Taky puberťákům nerozumíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
andela
4.4.11 07:16
Jura007 píše:
andela: trochu bych tě opravil - Slováci ve skutečnosti říkají „ty kokson“. A je to odvozené od toho pánského přirození… To je totiž druhá varianta, která se v jejich řeči vyskytuje skoro častěji než ta první…
Poprvé jsem to slyšel skoro před čtvrt stoletím..... No asi se půjdu vystvit do muzea… :pankac:

Jinak brněnští puberťáci označují orální sex větou „Nechal jsem si od mladé vyhudrovat pelikána…“ :oops: a klasický sex potom „Dneska v noci jsme vyháněli pavouka…“ :oops: :oops: :oops:

No to je dneska mládež....... ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11725.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11725.gif title="Více smajlíků na www.celysvet.cz

V tom případě to slovenská mladá generace používá, aniž by tušila co to je … neo je to kraj od kraje?? Bo jsem se sestřenky ptala co to znamená a dostalo se mi vysvětlení co jsem psala víš :). Nebo se to slovo zparazitovalo a je na stjné úrovni jako ty vole :D. To máš fuk, ale používám to místo ty vole i já :D,.je to děsně nakažlivý 8-)

• Citovat
  • Upravit
20296
4.4.11 07:51
Jura007 píše:
andela: trochu bych tě opravil - Slováci ve skutečnosti říkají „ty kokson“. A je to odvozené od toho pánského přirození… To je totiž druhá varianta, která se v jejich řeči vyskytuje skoro častěji než ta první…
Poprvé jsem to slyšel skoro před čtvrt stoletím..... No asi se půjdu vystvit do muzea… :pankac:

Jinak brněnští puberťáci označují orální sex větou „Nechal jsem si od mladé vyhudrovat pelikána…“ :oops: a klasický sex potom „Dneska v noci jsme vyháněli pavouka…“ :oops: :oops: :oops:

No to je dneska mládež....... ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11725.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11725.gif title="Více smajlíků na www.celysvet.cz

Fakt jo? :-D To jsem nikdy neslyšela…tady kolem mě se jen klasicky šuká, hulí brko (ať už tráva nebo penis), líže atd :-D

jinak graduje hláška že někdo zabil (díky kamošům pohybujících se i na stará kolena v hiphopu rozumím, nebo jsem posléze srozuměna :-D)

a další si vzpomenu, až zas něco uslyším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kamila44455
5.6.19 18:47

Ahoj holky, obdivuji toto tema :)
jaky vasi pubertaci používají slova u kterých si klepete na čelo? :lol:

• Citovat
  • Upravit
carsa
5.6.19 18:52

Klepu si na čelo, když puberťáci používají anglická slova, ale českou větnou skladbu.

• Citovat
  • Upravit
26244
5.6.19 18:53

Momentálně je všechno „ultimátní“ a je úplně jedno „vocogou“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kamila44455
5.6.19 19:06
@carsa píše:
Klepu si na čelo, když puberťáci používají anglická slova, ale českou větnou skladbu.

No a ro jeste se i používají zkratky
Jako napr. Wtf-what the f***.
Omg-oh my god

• Citovat
  • Upravit
24992
5.6.19 19:15
@kamila44455 píše:
Omg-oh my god

tak to novinka není ne? to jsem používala už před deseti lety :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
5.6.19 19:16
@debra.morgan píše:
tak to novinka není ne? to jsem používala už před deseti lety :D

A porad se to používá, hlavne to wtf :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
5.6.19 19:18
@_.Emilyyy píše:
A porad se to používá, hlavne to wtf :roll:

vím, taky to občas používám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
5.6.19 19:19
@kamila44455 píše:
Omg-oh my god

To pouziva i moje 4letacka, nic noveho. Rikalo se to i za nas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
5.6.19 19:31

Je to kokošný -rozkošný.
lovuju
na nic víc si nějak nemůžu vzpomenout(jiného než tu zaznělo). Ono u nás se totiž moc nemluví ale píše s kamošema :roll:
ale číst nějakou zprávu to je teda masakr - samá nic neříkající zkratka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
5.6.19 19:38

Na čelo si klepu spíš tady, u dítek, těhu a kočarkování, než u puberťáků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3608
5.6.19 19:39

Nám pořád používaly wtf tak jsem je párkrát opravila že to je welcome to Facebook a ono je to přešlo :lol: :lol: ale jinak jedou muck a pak ily :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
5.6.19 19:40

@neumisa co to je ultimatni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
5.6.19 19:41
@g.sandova píše:
@neumisa co to je ultimatni?

netuším. Ani puboš mi to není schopný vysvětlit. Ale používá to jak v pozitivním, tak v negativním smyslu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová