Taky puberťákům nerozumíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
28.3.11 10:26

Tak se slušností bych holky a kluky nijak extra nedělila.U nás jsou sprostácí všichni
:lol:
To psaní …Já sem dyslektik ale taky občas čumim.Zrovna dnes na faceboku wíkend ty wole moc (nejpíš to má znamenat ty vole bylo to pěkné :mrgreen: ) život dnes howno (život nestojí za nic)
Holky jsou sprosté teda dost,ale to mi nák neva,ale vcelku mě štve jak moje mladé příbuzné na facebok neustále píšou-podřežu si žíly,loučím se s váma zabiju se atd.. Vždycky nevim zda je to žert a mám volat jejich mámám a nebo jestli je i tohle IN :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
28.3.11 10:31
Kamča.dalmatinka píše:
Tak se slušností bych holky a kluky nijak extra nedělila.U nás jsou sprostácí všichni :lol:
To psaní …Já sem dyslektik ale taky občas čumim.Zrovna dnes na faceboku wíkend ty wole moc (nejpíš to má znamenat ty vole bylo to pěkné :mrgreen: ) život dnes howno (život nestojí za nic)
Holky jsou sprosté teda dost,ale to mi nák neva,ale vcelku mě štve jak moje mladé příbuzné na facebok neustále píšou-podřežu si žíly,loučím se s váma zabiju se atd.. Vždycky nevim zda je to žert a mám volat jejich mámám a nebo jestli je i tohle IN :nevim:
:pankac: Ano statusy, hlášky že si někdo něco udělá, jsou děsivé. Ale jedná se pouze o to, že je to IN. V podstatě to vzešlo z EMO stylu a z minulosti rockových hvězd a všech slavných, co se utápěli v drogách, alkoholu a sebevražených aktech. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
28.3.11 10:34
Kamča.dalmatinka píše:
Holky jsou sprosté teda dost,ale to mi nák neva,ale vcelku mě štve jak moje mladé příbuzné na facebok neustále píšou-podřežu si žíly,loučím se s váma zabiju se atd.. Vždycky nevim zda je to žert a mám volat jejich mámám a nebo jestli je i tohle IN :nevim:

Přesně! Tohle nedávno taky řešila jedna z rodiny! Je jí 13 a rozešel se s ní kluk! Tak se s námi loučila :roll: No a na druhý den měla na profilu napsáno „ve vztahu“ (ale s jiným že…) :roll:

• Citovat
  • Upravit
48576
28.3.11 10:38

Když já se vždycky tak strašně bojim aby si to trdlo malí něco neudělalo.
Vim že se říká že ten kdo vyhrožuje si nic neudělá,ale kolikrát jsou zas zprávy jak nikdo na faceboku nepomohl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
28.3.11 10:50
andela píše:
Jo to jsem si ještě vzpoměla, mi říkala kamarádka, že její 15tiletý syn s kamarády hodnotí slečny .. to je kun*** co? v překladu e je to pěkná holka :-O

Šak pěkný kluk je pro změnu k**ďák, to nevíš? :lol: :lol: :lol: (taky jsem donedávna netušila)

Já jenom doufám, že minimálně můj muž, který ty puberťáky učí, zůstane slovníkově v obraze a alespoň jeden z nás bude našim dětem v pubertě rozumět, co říkají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
28.3.11 10:55

Jo, já nechápu takové to PsAnÍ kAžDéHo PíSmEnKa JiNaK :lol: Že se jim s tím chce drbat… :think: :lol: :lol: :lol: Ani nevím, jestli tam nemám chybu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.11 11:29

Když už jsme u toho fb, tak často se u puberťaček vyskytují statusy bez sloves -moc den s tebou, hondě sranda s tebou, nebo nejlíp ty trapné přezdívky jako si holky mezo sebou říkaj: šušínek, čičinka .. :D no, ale ty sebevražedné sklony přes net byly i dřív. Jeden kamarád se pořád hrózně trápil s láskou a já měla tendence ho pořád zachraňovat. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
28.3.11 11:46
Angua píše:
Jo, já nechápu takové to PsAnÍ kAžDéHo PíSmEnKa JiNaK :lol: Že se jim s tím chce drbat… :think: :lol: :lol: :lol: Ani nevím, jestli tam nemám chybu :lol:

