Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jura007 píše:
andela: trochu bych tě opravil - Slováci ve skutečnosti říkají „ty kokson“. A je to odvozené od toho pánského přirození… To je totiž druhá varianta, která se v jejich řeči vyskytuje skoro častěji než ta první…
Poprvé jsem to slyšel skoro před čtvrt stoletím..... No asi se půjdu vystvit do muzea…![]()
Jinak brněnští puberťáci označují orální sex větou „Nechal jsem si od mladé vyhudrovat pelikána…“
No to je dneska mládež....... ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11725.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11725.gif title="Více smajlíků na www.celysvet.cza klasický sex potom „Dneska v noci jsme vyháněli pavouka…“
![]()
![]()
Fakt jo?
To jsem nikdy neslyšela…tady kolem mě se jen klasicky šuká, hulí brko (ať už tráva nebo penis), líže atd ![]()
jinak graduje hláška že někdo zabil (díky kamošům pohybujících se i na stará kolena v hiphopu rozumím, nebo jsem posléze srozuměna
)
a další si vzpomenu, až zas něco uslyším ![]()
Ahoj holky, obdivuji toto tema ![]()
jaky vasi pubertaci používají slova u kterých si klepete na čelo? ![]()
Klepu si na čelo, když puberťáci používají anglická slova, ale českou větnou skladbu.
@carsa píše:
Klepu si na čelo, když puberťáci používají anglická slova, ale českou větnou skladbu.
No a ro jeste se i používají zkratky
Jako napr. Wtf-what the f***.
Omg-oh my god
@kamila44455 píše:
Omg-oh my god
tak to novinka není ne? to jsem používala už před deseti lety ![]()
@debra.morgan píše:
tak to novinka není ne? to jsem používala už před deseti lety
A porad se to používá, hlavne to wtf ![]()
@_.Emilyyy píše:
A porad se to používá, hlavne to wtf
vím, taky to občas používám ![]()
@kamila44455 píše:
Omg-oh my god
To pouziva i moje 4letacka, nic noveho. Rikalo se to i za nas.
Je to kokošný -rozkošný.
lovuju
na nic víc si nějak nemůžu vzpomenout(jiného než tu zaznělo). Ono u nás se totiž moc nemluví ale píše s kamošema ![]()
ale číst nějakou zprávu to je teda masakr - samá nic neříkající zkratka.
Na čelo si klepu spíš tady, u dítek, těhu a kočarkování, než u puberťáků.
Nám pořád používaly wtf tak jsem je párkrát opravila že to je welcome to Facebook a ono je to přešlo
ale jinak jedou muck a pak ily
![]()
@g.sandova píše:
@neumisa co to je ultimatni?
netuším. Ani puboš mi to není schopný vysvětlit. Ale používá to jak v pozitivním, tak v negativním smyslu.
V tom případě to slovenská mladá generace používá, aniž by tušila co to je … neo je to kraj od kraje?? Bo jsem se sestřenky ptala co to znamená a dostalo se mi vysvětlení co jsem psala víš
. Nebo se to slovo zparazitovalo a je na stjné úrovni jako ty vole
. To máš fuk, ale používám to místo ty vole i já
,.je to děsně nakažlivý