Taky puberťákům nerozumíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6445
5.6.19 21:29

Hej kámo u nas je vsechno epicky, ultimatni a legendarni, obcas kjút a zrovna dneska: Mami na to musis mit skil! A zakonci to XD. Vsak ono to prejde, starsi z toho taky vyrostl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
5.6.19 21:30

Tak WTF se u nas nerika protoze F-word je samozrejme prisne zakazano. :D Oblibena nadavka je mezi nima, ze ma nekdo extra chromozom. :roll: Pak jeste jedna, to tu radeji rikat nebudu, nesnasim to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
5.6.19 21:34
@Ijen píše:
Hej kámo u nas je vsechno epicky, ultimatni a legendarni, obcas kjút a zrovna dneska: Mami na to musis mit skil! A zakonci to XD. Vsak ono to prejde, starsi z toho taky vyrostl.

Kjút je šílený.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.19 21:38

U nás frčí: To mi hedka nebere.

• Citovat
  • Upravit
207
5.6.19 23:31
@kamila44455 píše:
Protoze nectou :nevim:

Bohužel, je to tak. A co je ještě smutnější, že se s nimi ani doma nikdo nebaví. Nejsou zvyklí si povídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
6.6.19 10:00

Mě můj osmiletý říká maminko kámo :D. A i když pracuji ve škole (sedmá třída), tak netuším, co je to kjút. Jinak znám spoustu výrazů, ale zřejmě hovořím řečí jiného kmene, jelikož často nerozumím :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
6.6.19 10:18
@Lenka_Hal píše:
Tak WTF se u nas nerika protoze F-word je samozrejme prisne zakazano. :D Oblibena nadavka je mezi nima, ze ma nekdo extra chromozom. :roll: Pak jeste jedna, to tu radeji rikat nebudu, nesnasim to.

O to víc mě to zajímá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
6.6.19 11:16
@Lenka_Hal píše:
Tak WTF se u nas nerika protoze F-word je samozrejme prisne zakazano. :D Oblibena nadavka je mezi nima, ze ma nekdo extra chromozom. :roll: Pak jeste jedna, to tu radeji rikat nebudu, nesnasim to.

Extra chromozom - to neznám, ale od srdce jsem se zasmála :D Jinak u nás jede klasika WTF, OMG a Lol. Kluk 6 let používá na všechno yes a najs (nice). Pak mi něco vypráví a klepe si na čelo, že nevím, že to je z Robloxu nebo Fortenitu. To bude asi nějaká španělská vesnice nebo co :D K svátku nutně potřeboval Hendysův batoh a děsně se divil, že nevím, kdo je Hendys - poučil mě - je to youtuber. Napiš co úplně nesnášíš, to mě zajímá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
6.6.19 11:40

No tak to priznam, kdyz jsou nasebe nastvani, tak rikaji tomu druhymu, ze jsou autistic. :zed: Myslim, ze je jasne, ze to neni fakt hezky si takto nadavat, nasleduje vzdy prednaska z me strany…ale jeste mam co dohanet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
6.6.19 11:44

@Lenka_Hal Ty jo, už chápu…slyším to prvně a taky se mi to nelíbí. To se k nám ještě nedoneslo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
6.6.19 11:47

Jo, ty si autista, ano, to znám. Pokud se jim nelíbí svačina z domova, tak je taky autistická :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
6.6.19 11:48
@ančapepča píše:
@Lenka_Hal Ty jo, už chápu…slyším to prvně a taky se mi to nelíbí. To se k nám ještě nedoneslo 8o

Tak snad se to tam ani nedonese. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
6.6.19 11:49
@neumisa píše:
netuším. Ani puboš mi to není schopný vysvětlit. Ale používá to jak v pozitivním, tak v negativním smyslu.

to bude neco jako byvalo kdysi „to je hustyyyyyy“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
6.6.19 11:51

On ten starsi ma vubec nejaky divny styl i humoru. Jeden kamarad je puvodem z Ruska a v cele parte se ted rusky!!! (tady!!) oslovuji soudruhu. A prijde jim to strasne vtipny :roll: A spoustu jinych veci, a ja samozrejme trpim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
6.6.19 18:07

Jo a odpověď puberťáka na cokoliv, co po něm chci: Why are you bully me? :)

Příspěvek upraven 06.06.19 v 18:10

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová