Sčítání a rodičovská dovolená

7182
26.3.11 10:35

Sčítání a rodičovská dovolená

Holky, zjišťovala jste některá, jak se vyplní žena na rodičovské dovolené? Jako osoba v domácnosti? Já se ptala mailem, ale neodpověděli, dovolat se nemůžu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12332
26.3.11 10:36

ahoj jsi osoba zajištěná vlastním příjmem - už jsme vyhodili dotazníky, tak si nepamatuju na přesnou formulaci,ale tak nějak
a co se týká zaměstnání,tak už potom nepíšeš nic - nezajímá je to:think:

jinak je to uvedené ve vysvětlivkách :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
26.3.11 10:39

OSTATNÍ S VLASTNÍM ZDROJEM OBŽIVY
uvedou osoby, které žijí z jiných finančních zdrojů než je příjem ze zaměstnání nebo důchod (např. z úspor, z výnosu majetku, dividend, sociálních příspěvků apod.). Patří sem i ženy a muži na rodičovské dovolené, jestliže pobírají rodičovský příspěvek.

Tohle je psaný ve vysvětlivkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
26.3.11 10:55

Tak trosku se vetru, ja jsem na dotazniky teda jeste ani nekoukala… :oops:

Ale kdyz jsem ted na Uradu prace, mam pred porodem, tak co jsem? Asi jakoze jeste nezamestnana? :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
26.3.11 11:01

Díky moc. Přiznám se, že vysvětlivky jsem nečetla. :oops: Monny, teď jsem tedy vytáhla ty vysvětlivky a asi byses měla vyplnit ne jako nezaměstnaná, ale jako osoba ekonomicky neaktivní.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
26.3.11 11:04

Radus, diky, ja jsem na to ani jeste nekoukala, mozna to tam nekde je napsane ve vysvetlivkach… ale tak uz jsem tu, a probiralo se to, tak jsem se musela zeptat :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
26.3.11 11:04
PetraJ píše:
uvedou osoby, které žijí z jiných finančních zdrojů než je příjem ze zaměstnání nebo důchod (např. z úspor, z výnosu majetku, dividend, sociálních příspěvků apod.). Patří sem i ženy a muži na rodičovské dovolené, jestliže pobírají rodičovský příspěvek.Tohle je psaný ve vysvětlivkách.

jojo přesně tak a pak jsem si nevšimla že dál je už nezajímá co jsi dělala a hezky jsem jim tam vypsala poslední zaměstnání atd. :oops: pak jsem si toho všimla tak jsem to zase všechno zaškrtala :oops: a pak si všimla že se to má škrtnout jednou čarou :oops: a to mám maturitu,takže nejsem žádný trotl :-) to si teda počtou no…
Ale co kašlu na ně nemají otravovat s takovýma otázkama.Kdyby to bylo na mě napíšu tam kolik nás bydlí ve společné domácnosti a dost.Měla jsem dost práce měřit místnosti jak blbka :twisted: a ještě se budu zabývat tím že sem tam něco pokazila?Prdím to ať si z toho vyberou co potřebují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
27.3.11 20:14

Ale třeba u těch co jsou teď na mateřské, to tam zas moc vysvětlené není :think:
Ty se mají zaškrtnout jako zaměstnanci na mateřské, pokud byly před nástupem zaměstnaní, ale už nepíši jestli mám vyplnit i ty otázky dole nebo už to taky nevyplňovat, když už vlastně do práce nechodím…
Ale nechce se mi s tím otravovat, tak jsem vyplnila i to pod tím a hotovo, že jsem teď na mateřské jsem zaškrtla, tak ať si to přeberou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
27.3.11 22:04
miriskaw píše:
PetraJ píše:
uvedou osoby, které žijí z jiných finančních zdrojů než je příjem ze zaměstnání nebo důchod (např. z úspor, z výnosu majetku, dividend, sociálních příspěvků apod.). Patří sem i ženy a muži na rodičovské dovolené, jestliže pobírají rodičovský příspěvek.Tohle je psaný ve vysvětlivkách.
jojo přesně tak a pak jsem si nevšimla že dál je už nezajímá co jsi dělala a hezky jsem jim tam vypsala poslední zaměstnání atd. :oops: pak jsem si toho všimla tak jsem to zase všechno zaškrtala :oops: a pak si všimla že se to má škrtnout jednou čarou :oops: a to mám maturitu,takže nejsem žádný trotl :-) to si teda počtou no…
Ale co kašlu na ně nemají otravovat s takovýma otázkama.Kdyby to bylo na mě napíšu tam kolik nás bydlí ve společné domácnosti a dost.Měla jsem dost práce měřit místnosti jak blbka :twisted: a ještě se budu zabývat tím že sem tam něco pokazila?Prdím to ať si z toho vyberou co potřebují

Tam se škrtá jen jednou čarou? :roll: 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
27.3.11 22:08

lepsi je to vyplnit online, tam se neresi zadne skrtani :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
27.3.11 22:28