Bracha takhle psal smsky, ale z duvodu uspory mista. VypadaloToPakTakhleAnEKDYtoPakNesloVubecPrecist. Mamce se to tak moc olibilo, ze v 55letech pak takhle zacala psat taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
28.3.11 11:50
Alenka píše:
Angua píše:
Jo, já nechápu takové to PsAnÍ kAžDéHo PíSmEnKa JiNaK :lol: Že se jim s tím chce drbat… :think: :lol: :lol: :lol: Ani nevím, jestli tam nemám chybu :lol:
Bracha takhle psal smsky, ale z duvodu uspory mista. VypadaloToPakTakhleAnEKDYtoPakNesloVubecPrecist. Mamce se to tak moc olibilo, ze v 55letech pak takhle zacala psat taky :mrgreen:

Jo, tak jsem občas taky psala, že jsem pár slov napsala s velkým prvním písmenem bez mezer, ale tohle je ještě jiné a navíc na PC… Nechápu, zkus si tak něco napsat, to trvá děsně dlouho :lol: Ale asi je to hrozně zajímavé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
28.3.11 13:40

Tak sprostá jsem byla taky ( asi i jsem, ale jen pro někoho)..ale nedávno jsem pochytila nové slovo - Výgeb..
Jako, že smích, gebení,obličej, nebo snad záchvat smíchu..

Takže moje dcera je o přestávku samej Výgeb.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
28.3.11 18:32
Laskecka píše:
Mě teď pobavila fofrmušle, v překladu je to šnek :lol:

hmmm , opravím tě, studenti to používají v kontextu :
honit si fofrmušli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
28.3.11 19:56

kamarád mě naučil a s oblibou občas použiju - drandit netopejra :lol: . A ještě přišel s tím, jak si chlapci říkaj aby je nikdo nemohl osočit z vulgárností, že si neřeknou ty čů … ale ty mezinožníku vtíravý :D. mají i označení pro dámské přirození, ale to si nepamatuju.

ty kokso jsem se od slováku naučila taky. Oni to tam do vět hážou jako parazitní slovo .. jako my furt ty vole, ty vole, tak oni ty kokso, ty kokso. Akurát že to není odvozené od kokota (snad to tu napsat můžu). :wink:

• Citovat
  • Upravit
1837
29.3.11 16:46

JO.

„Dobře ty“ už mě pěkně rozčiluje.
A taky teď pořád řikaj „A DOST!“ - používaj to snad na všechno. Když je něco legrační (jako „a dost“ páč je to tak děsně srandovní že už to nemůžou přežít)

a potom mám ještě pár formulek, které ale nejsou asi publikovatelné (myslim že by mi je admin vymáz) - přetlumočeno do spisovného jazyka: mluvím nesmysly = melu exkrementy (za exkrementy dosaďte známé slovo na H v množném čísle)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
29.3.11 17:26

andela: trochu bych tě opravil - Slováci ve skutečnosti říkají „ty kokson“. A je to odvozené od toho pánského přirození… To je totiž druhá varianta, která se v jejich řeči vyskytuje skoro častěji než ta první…
Poprvé jsem to slyšel skoro před čtvrt stoletím..... No asi se půjdu vystvit do muzea… :pankac:

Jinak brněnští puberťáci označují orální sex větou „Nechal jsem si od mladé vyhudrovat pelikána…“ :oops: a klasický sex potom „Dneska v noci jsme vyháněli pavouka…“ :oops: :oops: :oops:

No to je dneska mládež....... ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11725.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11725.gif title="Více smajlíků na www.celysvet.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
30.3.11 19:51

Puberťákům myslím rozumím :lol: :lol: Občas mi je teda trapně za ně, ale myslím, že jsme byli všichni takový :roll: :lol:
U nás nejpoužívanější :

• " ty kokos " (občas taky použiju, když mi to ujede a chci říct ještě něco sprostějšího, uvědomím si to a řeknu toto :oops: )
  • „si zabil“
  • „hustý“
  • „hovnáá“ (admini prominou) = ve smyslu - to tak není..
  • „kecy prdy“ - nesmysly

A spousty spousty jiných :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová