou čokoládou, když mají nedostatek hořčíku.
Ostatní zdravé věci ve mně takové vášně nevyvolávají, to spíš sušenky a čokoláda. Jiné luštěniny taky dobrý, ale cizrna je cizrna ![]()
Příspěvek upraven 21.08.13 v 15:07
Já teda tak do polívky, třeba rajčatové, ale samotnou by mě to jíst nenapadlo…Jinak co obsahuje se dozvíš třeba tu… http://www.magazinzdravi.cz/cizrna-20090121
Taky ji mám ráda. Chutná jako oříšky. Někdy ji též chroupu jen tak uvařenou ve vodě
Jaké látky přesně obsahuje netuším, ale je hodně zdravá.
Já ji mám ráda jenom v čokoládě, jednou jsem si ji přivezla takhle z Turecka, a mňamka ![]()
Mně cizrna hrozně zachutnala ve španělsku (měla jsem ji tam poprvé), když jsem tam bydlela při studijiním pobytu. Kupovola jsem ji furt. Ale bohužel mě pak v Čechách zklamala. Je mnohem dražší, než byla tam a ty kuličky jsou děsně mrňavé a ani nemají tak výraznou chuť mi přijde. Takže už ji tak často nekupuji.
Cizrnu zboznuju, ale vetsinou s ni teda varim
ale do salatu je taky vyborna.
To jsem ráda, že nejsem sama. Když nad tím tak přemýšlím objektivně, nechápu, co mi na ní tak chutná.
Právě jsem dorazila luxusní cizrnový salát se sušenými švestkami… včera jsem jí uvařila kotel, takže zbylo i do salátu ![]()
Jo, já mám cizrnu taky ráda
mamka z toho nemůže, vždycky mi říká, že to smrdí jak použitý ponožky a jak to můžu jíst, ale já si nemůžu pomoct ![]()